2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar zaman şuan bir dk misafir ağırlayacak halim yok o anlayış bana şimdi lazım. Başım zonkluyor ağlayacam ya bulantım da var bir yandan

O doktoru bende takip ediyorum
Açıkçası çok şanslısın
Ankara da olsaydım kesinlikle onu tercih ederdim

Cok sagol canim, ben de cok seviyorum, cok tatli.

Merhaba canım ya ben bunu ne zaman ac karna icsem yemekten sonra cıkarıyorum cok afedersin. Acaba ac degil tok mu içilmeli doktoruma soracagım cuma gunu.. Valla yıldım ki ben kusma nedir bilmezdim hic yasamamıstım...

Canim doktor bana vitamini tok demiri ac karna icmemi soyledi.

Canim sanada once erkek dediler sonra kiz oldu degil mi?
Anam napiyolar bunlar icerde karar veremiyolar mi ne olalim diye acaba
Girip bakasim var

Evet aynen canim. Once erkek demisti ama ben hic ciddiye almamistim acikcasi. Cunku daha 11.haftadaydim. Cok erkendi yani.

Canim benim kizim da 2 hafta onden gidiyordu hep, sonra suyum azalinca gelisimi yavaslayip durdu. Simdi bunda da 1 hafta onden gidiyor, bulantilara kusmalara ragmen. Ama haftasini yakalar diye dusunuyorum ben ilerleyen aylarda.

Ne kadar zaman şuan bir dk misafir ağırlayacak halim yok o anlayış bana şimdi lazım. Başım zonkluyor ağlayacam ya bulantım da var bir yandan
Allah yardimcin olsun ins fazla oturmazlar canim
Malesef ilk bebekte anlamiyor erkekler bayanlari cok yipratiyorlar

Canim d vitamini damla seklinde mi
Ben onuda suya yada ekmege dokuyorum yinede olmuyo icemiyorum.Sen nasil kullaniyosun.
Bide surekli disarda gunesteyim ama almadigim gunler oluyo ilerisi icin kemik problemi yasar miyim acaba
Evet canım damla şeklinde. Ben direk ağzıma damlatıyorum. Tadı hoşuma gidiyor benim. Mide problemim olmadığı için zorlanmadım. Almadığın günler sorun olur mu bilemedim canım.
Hamile kalmadan önce 2 vitamine de tüp bebek doktorum başlatmıştı. Şimdi gittiğim doktor da bıraktırmadı. Ben de anlamadım ama devam edeceksin dedi. Başka bir ilaca da başlatmadı. Kan testime de bakmıştı. Belki gerekli göremedi . Bir bildiği vardır diye sormadım açıkçası.

İkisinide bugün yaptim 8 eylülde az gördüm 3 gün gecikti bide 5 inde olcaktim
Allah Allah karisikmis seninki. Yani son adet tarihinden yaklasik 14 gun sonra ovulasyon tesgi pozitiflesir. Bazi kadinlarda 7 gunde bazilarinda 21. Gunde pozitiflesir kiziden kisiye degisiyor. Ovulasyon pozitiflesmeden 72 saat onceki ve 24 saat sonraki arasinda kalan donemde iliski olursa dollenme olabilir. Dollenmeden yaklasik 10 gun sonra kanda 14 gun sonra idrarda pozitiflesir. Seninkinden ben hic bisey anlamadim ama

Adet geçeli 13 gün oldu son ilişki 27 eylül

Allah yardimcin olsun ins fazla oturmazlar canim
Malesef ilk bebekte anlamiyor erkekler bayanlari cok yipratiyorlar
Sağol canım daha gelmediler. En erken 12 12buçuğu bulur yine gitmeleri. Ama yapacak bişey yok. Eşimin böyle olacağını tahmin etmezdim. Anlayışlıdır normalde sorun yaşamazdık hamileliğin başından beri sorun yaşıyoruz. Anlamadım bişey

Canımmm
Bu gün galiba hormanlarımız tavan yaptı
Herkez gergin kötu hissediyor
Ama bebişin iyi dimi onunla ilgili bir sıkıntı Yok

Gece yatıya geliyorlar galiba maşallah
Olsun bacı artık bu akşamlık idare et
Ne yapacaksın
8buçukta izmire geldiler yemek falan ye derken anca. Kadın eşin rahatsız hiç gelmeyelim dedi ama eşim olsun buyrun dedi. Sevdiği de bir arkadaşı. Ne diyim. İdare edecez. Normalde sorun yapmam da aksi gibi bugün başım da çok ağrıyor

Bende öyleyim bide kan sonuçlarım iyi çıkıyor
Ama genede çarpıntım oluyor hemencik yoruluyorum
Ellerim halsiz
Bir tuhaf ne bileyim işte

Evliyken böyle durumlar oluyor kuZum
Başına kolonya ile biraz masaj yaptırsana eşine iyi gelir
zaten halini görünce fazla oturmazlar

Bende onu dedim şuanda balayı ayındayız ama nasıl anlamadım
Gerçi şükür Allah ımıza bebişlerimiz iyi olsun tabiki
Ama gebelik gerçekten zormuş
Herkez böyle değildir tabiki bizim zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…