Ne kadar zamanEşinle birinin konuşması lazım. Bence yeni evlisiniz diye oluyor biraz da. Zamanla anlayış kazanacaktir. Ilk gebelikte eşimin de bazı dusuncesizlikleri oldu. Bunda daha tecrubeli. Erkekler gebelik olayindan zerre bisey anlamiyor. Defalarca anlatmak lazim
O doktoru bende takip ediyorum
Açıkçası çok şanslısın
Ankara da olsaydım kesinlikle onu tercih ederdim
Merhaba canım ya ben bunu ne zaman ac karna icsem yemekten sonra cıkarıyorum cok afedersin. Acaba ac degil tok mu içilmeli doktoruma soracagım cuma gunu.. Valla yıldım ki ben kusma nedir bilmezdim hic yasamamıstım...
Canim sanada once erkek dediler sonra kiz oldu degil mi?
Anam napiyolar bunlar icerde karar veremiyolar mi ne olalim diye acaba
Girip bakasim var
Kizlar ben yiyemedigim icin sadece meyveyle besleniyorum doktor bana en guclu vitamini vermisti.
Bebegim basindan beri 1 hafta onden gidiyordu.Dunku kontrolde ara iyice acilmis ve 2 haftaya yaklasmis
Simdi doktor vitamini birer gun arayla ic diyo fark buyuyo erken dogum olabilir diyo
Napicami sasirdim dun sevincle pek idrak edemedim ama simdi korkmaya basladim
Yemedigim halde buysa oturup bi masa dolusu yiyenlerin bebekleri nasil bilemiyorum
Vallahi ayıp yaptigi. Hamilelere yapilmaz buNe kadar zamanşuan bir dk misafir ağırlayacak halim yok o anlayış bana şimdi lazım. Başım zonkluyor ağlayacam ya bulantım da var bir yandan
Vallahi ayıp yaptigi. Hamilelere yapilmaz bu
Allah yardimcin olsun ins fazla oturmazlar canimNe kadar zamanşuan bir dk misafir ağırlayacak halim yok o anlayış bana şimdi lazım. Başım zonkluyor ağlayacam ya bulantım da var bir yandan
Evet canım damla şeklinde. Ben direk ağzıma damlatıyorum. Tadı hoşuma gidiyor benim. Mide problemim olmadığı için zorlanmadım. Almadığın günler sorun olur mu bilemedim canım.Canim d vitamini damla seklinde mi
Ben onuda suya yada ekmege dokuyorum yinede olmuyo icemiyorum.Sen nasil kullaniyosun.
Bide surekli disarda gunesteyim ama almadigim gunler oluyo ilerisi icin kemik problemi yasar miyim acaba
Hamile kalmadan önce 2 vitamine de tüp bebek doktorum başlatmıştı. Şimdi gittiğim doktor da bıraktırmadı. Ben de anlamadım ama devam edeceksin dedi. Başka bir ilaca da başlatmadı. Kan testime de bakmıştı. Belki gerekli göremedi . Bir bildiği vardır diye sormadım açıkçası.imom'ın içindeki D vitamini günlük ihtiyacın %100'ünü karşılıyor yazıyor prospektüsünde. Niye ayrıca D vitamini verdi ki ? Bana verdiği Vicium D3 büyük oranda kalsiyum ve magnezyum içeriyor ama bana o ikisi için daha erken gibi geldi almadım o yzüden.
Allah Allah karisikmis seninki. Yani son adet tarihinden yaklasik 14 gun sonra ovulasyon tesgi pozitiflesir. Bazi kadinlarda 7 gunde bazilarinda 21. Gunde pozitiflesir kiziden kisiye degisiyor. Ovulasyon pozitiflesmeden 72 saat onceki ve 24 saat sonraki arasinda kalan donemde iliski olursa dollenme olabilir. Dollenmeden yaklasik 10 gun sonra kanda 14 gun sonra idrarda pozitiflesir. Seninkinden ben hic bisey anlamadim amaİkisinide bugün yaptim 8 eylülde az gördüm 3 gün gecikti bide 5 inde olcaktim
Başka Türlü zaman geçer mi ne yapalım işteSEPTEMBER LOVE burdayım burdayım :) okuyorum sizleri. Konuşulacak ne çok şey buluyorsunuz :)
Yakınız seninle zaten ben de karsiyakadayim. Gelip kulagini cekeyim mi eşinin. Benden kucuktur muhtemelen abla sozu dinle diye kizayimHayaller hayatlar yaşıyorum resmen
Gece yatıya geliyorlar galiba maşallahYa bende hassasım evet ama eşim de garip yani. Bu saatte misafir mi gelir. Ki gelmeleri yarım saati bulacak. Bilemedim sorun kimde
Adet geçeli 13 gün oldu son ilişki 27 eylülAllah Allah karisikmis seninki. Yani son adet tarihinden yaklasik 14 gun sonra ovulasyon tesgi pozitiflesir. Bazi kadinlarda 7 gunde bazilarinda 21. Gunde pozitiflesir kiziden kisiye degisiyor. Ovulasyon pozitiflesmeden 72 saat onceki ve 24 saat sonraki arasinda kalan donemde iliski olursa dollenme olabilir. Dollenmeden yaklasik 10 gun sonra kanda 14 gun sonra idrarda pozitiflesir. Seninkinden ben hic bisey anlamadim ama
cnm hamilelerde ovulasyon testindeki t çizgisi aşırı koyu çıkıyor.bariz fark belli oluyor. bu test sanki yumurtlama günündesin gibi geldi bana.Slm kizlar ovulasyon ile hSmile olduğunu öğrenen varmi bunda varmidir
Sağol canım daha gelmediler. En erken 12 12buçuğu bulur yine gitmeleri. Ama yapacak bişey yok. Eşimin böyle olacağını tahmin etmezdim. Anlayışlıdır normalde sorun yaşamazdık hamileliğin başından beri sorun yaşıyoruz. Anlamadım bişeyAllah yardimcin olsun ins fazla oturmazlar canim
Malesef ilk bebekte anlamiyor erkekler bayanlari cok yipratiyorlar
Terlikle kafasına kafasına vur kulağını çekmeYakınız seninle zaten ben de karsiyakadayim. Gelip kulagini cekeyim mi eşinin. Benden kucuktur muhtemelen abla sozu dinle diye kizayim
Canımmmkanama alanı olan herkese rabbim Şafii ismiyle şifa versin.. Rabbim en kısa zamanda yüreklerini ferahlatsın. tez vakitte inşallah bişeycikleri kalmasın. hiç üzülmesin bizim kızçeler,nolur Allah’ım.. hepimizin hamileliği güzelce ilerlesin nolur rabbimnoldu bu kıza demeyin içimden geldi,yazarken bile ağlıyorum durumum kritik
8buçukta izmire geldiler yemek falan ye derken anca. Kadın eşin rahatsız hiç gelmeyelim dedi ama eşim olsun buyrun dedi. Sevdiği de bir arkadaşı. Ne diyim. İdare edecez. Normalde sorun yapmam da aksi gibi bugün başım da çok ağrıyorGece yatıya geliyorlar galiba maşallah
Olsun bacı artık bu akşamlık idare et
Ne yapacaksın
Bende öyleyim bide kan sonuçlarım iyi çıkıyorgeronimo_s
@mel33
Saolun kizlar ins duzelirim ben de ve ins bir an once ilaca baslarlar artik cunku tedavilik bir durum bu farkindayim ve git gide daha da kotulesiyor carpintidan bir kat merdiven dahi cikamiyorum
SEPTEMBER LOVE
İlacla halsizligim gecer mi diye sordum cnm yani halsizlikten kastim her insanin yasadigi sekilde olan gunluk normal ayaga kalkip ise guce dalinca gecen o halsizlik degil tabiki ben halsizlik diye özet geciyorum sadece carpinti el bacak titremesi goz kararması sinirlilik nefes almakta zorluk ve daha bir suru şeyboyle hamilelik yasayan ne gordum ne de duydum cok bunaldim artik Rabbim beterinden saklasin ama su durumdan kurtulmak icin neler vermezdim
Evliyken böyle durumlar oluyor kuZum8buçukta izmire geldiler yemek falan ye derken anca. Kadın eşin rahatsız hiç gelmeyelim dedi ama eşim olsun buyrun dedi. Sevdiği de bir arkadaşı. Ne diyim. İdare edecez. Normalde sorun yapmam da aksi gibi bugün başım da çok ağrıyor
Masaj yaptı eşim ama geçmedi canım kolonyayla deneyelim bide. İyi gelir inşallahEvliyken böyle durumlar oluyor kuZum
Başına kolonya ile biraz masaj yaptırsana eşine iyi gelir
zaten halini görünce fazla oturmazlar
Bende onu dedim şuanda balayı ayındayız ama nasıl anlamadım15+5 oldum. Hala bulanti ve sabahlari kusmam var aksama dogru baslayan 1 parolla sabaha azalan başagrim ve kuyruk sokumu kalca bolgemde agrim var oturup kalkerken cok canim yaniyor. Yururkende agriyor. Bu hamileligin balayi kismi bana hic gelmeyecek sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?