- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben hep kolonya ile yaptırıyorum benim başım tutunca gözüm dünyayı görmüyor ağrıdanMasaj yaptı eşim ama geçmedi canım kolonyayla deneyelim bide. İyi gelir inşallah
Kan testi yaptirmanda fayda var. Ovulasyon testi bugunlerde yapmak anlamsiz. Mantik yurutursem ovulasyonda progesteron pik yapıyor o nedenle pozitiflesiyor. Hamilelikte de progesteron yukseliyor. Yani biz hamileler olarak su an ovulasyon testi yapsak pozitif cikar. Baya gecmis adetinden bence kan testi yaptir mutlaka.İkisinide bugün yaptim 8 eylülde az gördüm 3 gün gecikti bide 5 inde olcaktim
Kafami kasilma meselesi karistirdi. Ben hcbsy hissetmdm doktor ultrasondan gosterdi bak kasilma var dedi ama bn bsy hissetmedm allah korusun bu kasilma duzenli sık olursa cok tehlikeliymis nasl anlicm ki kasilma oldugunu suan okdr kotu duygular icindeym ki.. nolur birbirimize dua edelim herkes saglikla alsin bebeginiCanim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diyolar zaten doktorada gitmissin yuregini ferah tut
Buarada canm benm dokturmda da renkli ultrason vardi sordm ama o bebegi cok rahatsiz ediyo cok sık kullanmamaya calisiyoruz hele bir de senin dusuk riskin var smdilik bekleyelm 5aydan sonra gosteriyorm genelde dedi dha farkli bi basligi varms sanirim o yuzden bebegi rahatsz ediyo dedi sanrm.. nasl bsydi sen renkli baktrdn sanirimCanim doktor vajinasini gostedi 4 boyutlu renkli ultrasona girdim gittigim doktor 10 haftalikken bile biliyomus cinsiyeti zaten
Allah ım bütün bebeklerimizi korusunKafami kasilma meselesi karistirdi. Ben hcbsy hissetmdm doktor ultrasondan gosterdi bak kasilma var dedi ama bn bsy hissetmedm allah korusun bu kasilma duzenli sık olursa cok tehlikeliymis nasl anlicm ki kasilma oldugunu suan okdr kotu duygular icindeym ki.. nolur birbirimize dua edelim herkes saglikla alsin bebegini
Peki bu gebelik testinde bişey varmi srnceKan testi yaptirmanda fayda var. Ovulasyon testi bugunlerde yapmak anlamsiz. Mantik yurutursem ovulasyonda progesteron pik yapıyor o nedenle pozitiflesiyor. Hamilelikte de progesteron yukseliyor. Yani biz hamileler olarak su an ovulasyon testi yapsak pozitif cikar. Baya gecmis adetinden bence kan testi yaptir mutlaka.
Amin canimAllah ım bütün bebeklerimizi korusun
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Eğer düşük riskin varsa iyice yat dinlen yorma kendiniBuarada canm benm dokturmda da renkli ultrason vardi sordm ama o bebegi cok rahatsiz ediyo cok sık kullanmamaya calisiyoruz hele bir de senin dusuk riskin var smdilik bekleyelm 5aydan sonra gosteriyorm genelde dedi dha farkli bi basligi varms sanirim o yuzden bebegi rahatsz ediyo dedi sanrm.. nasl bsydi sen renkli baktrdn sanirim
Insallah canim saglikla alicaz hepimiz bebislerimizi en buyuk duam bu zatenKafami kasilma meselesi karistirdi. Ben hcbsy hissetmdm doktor ultrasondan gosterdi bak kasilma var dedi ama bn bsy hissetmedm allah korusun bu kasilma duzenli sık olursa cok tehlikeliymis nasl anlicm ki kasilma oldugunu suan okdr kotu duygular icindeym ki.. nolur birbirimize dua edelim herkes saglikla alsin bebegini
Yok gelmeyecek balayı falan ilkınde 5 aylıkken gelmıstı daha 14 haftalığım ..isyan etmeyeym diyorum ama yokkkkk yaaa cınnet gecırecem ..direkt lohusaya şutlasınlar benı...bopazlarım da gelmiş yutkunamıyorım mıdem daha kötü ..adamın derdı aşna fişnede
Dikkat ediyorm canm insallah hepimz cabucak atlatiriz bu donemleriEğer düşük riskin varsa iyice yat dinlen yorma kendini
Canim ikili testte doktor normal ultrasonla bakti bazi seylerede renkli ultrasonla bakti ben bakmak istemedim zaten benim aklima cinsiyeti sormak bile gelmedi o anda ben zaten en son 5 haftalikken doktoruma gittim bi de ikili testeBuarada canm benm dokturmda da renkli ultrason vardi sordm ama o bebegi cok rahatsiz ediyo cok sık kullanmamaya calisiyoruz hele bir de senin dusuk riskin var smdilik bekleyelm 5aydan sonra gosteriyorm genelde dedi dha farkli bi basligi varms sanirim o yuzden bebegi rahatsz ediyo dedi sanrm.. nasl bsydi sen renkli baktrdn sanirim
Negatif gibi ama benim ilk yaptigi boyleydi kan testinde ciktiPeki bu gebelik testinde bişey varmi srnce
Oklava müsait bı yerıne gırecek haberı yokAl eline bir oklava göster adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?