2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İkisinide bugün yaptim 8 eylülde az gördüm 3 gün gecikti bide 5 inde olcaktim
Kan testi yaptirmanda fayda var. Ovulasyon testi bugunlerde yapmak anlamsiz. Mantik yurutursem ovulasyonda progesteron pik yapıyor o nedenle pozitiflesiyor. Hamilelikte de progesteron yukseliyor. Yani biz hamileler olarak su an ovulasyon testi yapsak pozitif cikar. Baya gecmis adetinden bence kan testi yaptir mutlaka.

Canim leke kahverengiyse korkulcak birsey yok diyolar zaten doktorada gitmissin yuregini ferah tut
Kafami kasilma meselesi karistirdi. Ben hcbsy hissetmdm doktor ultrasondan gosterdi bak kasilma var dedi ama bn bsy hissetmedm allah korusun bu kasilma duzenli sık olursa cok tehlikeliymis nasl anlicm ki kasilma oldugunu suan okdr kotu duygular icindeym ki.. nolur birbirimize dua edelim herkes saglikla alsin bebegini

Canim doktor vajinasini gostedi 4 boyutlu renkli ultrasona girdim gittigim doktor 10 haftalikken bile biliyomus cinsiyeti zaten
Buarada canm benm dokturmda da renkli ultrason vardi sordm ama o bebegi cok rahatsiz ediyo cok sık kullanmamaya calisiyoruz hele bir de senin dusuk riskin var smdilik bekleyelm 5aydan sonra gosteriyorm genelde dedi dha farkli bi basligi varms sanirim o yuzden bebegi rahatsz ediyo dedi sanrm.. nasl bsydi sen renkli baktrdn sanirim

Allah ım bütün bebeklerimizi korusun
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Peki bu gebelik testinde bişey varmi srnce

Eklentiler

• 20180921_214157.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 39
Keşke benim eşim de 1 hafta bulantı çekse anlaşa halımı ...patates yemekten bıktım ...şu mıdemı çıkarıp kenara koymak işitiyorum ...

Yok gelmeyecek balayı falan ilkınde 5 aylıkken gelmıstı daha 14 haftalığım ..isyan etmeyeym diyorum ama yokkkkk yaaa cınnet gecırecem ..direkt lohusaya şutlasınlar benı...bopazlarım da gelmiş yutkunamıyorım mıdem daha kötü ..adamın derdı aşna fişne de

Eğer düşük riskin varsa iyice yat dinlen yorma kendini

Insallah canim saglikla alicaz hepimiz bebislerimizi en buyuk duam bu zaten

Al eline bir oklava göster adama

Canim ikili testte doktor normal ultrasonla bakti bazi seylerede renkli ultrasonla bakti ben bakmak istemedim zaten benim aklima cinsiyeti sormak bile gelmedi o anda ben zaten en son 5 haftalikken doktoruma gittim bi de ikili teste

Ay şu mide ne olacak ..canım ilk defa kısır cekıyor ama önüme gelse yıyemem nasıl bşidir..Allah mıde rahatsızı olan butın ınsanlra yardım etsın vallahı çok zor ...burda 100 kiloyu gören varmış o arkadaşlara seslenıyorum ..bende 170 boyundayım ..88 el gebe kaldım şimdi 77 kiloyum ama keşke bu şekli verecegıme veremeseydim yiyip ay Doğumdan sonra verırım deseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…