2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Renkli ultrason ısıtıyor. O yuzden bebekler rahatsız oluyor

Kızlar bugün yumurta akı gıbı uzayan yapıskan bir akıntım oldu bende ovulasyon testi yaptım pik olmus sanki bugün adetimin 11. Günü 6 yasında kızım var 1 yıldırıkıncı ıstıyodum olmuyordu bende ovulasyon. Testi aldım bu durumda ne yapmam lazım yardım olursanız çok sevinirim normalde adetım 28 günde bir ama erkenmi pik olmuş anlamadım

Eklentiler

• IMG_20180921_225739.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 25
Yapılacak şey belli hiç boş durmayın bence:)

Oklava müsait bı yerıne gırecek haberı yok ay iki düşğkten sonra ilk bebege hamıle kalınca uzerıme tıtrerdı bunda manyak bşi olmuş ..Benin hormon bozulacağına onun ko bozulmuş
Bu adamlarda ne çekti bizden valla yazık onlara da üZülüyorum
Adam ne dese bende aynı ifade

Yapılacak şey belli hiç boş durmayın bence:)
Evet belli cnm ama acıkcası hersey Allah'tan tabi ama bir oğlum olmasını çok isterdim bugün ilişki oldu bide yarın ve sonraki günü değerlendirmeyi dusunüyorum umarım tutar hersey hayırlısı sen nasıl kaldın canım ilkmi cinsiyeti ne

Valla benim de kolay olmadı 3 yıl denedik olmadı sonra birden sürpriz olarak geldi çok şükür. İlk benim oğlan dediler bakalım..

Hangi günler ılıskı oldu yumurtlama gununu takıp ettınmı cnm
Aslında ben hiçbir şey takip etmedim, yani nasılsa olmuyor diye çok sallamıyordum, ama adetlerim düzenlidir, 15,16 günlerde falan olmuştur herhalde.. bebek olsun diye özellikle ilişki olan günlerimiz olmadı

Aslında ben hiçbir şey takip etmedim, yani nasılsa olmuyor diye çok sallamıyordum, ama adetlerim düzenlidir, 15,16 günlerde falan olmuştur herhalde.. bebek olsun diye özellikle ilişki olan günlerimiz olmadı
Allah tamamına erdırsın cok güzel bir duygu rabbim herkese nasıp etsıne benim normalde 28 günde bir adet olurum ama bu kadar erken pik olması normalmi sence acaba iki sedanı yumurtlicam bugün daha adetımın 11. Bunu anlamadım

Uyuyamayanlara selam olsun kızlar. Baş ağrısı olan arkadaşlar eğer migreniniz falan yoksa ve hamile olduğunuzdan beri baş ağrınız varsa sanırım sebebi az su içmek ben baş ağrısı çekiyodum dayılmıcak gibi değildi ama sebebi susuzlukmuş.ayrıca az su içmek kasık ağrılarına sebeb olurmuş

Ben bugün başladım tadı iğrenç nefes almadan içmeye çalıştım. İnşallah güzel haberlerle gel evladın çok iyidir herşey yolundadır inşallah

Aranızda varis çorabı kullanan marka fiyat bilgisi olan var mı?devlet karşılıyor mu hangi bölüm yazıyor.benim varislerim var ilk gebeliğimde rahimde de varisler oluşmuştu Doğumdan yarım saat geç çıkmıştım bu sebeple.Dr um farklı ona durumu anlattım bilmediği için.
varis çorabı kullanmamı önerdi ama hiçbir bilgim yok

Bende 28 gümde bir olurum ama 11. 12. Gün yumurtluyorum değerlendir mutlaka bugünü geç kalmadıysam yazmaya tabi

akrep burcumu seninki de O kivama gelince daha iflah olmuyorlar bunun dogumu var dogumdan sonra cocuk bakmasi var, var da var. aha da cocuk icerde atesli yatiyor, benim adamda ayni. bizimle beraber adamlarinda hormonlari degisiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…