Renkli ultrason ısıtıyor. O yuzden bebekler rahatsız oluyorBuarada canm benm dokturmda da renkli ultrason vardi sordm ama o bebegi cok rahatsiz ediyo cok sık kullanmamaya calisiyoruz hele bir de senin dusuk riskin var smdilik bekleyelm 5aydan sonra gosteriyorm genelde dedi dha farkli bi basligi varms sanirim o yuzden bebegi rahatsz ediyo dedi sanrm.. nasl bsydi sen renkli baktrdn sanirim
yok kuzu bildiğim kadarıyla gayet sakin benim bebiş. bi sıkıntı yok şmdilik. galiba hormonlardan,rabbim ferahlık versinCanımmm
Bu gün galiba hormanlarımız tavan yaptı
Herkez gergin kötu hissediyor
Ama bebişin iyi dimi onunla ilgili bir sıkıntı Yok
Yapılacak şey belli hiç boş durmayın bence:)Kızlar bugün yumurta akı gıbı uzayan yapıskan bir akıntım oldu bende ovulasyon testi yaptım pik olmus sanki bugün adetimin 11. Günü 6 yasında kızım var 1 yıldırıkıncı ıstıyodum olmuyordu bende ovulasyon. Testi aldım bu durumda ne yapmam lazım yardım olursanız çok sevinirim normalde adetım 28 günde bir ama erkenmi pik olmuş anlamadım
Bu adamlarda ne çekti bizden valla yazık onlara da üZülüyorumOklava müsait bı yerıne gırecek haberı yokay iki düşğkten sonra ilk bebege hamıle kalınca uzerıme tıtrerdı bunda manyak bşi olmuş ..Benin hormon bozulacağına onun ko bozulmuş
Evet belli cnm ama acıkcası hersey Allah'tan tabi ama bir oğlum olmasını çok isterdim bugün ilişki oldu bide yarın ve sonraki günü değerlendirmeyi dusunüyorum umarım tutar hersey hayırlısı sen nasıl kaldın canım ilkmi cinsiyeti neYapılacak şey belli hiç boş durmayın bence:)
Valla benim de kolay olmadı 3 yıl denedik olmadı sonra birden sürpriz olarak geldi çok şükür. İlk benim oğlan dediler bakalım..Evet belli cnm ama acıkcası hersey Allah'tan tabi ama bir oğlum olmasını çok isterdim bugün ilişki oldu bide yarın ve sonraki günü değerlendirmeyi dusunüyorum umarım tutar hersey hayırlısı sen nasıl kaldın canım ilkmi cinsiyeti ne
Eşimle eski günlerimi özler oldum aslında.. kardeş gibi takılıyoruz valla:))Bu adamlarda ne çekti bizden valla yazık onlara da üZülüyorum
Adam ne dese bende aynı ifade
Hangi günler ılıskı oldu yumurtlama gununu takıp ettınmı cnmValla benim de kolay olmadı 3 yıl denedik olmadı sonra birden sürpriz olarak geldi çok şükür. İlk benim oğlan dediler bakalım..
Aslında ben hiçbir şey takip etmedim, yani nasılsa olmuyor diye çok sallamıyordum, ama adetlerim düzenlidir, 15,16 günlerde falan olmuştur herhalde.. bebek olsun diye özellikle ilişki olan günlerimiz olmadıHangi günler ılıskı oldu yumurtlama gununu takıp ettınmı cnm
Allah tamamına erdırsın cok güzel bir duygu rabbim herkese nasıp etsıne benim normalde 28 günde bir adet olurum ama bu kadar erken pik olması normalmi sence acaba iki sedanı yumurtlicam bugün daha adetımın 11. Bunu anlamadımAslında ben hiçbir şey takip etmedim, yani nasılsa olmuyor diye çok sallamıyordum, ama adetlerim düzenlidir, 15,16 günlerde falan olmuştur herhalde.. bebek olsun diye özellikle ilişki olan günlerimiz olmadı
Valla deli oldum ya dedim tahminde bulunun bari bulunamam dediCatlatirlar adami soyleseler ölürler sanki
Ben bugün başladım tadı iğrenç nefes almadan içmeye çalıştım. İnşallah güzel haberlerle gel evladın çok iyidir herşey yolundadır inşallahBende enfeksiyon olduğumu düşünüyorum
Magnezyumu 1 aydır içiyorum
Salı gününe kontrol var heyecanla beklıyorum bende inşallah iyi haberler duyarım
Allah ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin
Ne bileyim ki canım senin için dedim yapmak istiyosan yap sıkılırsan bırakırsınZaten bütün gün yatiyorım ayni pozısyonda
Bende 28 gümde bir olurum ama 11. 12. Gün yumurtluyorum değerlendir mutlaka bugünü geç kalmadıysam yazmaya tabiKızlar bugün yumurta akı gıbı uzayan yapıskan bir akıntım oldu bende ovulasyon testi yaptım pik olmus sanki bugün adetimin 11. Günü 6 yasında kızım var 1 yıldırıkıncı ıstıyodum olmuyordu bende ovulasyon. Testi aldım bu durumda ne yapmam lazım yardım olursanız çok sevinirim normalde adetım 28 günde bir ama erkenmi pik olmuş anlamadım
akrep burcumu seninki deYok gelmeyecek balayı falan ilkınde 5 aylıkken gelmıstı daha 14 haftalığım ..isyan etmeyeym diyorum ama yokkkkk yaaa cınnet gecırecem ..direkt lohusaya şutlasınlar benı...bopazlarım da gelmiş yutkunamıyorım mıdem daha kötü ..adamın derdı aşna fişne de
Gece kusup uyuyan biri olarahhh bende bendeYemın ederım tam benlik emojı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?