2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi benim doktor vitamin vermiyor yahu.. ilk cocukta cok merak etmistim, oguzhan beycim neden siz vitamin vermiyorsunuz? Herkes kullandiriyor dedim. Yediklerinden al vermiyorum ben dedi ve sustu

Bi benim doktor vitamin vermiyor yahu.. ilk cocukta cok merak etmistim, oguzhan beycim neden siz vitamin vermiyorsunuz? Herkes kullandiriyor dedim. Yediklerinden al vermiyorum ben dedi ve sustu
Ya aslında olmadı gerekende o bence ama yiyemiyoruz . Şahşen ben yiyemiyorum zayıfladım süt et ceviz görünce tiksiniyorum

Ya aslında olmadı gerekende o bence ama yiyemiyoruz . Şahşen ben yiyemiyorum zayıfladım süt et ceviz görünce tiksiniyorum
Ya bu gebelikte bende yiyemiyorum. Hamur isi haric yiyebildigim tek saglikli sey yogurt. O da hergun degil.. daha kucuk diye ses etmiyorum bizi tuketiyolar simdi. Ileriki haftalar mechul anacim

Ya bu gebelikte bende yiyemiyorum. Hamur isi haric yiyebildigim tek saglikli sey yogurt. O da hergun degil.. daha kucuk diye ses etmiyorum bizi tuketiyolar simdi. Ileriki haftalar mechul anacim
Bende hamur işi yiyorum ya da sürekli tarhana yapıp içine ekmek doğrayıp yiyorum onun dışında vitaminli yediğim tek şey yok malesef ilaçlar psikolojik iyi geliyo en azından bebeğim iyidir diyom

Peki yumurtlama ile sonraki adet arası 14 gün olmuyor mu bu arada degerlendirdım cnm merak etme ,
Ben bu ovilasyon testleri şeyine pek güvenmiyorum yani psikolojik makina gibi oluyosun akışına bıraksan iyi olur. İnstagramda bir sayfa var ücretsiz yumurtlama takibi desteği veriyor bir gebenin günlüğü diye o sana yardımcı olur

Bende hamur işi yiyorum ya da sürekli tarhana yapıp içine ekmek doğrayıp yiyorum onun dışında vitaminli yediğim tek şey yok malesef ilaçlar psikolojik iyi geliyo en azından bebeğim iyidir diyom
Beyefendi mi, hanimefendi mi henuz bilmiyorum ama, pek keyfi yerinde idi pozisyonu degistirene kadar doktor karnima bastira basira agri girdi kasiklarima. Velhasil iyidir onlar merak etme

Beyefendi mi, hanimefendi mi henuz bilmiyorum ama, pek keyfi yerinde idi pozisyonu degistirene kadar doktor karnima bastira basira agri girdi kasiklarima. Velhasil iyidir onlar merak etme
Oyyy ya ben totişlerini yerim onların doyamıyorum ultrason saatlerine saatlerce izlemek istiyorum siyah beyaz görüntüyü . zatenn uyandırmışsınız annesi yaa belkide uyuyordur keyfini bozmuşsunuz

Oyyy ya ben totişlerini yerim onların doyamıyorum ultrason saatlerine saatlerce izlemek istiyorum siyah beyaz görüntüyü . zatenn uyandırmışsınız annesi yaa belkide uyuyordur keyfini bozmuşsunuz
Doktora dedigim sey, bu da inatci demi Allahim bu duygudan bana da ver, esime de dedim az evvel, su lanet olasi bulantidan kusmalardan bebegi bi doya doya sevemedim

Doktora dedigim sey, bu da inatci demi Allahim bu duygudan bana da ver, esime de dedim az evvel, su lanet olasi bulantidan kusmalardan bebegi bi doya doya sevemedim
Canım benimde çok bulantılı kusmalı geçiyo ama daha bugün kusmadım çok şükür sende bu haftaya gelmeden geçsin inşallah inan birde benim karnım mosmor iğnelerden çok bekledik onu kustuğumda bile ağladığımda seni çok seviyorum annecim sen iyi ol diyordum

Kiyamam :) iyidir annesi iyidir :)

Peki yumurtlama ile sonraki adet arası 14 gün olmuyor mu bu arada degerlendirdım cnm merak etme ,
Bende şunu demek istiyorum bacım ..adetın bittiniz gün başla ilişkiye iki günde bır ta obur adete kadar ...mesela ben düzenle adet görürüm ama yumurta çatlaması falan 14.gunde olmuyor ...belki şaşırırsınız ki doktorumda şaşırmıştı adete bi hafta kala hamile kalıyorum ben ..ondan hep geç döllenme oluyor ...4 gebelik yaşadım ıkısı düşük oldu ..ama 4 ü de adete 1 hafta kala hamıle kaldım

Yaa boğazım cok kötü ..yöne öksürük başladı ..affedersin öksürdükçe kusuyorum ..ya obur çocuk da kışın hamıle kaldım bı defa hasta olmadım ..bunda öksürük peşimi bırakmadı ..çocuk da hasta ..o öksürdükçe içim parçalanıyor ..inş ilaçlar fayda eder de iyileşir ...bende zemcefıl aldırcam borı yazmıştı iyi diye .kafa kalmadı artık ...salı günü doktora gidecem inş iğne ye rapor çıkartır ve cınsıyetı öğrenırım 15 haftalık olacam

Benim de kaynanam onu söyledi de ev yapımı gibi olamaz diye almadım. Bende mi alsam bilemedim
Guzel oluyor da cnm katki maddeleri var sonucta koruyucusu kivamlastiricisi hazir corba tarzi zararli olur diye ben almaktan vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…