Canim benimde normalde uykum agirdiir simdi çıt olsa uyaniyorum gunde maksimum 5 saat uyuyabiliryorum hamileligin basindan beri boyleGünaydın kızlar
Dün akşam çok fenaydım uyuyakaldım hemen
Eşimde gecenin bi saatinde geldi sarıldı,konuştu
Uykum bölününce sabaha kadar uyumadım
Tabi kendisi bebek gibi uyudu ve hala uyuyor
Gidip kafasına su dökesim var
hamilelik bi uykumuzu bozmamıştı oda olduCanim benimde normalde uykum agirdiir simdi çıt olsa uyaniyorum gunde maksimum 5 saat uyuyabiliryorum hamileligin basindan beri boyle
Insallah o da gecicek canim azalmadi mi bari birazBugün herkes çok uykucu bakıyorum da
hamilelik bi uykumuzu bozmamıştı oda oldu
Uykusuzluğa razıyım yeter ki bulantı olmasın ama nerdeee
Kuzum o renkli ultrason bebeğe zarar veriyor mu.benim salı günü olan kanamam da onUla baktı petinotilog.acaba bebeklerime zararı olur mu .geceden beri eşimle uykumuz kacti.o kadar çok bastırdı ki hem ksrnima 10 dakika sonra kanamam başladı inan huzurumuz kaçtı bebeklerimize birşey olmusmudur diye.20.haftadaki detaylı olana kadar petinotolaga gitmeyi istemiyorum.tabi Allah o günleri gösterirse.Allah rızası içinRenkli ultrason ısıtıyor. O yuzden bebekler rahatsız oluyor
Canim banada o sekilde bakildi ilk gebeligimde de oyle bakilmisti bende keyfi gitmedim ikili testte normal ultrasonla bakti bazi seylerede renkli bakti Allahin izniyle birsey olmaz merak etme cok riskli birsey olsa doltor o sekilde bakmaz zatenKuzum o renkli ultrason bebeğe zarar veriyor mu.benim salı günü olan kanamam da onUla baktı petinotilog.acaba bebeklerime zararı olur mu .geceden beri eşimle uykumuz kacti.o kadar çok bastırdı ki hem ksrnima 10 dakika sonra kanamam başladı inan huzurumuz kaçtı bebeklerimize birşey olmusmudur diye.20.haftadaki detaylı olana kadar petinotolaga gitmeyi istemiyorum.tabi Allah o günleri gösterirse.Allah rızası içinbilen biri birşey söylesin karnıma çok bastırıp renkli ultrasonla 12 haftalık bebeklere bakmak bebeğine zarar verir mi
Kendimi suçlayıp ağlamaktan mahvoldum.Aslında inançlı bir insan olduğunu düşünüyordum ama öyle değilmiş işte Rabbime teslim olamıyorum tam anlamıyla.ağlamaktan mahvoldum.perimotolog iyi diye gittik.detaylı baktı canım ikisu ne yarın saat baktı sanırım.11 hafta 5 günlükken cinsiyetlerini bile söyledi.içime kuşku düştü yavrularıma bir zarar vermişmidir diye.çok korkuyorumCanim banada o sekilde bakildi ilk gebeligimde de oyle bakilmisti bende keyfi gitmedim ikili testte normal ultrasonla bakti bazi seylerede renkli bakti Allahin izniyle birsey olmaz merak etme cok riskli birsey olsa doltor o sekilde bakmaz zaten
Canım birde çok bastırdı peki o zarar vermiş midir.çok kötüyüm.başım ağrıdı geceden beri kabus görüyorum.herşeyden vazgeçmesim var.zamanı geri alaşım var.Rabbim yardım etCanim banada o sekilde bakildi ilk gebeligimde de oyle bakilmisti bende keyfi gitmedim ikili testte normal ultrasonla bakti bazi seylerede renkli bakti Allahin izniyle birsey olmaz merak etme cok riskli birsey olsa doltor o sekilde bakmaz zaten
Canim benim sen sakin kendini suclama sen rutin kontrolune gitmissin sanki bebegime zarar mi vermissin Bol bol dua et icin rahatlasin insallah sagliklica atlaticaksiniz su gunleri risk oldugu icin senin psikolojin iyice hassaslasti zaten hamilelikte oluyo bi de senin ekstra bi durumun var cok normal ama kendinide bebisleride uzme zaten hersey olacagina varirCanım birde çok bastırdı peki o zarar vermiş midir.çok kötüyüm.başım ağrıdı geceden beri kabus görüyorum.herşeyden vazgeçmesim var.zamanı geri alaşım var.Rabbim yardım et
Canım 2 doktora birden gidiyorum .durumundan dolayı canım.zaten annem felan kızıp duruyor çok doktora gidiyosun diye.şimdi aklıma geldi.vesvese beni bitiriyorCanim benim sen sakin kendini suclama sen rutin kontrolune gitmissin sanki bebegime zarar mi vermissin Bol bol dua et icin rahatlasin insallah sagliklica atlaticaksiniz su gunleri risk oldugu icin senin psikolojin iyice hassaslasti zaten hamilelikte oluyo bi de senin ekstra bi durumun var cok normal ama kendinide bebisleride uzme zaten hersey olacagina varir
Azaldı ama hala rahatsız edici boyutta canımInsallah o da gecicek canim azalmadi mi bari biraz
Burdayım canım ben büyük cadımla uğraşıyorum nefes aldırmıyor.
Canim doktor cagirmadikca bir durum olmadikca gitmezsin artik gecmis icin yapilcak bisey yok Rabbim hepimizin meleklerini korusun insallah sende kendini strese sokma bebek strestende etkileniyo bunu unutma bebegin beyin gelisimi uzerinde stresin cok buyuk etkisi varmis sen sakin olmaya calis bundan sonra daha dikkatli olursun Allahin izniyle hicbir sey olmamistir iyi dusun iyi olsunCanım 2 doktora birden gidiyorum .durumundan dolayı canım.zaten annem felan kızıp duruyor çok doktora gidiyosun diye.şimdi aklıma geldi.vesvese beni bitiriyor
Hangi çeşit ultrason olduğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?