2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi çeşit ultrason olduğunu bilmiyorum
Malum tecrübesizim ama bu kadar detaylı ultrasona 20.hafta da girildiğini biliyorum sadece
Senin için erken olmamış mı sanki
Bilmiyorum canım işte.yani en iyi doktor en tecrübeli diye gittim.kalbim sıkışıyor artık bilmiyorum bildiğim tek şey çok korkuyorum.rahatlamıyorum

Bilmiyorum canım işte.yani en iyi doktor en tecrübeli diye gittim.kalbim sıkışıyor artık bilmiyorum bildiğim tek şey çok korkuyorum.rahatlamıyorum
Yaa sen bi sakin olsana Allan aşkına
Vesveseye gelme
Huzurunu kaçırma durduk yere
Moralini yüksek tut
Bak bende riskli gebelik yaşıyorum
Bana günler geçmiyor
Eve hatta yatağa mahkum gibiyim
Ama sakin olmaya sabırlı olmaya çalışıyorum
Yapacak hiç birşeyimiz yok
Eğer bebeklemizin nasibi varsa şarıl şarıl kanamamız olsa da bizimle olurlar böyle düşün
Annem kız kardeşime hamileyken daha erkek kardeşim çok küçükmüş annem hiç istememiş bebeği
Cahillik diyor şimdi bahsederken de o zamanlar da yüksekten atlamış birkaç kez hep ağır işler yapmış ama bebek düşmemiş en son gidip düşük iğnesi yaptırmış ve ona rağmen kardeşim gayet sağlıklı dünyaya gelmiş..
Annem bana bunu anlattıktan sonra tüm vesveselerden kurtuldum diyebilirim
Senden beterdim
Hala endişelerim oluyor annelik içgüdüsü olur o kadar ama hayatını daha da zorlaştırma arkadaşım

Canım yemeğimi bile yatarak yiyorum.zaten bu beni vesveseye daha çok sürüklüyor.peki senin bir fikrim var mi ultrason görüntüsü hakkında

Bi benim doktor vitamin vermiyor yahu.. ilk cocukta cok merak etmistim, oguzhan beycim neden siz vitamin vermiyorsunuz? Herkes kullandiriyor dedim. Yediklerinden al vermiyorum ben dedi ve sustu
Ben mide bulantisindan icemiyorum vitaminleri daha beter yapiyor. Doktoruma soyledim onlar senin icin zaten, bebek icin degil. Bebek senden alacagini aliyor dedi..

Aksamdan beri midem bulaniyor.Sekerli sey yiyemiyorum normalde aksam ilk defa yemistim o mu bulandirdi ne hala bulaniyor.
Giz yoksa geronimo_s senin mi nazarin degdi biseyim yoktu benim

Yok oyle kanama falan yapmaz. Sadece rahatsiz oluyor deniyor. Kanama neden oldu hic bilemedim sende. Gecti ama demi? Kacmasin uykulariniz. Bana da gecen renkli baktilar.

Peki yumurtlama ile sonraki adet arası 14 gün olmuyor mu bu arada degerlendirdım cnm merak etme ,
BaZen 26 ya düşüyor bazen 27 ye düşüyor yumurtlama günüme göre.Ben oğluma 11. Gün girdiğim tek ilişkiyle hamile kaldım.belki yumurtlamam da ay ay değişiyordur 1-2 gün kayıyordur ona görede adet oluuordum

Yok oyle kanama falan yapmaz. Sadece rahatsiz oluyor deniyor. Kanama neden oldu hic bilemedim sende. Gecti ama demi? Kacmasin uykulariniz. Bana da gecen renkli baktilar.
Sen anlarsın canım bu attigin foto hangi ultrason.birde kalpte kırmızı mavi renk olan birşe ye baktı.Canım ne ile baktığını bile bilmiyorum.ben öyle bir körüm işte.tansiyonum çıktı inan.

Kızlar attigim foto hangi ultrason çeşidi.su ısınan ultrason mu.
Canım bu 4 boyutlu ultrason ama ayrıntılı usg illa ki bunda yapılır diye bir şey yok. Normal siyah beyaz usg de ayrıntılı yapılabilir. Ayrıntılı usg bebeğin organ gelişimi tamamlanınca her bir organının kan akışının ve damarların plesantanın beyin ve kalbin mesanenin böbreklerin incelendiği usg. Yaklaşık 45 dk sürer özelde 1.5 saati bulabilir. Özelde renkli görüntü ve çevirdi veriyorlar. Devlette bunlar olmuyor sanırım. Ama onlar da ayrıntılı usg yapıyor. Ayrıca senin doktorunun ultrason cihazı 4 boyutlu Yani bebeği hem 2 boyutlu (siyah beyaz) şekilde hem de renkliye çevirebiliyor demek ki. Kızım da iki perinatolaga gitmiştim risk olduğu için. Biri 17. Haftadaydı dr. Önce 2 boyutlu da organlara baktı onun daha güvenilir olduğunu söyledi sonra renklimşekilde 4 boyutluda bize bebeği gösterdi. 22. Haftada farklı perinatolğa gittim o da aynısını yaptı. Umarım açıklayıcı olmuştur. Bu arada rutin kontrollerde GATA’ya gittiğim için Gata her kontrolde ayrıntılı usg bakıyordu. Hayta 20. Haftada kardiyolojiye gönderip bebeğin kalbini ayrıntılı baktırıyor bir sorun varsa doğumu ona göre planlıyordu. Ayrıca vajinal usg bir ihtimal kanama yapabilir ama karın usg si yapmaz canım. Karnına bastırması bebeği hareket ettirip uygun pozisyonu yakalayabilmesi için.

Son düzenleme:
Sen anlarsın canım bu attigin foto hangi ultrason.birde kalpte kırmızı mavi renk olan birşe ye baktı.Canım ne ile baktığını bile bilmiyorum.ben öyle bir körüm işte.tansiyonum çıktı inan.
aslında benim fsh ve
evt cnm dogru soyluyon darısı bana inş aslında benim prolaktin,fsh ve e2 hormonum yusekti saracoglu sitesine basvurdum raporlarıma gore bana bi set yolladılar 2 haftadır onları kullanıyodum sanırım hormonlarım duzeldi cunku bukadar erken pik olmuyodu benım ovulasyonum bu ay akıntımda bariz belliydi bakalım inş tutar dilerin sende bebişini saglıkla kavusursun

bide 1 hafta sogan suyu içtim

Amin canım sende inşallah hamile kalırsın bu ay

M mel33 canım dışardan ultrason bastırmayla bebeğe hiçbirşey olmaz. benim arkadaşın merdivenlerden yuvarlandı hiçbişe olmadı düşün. yani olacağı varsa yürürken bile düşer. düşmeyecekse zaten kolay kolay düşmüyor. renkli ultrasona bende girdim. doktor hiçbi zararı olmadığını,sadece çok sık girmenin anlamsız olduğunu söyledi. Allah aşkına evham yapmayın. doktorumla konuştum,çok istiyorum kaymak dedim.. kontrollü oldukça hiç bi sakıncası yok,ruh aağlığın çok daha önemli dedi.. günlerdir aquaparklardayım.kaydıraklardan kayıyorum,zıplıyorum. ve çok iiyim! sancım bile yok. lütfen en ufak şeylere takılıp kendinizi yormayın.

Kolay gelsin kuZumm
Peki küçük nasıl
İyidir heralde beni öğürtüp duruyor işte. Özellikle geceleri bulantıdan uyuyamıyorum. Seninki nasıl. Ya benim kız ultrasonda çok hareketsiz. Allahom ya ilki de öyleydi. Bi kımıl kımıl janjanlı göremedim şunları. Hep babalarına öekmişler. İlk kızım babasının halasının kopyası :) ikinciyi çok merak ediyorum nasıl olacak diye :)

Maşalllah kuZum sana
Ben yattığım yerde kasık ağrılarımım önüne geçemiyorum
Kaymayı Bırak ben denize girdim dalga kenara vurdu diye korkudan hemen eşim Sudan çıkardı
Tabiki ilk 3 ay hastaneler acil kapılarından eve gelemedik kanama yüzünden
O yüzden herşeyden korkar olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…