2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arada böyle yazılar okumak çok iyi geliyor gerçekten

Canım sağol verdiğin bilgi için.bakarken kalbe de baktı kırmızı mavi renkler vardı kordon bağına baktı 3 damarlu dedi.sindirim sistemine de baktı ayrıntılı oluyor demek ki değil mi.12.hafta da yapıldığı için bebeğe zarar vermez değil mi

Yok canım vermez. Çok daha iyi bir sorun olsa erkenden fark edilir canım. İkiz gebelik olduğu için daha temkinliler.

Kızlar attigim foto hangi ultrason çeşidi.su ısınan ultrason mu.
Usg sadece ses dalgasıdır bebeğine ya da sana zararı olmaz. Doppler usg de sadece farklı bir frekans olduğu için ısı artışı da olur fetus ısıyı sevmediğinden onu rahatsız eder çok uzun süreler maruz bırakılmadığı içinde fetusa zararı olmaz. 4 boyutlu usg de diğerleri gibi radyasyon içermez ve fetusa zararı yoktur. Bastırmaya gelince karın ön duvarındaki kas kitlesi, karın içi yağlı doku ve uterusun kas dokusu sebebiyle usg de karnına bastırmanın hiç bir zararı yoktur. Sadece ani şiddetli darbeler plasenta açısından tiskli olabilir. Ayrıca artık ileri haftalarda oldupumdan bebeğinin ammiyotik mayi de onu korur. Bir hekim olarak gönül rahatlığı ile söylüyorum bunların bebeklerine hiçbir zararı olmaz sadece kötü bir tesadüf peşpeşe gelmiş olması. Kendini suçlama ve hekimine karşı güvenini kaybetme. Hiçbir hekim bile isteye bir hastasına zarar vermez. Kaldı ki bir perinatoloji uzmanıda neyi yapacağını neyi yapmayacağını iyi bilir. O yüzden içini ferah tut stres seviyeni arttırma hepsi sadece kötü bir tesadüf bence buna emin ol. Rahatlayamıyorsan başka güvenilir bir hekime de başvurarak fikir alabilirsin. Eziyet etme kendine

Aynen 4 aydır bizde öyleyiz karşılıklı yataklarda yatıyoruz
Evimi çok özledim artık
Bu kontrolde inşallah herşey güzeldir ve eşime yavaş yavaş evime geçerim
Bakalım bende sorucam kontrolünde.. eğer izin verirse geç de olsa tatile gitmek istiyorum çok sıkıldım evde

SEPTEMBER LOVE ya kuzum tabiki riskli gebelikse zaten doktorda izin vermez. ama ne bilim herşeyi çok evham yapıyoruz gibime geliyor. benimde bundan önce nedensiz 1 kanamalı düşüğüm var,benzer şeyler yaşadım. ne bilim özellikle nette çok çöp bilgi var,insanı sinir hastası yapar bazı yazılar

Güzel bir kahvaltı hazırladın mı kocana
Bak kaç günden beri evde yoktun
Bu gün biraz karılık yap kocana
Adamı evden kaçırma

Yok canım vermez. Çok daha iyi bir sorun olsa erkenden fark edilir canım. İkiz gebelik olduğu için daha temkinliler.
Sağol canım benim inşallah birşey olmaz.sabah sabah kafanızı şişirdim.hakkınızı helal edin.ben böyleyim.rahat olamıyorum.yataktan kalkabilsem psikologa gudecem.ama malum hep yatıyorum.arkadaşlarım aslında kötü birşey olduğunda beni çağırır.onlara güzel moral veririm.araştırırım.rahatlatirim.güvenirler.ama kendime gelince depresyon boyutuna gelip kötüyü düşünüyorum hep.çok ağlamak istiyorum.hüngür hüngür bağıra bağıra

Ben zaten evham yapmaktan kendimi dinlemekten daha çok hasta oluyorum
Allah’ım daha kötülerinden korusun ama bir yatağın içinde 16 haftadır yatıyorum
Gene de çok şükür kızım iyi sağlıkla büyüyor
Annesinden vazgeçmiyor direniyor
Bundan büyük mutluluk olamaz dimi

Sağol Allah razı olsun.asla bir dokturu suçlamak amacında değilim.sadece gözden kaçan birşey olabilir mi oda beni bulur mu acaba diye tedirginim.yoksa o da istemez sanırım bebeklerime birşey olmasını.tekrardan sağol.

İyii olsunlarr hepsii rabbim kimseyi evlad acısıyla sınamasın herkes sağlıklı alsın kucağına hayırlı evladlar olsunlar çok güzel hamilelik geçirelim hepimiz
Sizinde ilk Bebek mi
Allah sağlıkla getirsin tüm bebeklerimizi
Kucağımıza almayı nasip etsin

Birçoğumuz böyledir aslında başkalarına karşı rahat olabiliriz ama kendimize karşı pek değiliz. Geçecek Allah’ın izniyle bu günlerde sıkma canını.

Aksamdan beri midem bulaniyor.Sekerli sey yiyemiyorum normalde aksam ilk defa yemistim o mu bulandirdi ne hala bulaniyor.
Giz yoksa geronimo_s senin mi nazarin degdi biseyim yoktu benim
Kiz ben sana ne diyem. Benim bulantilarim cok kotu degil zati. Seni mi kiskancam da nazar degdircem hıh.

M mel33 arkadasim bu 3 ya da 4 boyutlu ultrason olmasi lazim. Bebegi rahatsiz eden bu degil. Riskli gebelik takibinde kullanilan bu. Benim dedigimde bebegi rahatsiz edende kirmizi mavi kan akislari gorunuyor. Diger yerleri siyah beyaz bu degil merak etme. Ki o bile benim dedigim bebege zarar vermiyor. Seninkinin normal ultrasondan farki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…