2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kalbine kordon içindeki damarlara da mavi kırmızı ile baktı.ama süresini hatırlamıyorum.yavrularım küçük ya daha inşallah birşey olmamıştır.20.haftaya kadar gitmek istemiyorum.tabi o haftaları görürsem.kendi kadın dogumcuma da söyleyecem tedirgin oldum diyecem.

Benimkine de baktilar 2 hafta önce merak etme. Süresini uzun tutmazlar zaten hic bir yerde. Uzun tutsalar bile bisey olmaz. Biraz sakinles. Yanlis bir sey yapılmamış.

Canım yemeğimi bile yatarak yiyorum.zaten bu beni vesveseye daha çok sürüklüyor.peki senin bir fikrim var mi ultrason görüntüsü hakkında
İyi şeyler düşün
Senin asıl sorunun kafanda büyütüp kendini huzursuz etmek
Senin durumunda olan niceleri var Allah’a sığın
Vesveden kurtulmak için bol bol dua dinle YouTube dan aç benim sana önerebilceğim bunlar canım

Aksamdan beri midem bulaniyor.Sekerli sey yiyemiyorum normalde aksam ilk defa yemistim o mu bulandirdi ne hala bulaniyor.
Giz yoksa geronimo_s senin mi nazarin degdi biseyim yoktu benim
Ben hiç midem bulanmadığı bir anda çikolata yemiştim aylar sonra
2 gün kendime gelemedim daha da ağzıma sürmem tatlı şeyler

Aynen 4 aydır bizde öyleyiz karşılıklı yataklarda yatıyoruz
Evimi çok özledim artık
Bu kontrolde inşallah herşey güzeldir ve eşime yavaş yavaş evime geçerim
İnşallah herşey yolunda olacak bu kontrolünde ve sen evine döneceksin tatlım
Öperim seni
Güzel bir kahvaltı hazırladın mı kocana
Bak kaç günden beri evde yoktun
Bu gün biraz karılık yap kocana
Adamı evden kaçırma
Bazen uyuz oluyorum bazen aşkımdan ölüyorum kafayı yedim
Evi perişan etmiş 1 ayda
Kadın 2 saattir bir odayı temizliyor eli de ağır
Sabah ekmek peynir yedi çıktı çay bile yapmadım adama
Dün alışveriş yapmış hep hazır yiyecekler almış kendine

Ağlamak yok toparlan artık
Kafanızı şişirdim de ne demek
Burası Mart anaları dertleşme alanı
Kimse rahatsız olmuyor sen iyi olda

Kıss koca evi kadın zor temizler benden söylemesi
Olmazsa hafta içi tekrar gelir
Arada kadını kontrol et yaptığı iş içine sinsin

Kıss koca evi kadın zor temizler benden söylemesi
Olmazsa hafta içi tekrar gelir
Arada kadını kontrol et yaptığı iş içine sinsin
Arada bakıyorum ama yok anam eli ağır maalesef
Önce ki temizlikçiye ulaşamadım
Bu şirketten geldi neyse bunada şükür
Asla ben yapamazdım

Bizde kasık ağrısı dışında
Ögurme ve o ağızdaki iğrenç tat geçmiyor
Salı günü görüş günümüz var heyecanla bekliyoruz

Kızlar idrar yolu için azosilin verdi dr günse 2 doz bugün ilkini içtim. İdrar rengim bildiğin turuncu oldu bilen var mı? Ben ilk kez idrar yoku için antibiyotik kullanıyorum. Ayrıca penisilin grubundaymış o da beni korkuttu

Bizde kasık ağrısı dışında
Ögurme ve o ağızdaki iğrenç tat geçmiyor
Salı günü görüş günümüz var heyecanla bekliyoruz
Ay zaman geçmez değil mi? Ben de bir dahaki kontrole nasipse eşimle gideceğim. İlk kez besin kez usg de görecek periliçesini. Bir daha Doğumda görecek inşallah.

günaydın kızlar bende mide bulantısı geçmişti epey zaman önce bugün yatılı misafirim geleceğini öğrendim bir hafta hemdeee sabah beri midem dönüyo psikolojik demek ki benimki... evde bu dağınık ki sormayın. bi sürü iş yapmam lazım. yemeği dışardan söyleyeceğim ama ilk gün. çok çabuk yoruluyorum çünkü.

Canım bundada benim tecrübem var.bende kızımda sanırım 2 kez kullandım
Birşey olmadı şükür.ilacı akşam iciyorsun sabaha kadar tuvalete girmiyorsun şase gibi değil mi.yanlış bilmiyorsam.eğer oysa birşey olmuyor canım korkma.

Yoo sabah akşam tok karnına birer tane iç sesi dr um içtim. Ama penisilin en ağır antibiyotikmiş bu da o grupta. Ve 15 gün kullanacağım. Bu kadar ağır antibiyotik için süre uzun geldi. Olmadı dr ü arar sorarım.

Özür dilerim o zaman canım.buna benzer bir ilaç kullanmıştım 6 sene oldu adını karistirdim o zaman tek kullanimlikri benimki limonata gibi yapıyor dün.gece uyumadan içtim hiç idrara çıkmadım.yardımcı olamadım.ama şunu biliyorum sor doktora gerçekten ben utanıyorum.benden sıkıldılar sanırım deyip bazı şeyleri sormuyorum sonra evde kafayı yiyorum.

Ben çok sormuyorum arar sorarım birazdan. Netten baktım şimdi normal diyor idrarın turuncuya dönmesi.

Ay zaman geçmez değil mi? Ben de bir dahaki kontrole nasipse eşimle gideceğim. İlk kez besin kez usg de görecek periliçesini. Bir daha Doğumda görecek inşallah.
Geçmiyor valla zaman keşke hareketlerini hissede bilsek içimiz rahatlasa
Oy babasına görünecek yani ne güzel
Ben de eşimle gidince daha mutlu oluyorum kontrollerde

Yatılı misafir bu haldeyken çok zor olur Allah yardımcın olsun canımm
İnşallah halden anlayan insanlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…