Canım kalbine kordon içindeki damarlara da mavi kırmızı ile baktı.ama süresini hatırlamıyorum.yavrularım küçük ya daha inşallah birşey olmamıştır.20.haftaya kadar gitmek istemiyorum.tabi o haftaları görürsem.kendi kadın dogumcuma da söyleyecem tedirgin oldum diyecem.Kiz ben sana ne diyem. Benim bulantilarim cok kotu degil zati. Seni mi kiskancam da nazar degdircem hıh.
M mel33 arkadasim bu 3 ya da 4 boyutlu ultrason olmasi lazim. Bebegi rahatsiz eden bu degil. Riskli gebelik takibinde kullanilan bu. Benim dedigimde bebegi rahatsiz edende kirmizi mavi kan akislari gorunuyor. Diger yerleri siyah beyaz bu degil merak etme. Ki o bile benim dedigim bebege zarar vermiyor. Seninkinin normal ultrasondan farki yok
Benimkine de baktilar 2 hafta önce merak etme. Süresini uzun tutmazlar zaten hic bir yerde. Uzun tutsalar bile bisey olmaz. Biraz sakinles. Yanlis bir sey yapılmamış.Canım kalbine kordon içindeki damarlara da mavi kırmızı ile baktı.ama süresini hatırlamıyorum.yavrularım küçük ya daha inşallah birşey olmamıştır.20.haftaya kadar gitmek istemiyorum.tabi o haftaları görürsem.kendi kadın dogumcuma da söyleyecem tedirgin oldum diyecem.
İyi şeyler düşünCanım yemeğimi bile yatarak yiyorum.zaten bu beni vesveseye daha çok sürüklüyor.peki senin bir fikrim var mi ultrason görüntüsü hakkında
Ben hiç midem bulanmadığı bir anda çikolata yemiştim aylar sonraAksamdan beri midem bulaniyor.Sekerli sey yiyemiyorum normalde aksam ilk defa yemistim o mu bulandirdi ne hala bulaniyor.
Giz yoksageronimo_s senin mi nazarin degdi biseyim yoktu benim
İnşallah herşey yolunda olacak bu kontrolünde ve sen evine döneceksin tatlımAynen 4 aydır bizde öyleyiz karşılıklı yataklarda yatıyoruz
Evimi çok özledim artık
Bu kontrolde inşallah herşey güzeldir ve eşime yavaş yavaş evime geçerim
Bazen uyuz oluyorum bazen aşkımdan ölüyorum kafayı yedimGüzel bir kahvaltı hazırladın mı kocana
Bak kaç günden beri evde yoktun
Bu gün biraz karılık yap kocana
Adamı evden kaçırma
Ağlamak yok toparlan artıkSağol canım benim inşallah birşey olmaz.sabah sabah kafanızı şişirdim.hakkınızı helal edin.ben böyleyim.rahat olamıyorum.yataktan kalkabilsem psikologa gudecem.ama malum hep yatıyorum.arkadaşlarım aslında kötü birşey olduğunda beni çağırır.onlara güzel moral veririm.araştırırım.rahatlatirim.güvenirler.ama kendime gelince depresyon boyutuna gelip kötüyü düşünüyorum hep.çok ağlamak istiyorum.hüngür hüngür bağıra bağıra
İyi şeyler düşün
Senin asıl sorunun kafanda büyütüp kendini huzursuz etmek
Senin durumunda olan niceleri var Allah’a sığın
Vesveden kurtulmak için bol bol dua dinle YouTube dan aç benim sana önerebilceğim bunlar canım
Ben hiç midem bulanmadığı bir anda çikolata yemiştim aylar sonra
2 gün kendime gelemedim daha da ağzıma sürmem tatlı şeyler
İnşallah herşey yolunda olacak bu kontrolünde ve sen evine döneceksin tatlım
Öperim seni
Bazen uyuz oluyorum bazen aşkımdan ölüyorum kafayı yedim
Evi perişan etmiş 1 ayda
Kadın 2 saattir bir odayı temizliyor eli de ağır
Sabah ekmek peynir yedi çıktı çay bile yapmadım adama
Dün alışveriş yapmış hep hazır yiyecekler almış kendine
Ağlamak yok toparlan artık
Kafanızı şişirdim de ne demek
Burası Mart anaları dertleşme alanı
Kimse rahatsız olmuyor sen iyi olda
Arada bakıyorum ama yok anam eli ağır maalesefKıss koca evi kadın zor temizler benden söylemesi
Olmazsa hafta içi tekrar gelir
Arada kadını kontrol et yaptığı iş içine sinsin
Bunun la takip edeb kizlar vardı ama benim bir fikrim yok kusura bakmaOvulasyon yazmıştım ama
İyi olur evde artık iyice bunaldınBakalım bende sorucam kontrolünde.. eğer izin verirse geç de olsa tatile gitmek istiyorum çok sıkıldım evde
Bizde kasık ağrısı dışındaİyidir heralde beni öğürtüp duruyor işte. Özellikle geceleri bulantıdan uyuyamıyorum. Seninki nasıl. Ya benim kız ultrasonda çok hareketsiz. Allahom ya ilki de öyleydi. Bi kımıl kımıl janjanlı göremedim şunları. Hep babalarına öekmişler. İlk kızım babasının halasının kopyası :) ikinciyi çok merak ediyorum nasıl olacak diye :)
Ay zaman geçmez değil mi? Ben de bir dahaki kontrole nasipse eşimle gideceğim. İlk kez besin kez usg de görecek periliçesini. Bir daha Doğumda görecek inşallah.Bizde kasık ağrısı dışında
Ögurme ve o ağızdaki iğrenç tat geçmiyor
Salı günü görüş günümüz var heyecanla bekliyoruz
Canım bundada benim tecrübem var.bende kızımda sanırım 2 kez kullandımKızlar idrar yolu için azosilin verdi dr günse 2 doz bugün ilkini içtim. İdrar rengim bildiğin turuncu oldu bilen var mı? Ben ilk kez idrar yoku için antibiyotik kullanıyorum. Ayrıca penisilin grubundaymış o da beni korkuttu
Yoo sabah akşam tok karnına birer tane iç sesi dr um içtim. Ama penisilin en ağır antibiyotikmiş bu da o grupta. Ve 15 gün kullanacağım. Bu kadar ağır antibiyotik için süre uzun geldi. Olmadı dr ü arar sorarım.Canım bundada benim tecrübem var.bende kızımda sanırım 2 kez kullandım
Birşey olmadı şükür.ilacı akşam iciyorsun sabaha kadar tuvalete girmiyorsun şase gibi değil mi.yanlış bilmiyorsam.eğer oysa birşey olmuyor canım korkma.
Özür dilerim o zaman canım.buna benzer bir ilaç kullanmıştım 6 sene oldu adını karistirdim o zaman tek kullanimlikri benimki limonata gibi yapıyor dün.gece uyumadan içtim hiç idrara çıkmadım.yardımcı olamadım.ama şunu biliyorum sor doktora gerçekten ben utanıyorum.benden sıkıldılar sanırım deyip bazı şeyleri sormuyorum sonra evde kafayı yiyorum.Yoo sabah akşam tok karnına birer tane iç sesi dr um içtim. Ama penisilin en ağır antibiyotikmiş bu da o grupta. Ve 15 gün kullanacağım. Bu kadar ağır antibiyotik için süre uzun geldi. Olmadı dr ü arar sorarım.
Ben çok sormuyorum arar sorarım birazdan. Netten baktım şimdi normal diyor idrarın turuncuya dönmesi.Özür dilerim o zaman canım.buna benzer bir ilaç kullanmıştım 6 sene oldu adını karistirdim o zaman tek kullanimlikri benimki limonata gibi yapıyor dün.gece uyumadan içtim hiç idrara çıkmadım.yardımcı olamadım.ama şunu biliyorum sor doktora gerçekten ben utanıyorum.benden sıkıldılar sanırım deyip bazı şeyleri sormuyorum sonra evde kafayı yiyorum.
tamam canim saol. ilk ikili test sonucumla karsilastirdim orda 5 çıkmış risk yoktu o yüzden düşük mü acaba diye düşündümPap a mom degeriyse Normal cnm.zaten 1 ve 1 in ustunde olmasi iyiymis
Geçmiyor valla zaman keşke hareketlerini hissede bilsek içimiz rahatlasaAy zaman geçmez değil mi? Ben de bir dahaki kontrole nasipse eşimle gideceğim. İlk kez besin kez usg de görecek periliçesini. Bir daha Doğumda görecek inşallah.
Yatılı misafir bu haldeyken çok zor olur Allah yardımcın olsun canımmgünaydın kızlar bende mide bulantısı geçmişti epey zaman önce bugün yatılı misafirim geleceğini öğrendim bir hafta hemdeee sabah beri midem dönüyo psikolojik demek ki benimki... evde bu dağınık ki sormayın. bi sürü iş yapmam lazım. yemeği dışardan söyleyeceğim ama ilk gün. çok çabuk yoruluyorum çünkü.
İnşallah canımmİşte vücud sudan kaybediyor İnan oda çok kötü. İçmeye çalış su. Ben azar azar içmeye çalışıyorum. İlk hamileliğim benim. Tecrübesiz olduğum için kıyaslama da yapamıyorum. İnşallah geçer bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?