- 19 Haziran 2016
- 359
- 311
- 103
- 33
Canim bence bol bol su tuket ve haftaya tekrar tahlil yaptir eger gecti yada azaldiysa birak ilaci devam etmeYoo sabah akşam tok karnına birer tane iç sesi dr um içtim. Ama penisilin en ağır antibiyotikmiş bu da o grupta. Ve 15 gün kullanacağım. Bu kadar ağır antibiyotik için süre uzun geldi. Olmadı dr ü arar sorarım.
Evet canım haklısın ama su ilini dr a sordum seninki çok yüksek sesi antibiyotiksiz bebeğe daha çok zarar verir dediCanim bence bol bol su tuket ve haftaya tekrar tahlil yaptir eger gecti yada azaldiysa birak ilaci devam etme
Nub ü bırak baş ve popoyu bile ayırt edemedim canımkızlar bu fotodan nub anlayan var mı?
Ultrason cihazına göre değişiyor galiba iyi cihazlar da görüntüler çok net çıkıyordimi yaa.ne vilim dedim belki gören olur
Geçmiş olsunAy zaman geçmez değil mi? Ben de bir dahaki kontrole nasipse eşimle gideceğim. İlk kez besin kez usg de görecek periliçesini. Bir daha Doğumda görecek inşallah.
Evet canım haklısın ama su ilini dr a sordum seninki çok yüksek sesi antibiyotiksiz bebeğe daha çok zarar verir dediilk tahlillerimde de hafif vardı anladım devlet hastanesinde dr a sordum önemli değil o kadarı demişti. Demek ki epeyce artmış.
Hamile değilken kullanmıştım idrarı renkli yapıyor korkma canımKızlar idrar yolu için azosilin verdi dr günse 2 doz bugün ilkini içtim. İdrar rengim bildiğin turuncu oldu bilen var mı? Ben ilk kez idrar yoku için antibiyotik kullanıyorum. Ayrıca penisilin grubundaymış o da beni korkuttu
Yatılı misafir bu haldeyken çok zor olur Allah yardımcın olsun canımm
İnşallah halden anlayan insanlardır
Bende beklemem kuZum asla ve mecbur olmadan da gidip hamilenin evinde kalmam yanisağol canım artık mecbur bu şekilde olacak. birlikte hazırlanır yenir içilir. napim ya. dip köşeyede giremem ortalığa bi süpürge tuttum tamam işte. eşimde sağolsun tuttu işin ucundan. zaten hamile kadının evine gelen öyle dört dörtlük beklemez bence. ben olsam beklemezdim yani...
Pek sanmıyorum ya benim eşim öyle heyecanlı bir tip değil:) ama izne geleceği için mutludur. Karnımdakini değil de yanımdakini çok özlemiştir.Geçmiş olsun
Antibiyotik kullanmak beni de korkutuyor ama yapacak birşey yok
Eşin nasıl heyecanlıdır şimdi ilk kez görecek :)
Hem de ne renkli :)Hamile değilken kullanmıştım idrarı renkli yapıyor korkma canım
Yani oyalancak bişiler ariyorım ne olabilirNe bileyim ki canım senin için dedim yapmak istiyosan yap sıkılırsan bırakırsın
Sağol canım ben de dr a danışmadan kafama göre bir şey yapmam.Kesinlikle ilacı bırakma derim. Bile bile doktor bebeğe zarar verecek hiçbir ilacı vermez.
Ben günde en az 3,5 litre su içiyorum buna rağmen idrar yolu iltihabı devam etti düzenli şekilde asla bırakmadan antibiyotik kullandım ve geçti.
Ayrıca bu süreçte çok farklı hastalıklar yaşayıp verilen tüm ilaçları kullandım. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Görkem yiğenimin adi guzel:)Bizde insallah Görkem
Benımde varya hamile kalmadan once idrar yolu enf hiç gecmezdi smdide hiç yok cok saçma :)Sağol canım ben de dr a danışmadan kafama göre bir şey yapmam.
Benım nub ta kız cıktı ama erkekkızlar bu fotodan nub anlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?