Çok kafana takmayacaksın he he diyip geçeceksin bence.. eşin de halini görüyor ısrar etmez gidelim diye.. kayınvalideyle kayınpeder annen baban kadar düşünceli olmaz( istisnalar hariç) o yüzden canını sıkmaya değmez.Kizlar sizle bi durum paylaşmak istiyorum benım esımın ailesi bize 2 saat uzaklıkta oturuyor ve süreklı arayıp nie gelmiosunuz dıo yani ben bu halımle otobüs minibüs metrobus sürünüp sırf gonulleri olsun die orayami gidicem hem orda rahat olamiyorum altlarinda araba var siz gelin yani ne fark edıo hıc anlayıs sıfır ya esımde gıdelım gidelım dıo nasil gıdıcem yani uyız oluyorum hamile oldugumdan beri kpederim 1 kere arayıp bıseye ihtiycın var mi die sormadı hep oğlunu arıo neymıs ben aricakmısım hal hatır sorcakmısım hamile olan benım yani
Canım cinsiyet için erken değil mi senin 13. Haftadasın ya o yüzden söyledim.Benım nub ta kız cıktı ama erkek
O zaman yanında olsaydı hiç nazını çekmez miydi? :)Pek sanmıyorum ya benim eşim öyle heyecanlı bir tip değil:) ama izne geleceği için mutludur. Karnımdakini değil de yanımdakini çok özlemiştir.
Ya uyuz oluyorum benım annem bana bakıo bi kere gelin cay corba siz yapın yani habire hanire gelmıonuz gelmıonuzÇok kafana takmayacaksın he he diyip geçeceksin bence.. eşin de halini görüyor ısrar etmez gidelim diye.. kayınvalideyle kayınpeder annen baban kadar düşünceli olmaz( istisnalar hariç) o yüzden canını sıkmaya değmez.
Erkek 2 aylıkken bılr kendıni belli edıo benım 9 haftada dr erkek demısti ama emın değildi smdi direk gördük zatenCanım cinsiyet için erken değil mi senin 13. Haftadasın ya o yüzden söyledim.
Kanayan yarama parmak bastın arkadaşımKizlar sizle bi durum paylaşmak istiyorum benım esımın ailesi bize 2 saat uzaklıkta oturuyor ve süreklı arayıp nie gelmiosunuz dıo yani ben bu halımle otobüs minibüs metrobus sürünüp sırf gonulleri olsun die orayami gidicem hem orda rahat olamiyorum altlarinda araba var siz gelin yani ne fark edıo hıc anlayıs sıfır ya esımde gıdelım gidelım dıo nasil gıdıcem yani uyız oluyorum hamile oldugumdan beri kpederim 1 kere arayıp bıseye ihtiycın var mi die sormadı hep oğlunu arıo neymıs ben aricakmısım hal hatır sorcakmısım hamile olan benım yani
Annem bana 1 ay baktıYa uyuz oluyorum benım annem bana bakıo bi kere gelin cay corba siz yapın yani habire hanire gelmıonuz gelmıonuz
Kanayan yarama parmak bastın arkadaşım
Günlerdir canım sıkkın benimde
Hamileliğimin zor geçtiğini,düşük riskim olduğunu sürekli dinlenmem gerektiğini bilmeyen yok haliyle eşimin ailesi de biliyor.
Görümcem öğretmen işe başlayacaktı ama olmamış o iş
Neyse bende dedim ki gelip bir süre bizde kalsın abisine yemek yapar,biraz yardımcı olur.
Kayınbaba ne derse beğenirsin;İşimiz çok bu durumda gelemez
Yaa bu kız yıllarca üniversite okudu yanınızda bile değildi.Arkadaşının düğününe Türkiye’nin bir ucuna gidip 1 hafa kalabiliyor ama
Çok öfkeliyim çok
Asla görüşmeyi düşünmüyorum
Eşime de söyledim haklısın ama onlarda benim ailem diyo
Ya zaten kavga et demiyorum ben ararlarsa açmam,görüşmem dedim
Yani zaten oraya gıdıp kalınca ne olacak anlamıyorumAnnem bana 1 ay baktı
Kimse annem babam gibi olamaz
Sonra da anne baba yarısı demesinler
Öyle davransınlar o zaman
Yani ilk hamileliğimde yanındaydı ama hiç naz yapacağım bir durum olmadı. Ama istediklerini ikiletmeden yapar. Ya nazımı çeker miydi bilmiyorum ama sinirimi çekebildiği kesin:) ben böyle nazlı biri değilim genelde çok sinirliyimdir.O zaman yanında olsaydı hiç nazını çekmez miydi? :)
İlk çocuğumda 13. Haftada erkek denmişti 16 da kız olduğunu öğrendik. Belki şaşırtır seni :)Erkek 2 aylıkken bılr kendıni belli edıo benım 9 haftada dr erkek demısti ama emın değildi smdi direk gördük zaten
İlk çocuğumda 13. Haftada erkek denmişti 16 da kız olduğunu öğrendik. Belki şaşırtır seni :)
Ayy bılmıyorum ki benım göbeğim falanda cok kıllandiİlk çocuğumda 13. Haftada erkek denmişti 16 da kız olduğunu öğrendik. Belki şaşırtır seni :)
Hayırlısı bakalım .. allah gönlüne göre versin.Ayy bılmıyorum ki benım göbeğim falanda cok kıllandi
Benim eşimde beni çok idare ediyorYani ilk hamileliğimde yanındaydı ama hiç naz yapacağım bir durum olmadı. Ama istediklerini ikiletmeden yapar. Ya nazımı çeker miydi bilmiyorum ama sinirimi çekebildiği kesin:) ben böyle nazlı biri değilim genelde çok sinirliyimdir.o da oldukça sakindir çok alttan alır.
Erkek 2 aylıkken bılr kendıni belli edıo benım 9 haftada dr erkek demısti ama emın değildi smdi direk gördük zaten
Ay canım nenin iyi misin.ayağını üşütmüş felan olabilir misin.çorap felan giysen.hiç ayağa kalkma.Kızlar benim iyice kasık ağrım artmaya başladım
Artık acillere gidip oralarda başka doktorlarla aklımı karıştırmak istemiyorum
Salı gününe kadar böyle nasıl bekleceğim
Magnezyum kullandığım halde bu gün ağrılarım şiddetlendi
Bakalımmmmm bende de değişir miBenim 11+6 da yani 12. Haftada gittigimde erkek demisti. Hatta 1 hafta onden gidiyordu bebek 13. Hafta sayilir. Ama 17.haftada gittigimde de kiz dedi. Kesinlikle eminim hic bir cikinti yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?