2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kafana takmayacaksın he he diyip geçeceksin bence.. eşin de halini görüyor ısrar etmez gidelim diye.. kayınvalideyle kayınpeder annen baban kadar düşünceli olmaz( istisnalar hariç) o yüzden canını sıkmaya değmez.

Pek sanmıyorum ya benim eşim öyle heyecanlı bir tip değil:) ama izne geleceği için mutludur. Karnımdakini değil de yanımdakini çok özlemiştir.
O zaman yanında olsaydı hiç nazını çekmez miydi? :)

Ya uyuz oluyorum benım annem bana bakıo bi kere gelin cay corba siz yapın yani habire hanire gelmıonuz gelmıonuz

Kanayan yarama parmak bastın arkadaşım
Günlerdir canım sıkkın benimde
Hamileliğimin zor geçtiğini,düşük riskim olduğunu sürekli dinlenmem gerektiğini bilmeyen yok haliyle eşimin ailesi de biliyor.
Görümcem öğretmen işe başlayacaktı ama olmamış o iş
Neyse bende dedim ki gelip bir süre bizde kalsın abisine yemek yapar,biraz yardımcı olur.
Kayınbaba ne derse beğenirsin;İşimiz çok bu durumda gelemez
Yaa bu kız yıllarca üniversite okudu yanınızda bile değildi.Arkadaşının düğününe Türkiye’nin bir ucuna gidip 1 hafa kalabiliyor ama
Çok öfkeliyim çok
Asla görüşmeyi düşünmüyorum
Eşime de söyledim haklısın ama onlarda benim ailem diyo
Ya zaten kavga et demiyorum ben ararlarsa açmam,görüşmem dedim

Kızlar benim iyice kasık ağrım artmaya başladım
Artık acillere gidip oralarda başka doktorlarla aklımı karıştırmak istemiyorum
Salı gününe kadar böyle nasıl bekleceğim
Magnezyum kullandığım halde bu gün ağrılarım şiddetlendi

Annem bana 1 ay baktı
Kimse annem babam gibi olamaz
Sonra da anne baba yarısı demesinler
Öyle davransınlar o zaman
Yani zaten oraya gıdıp kalınca ne olacak anlamıyorum

O zaman yanında olsaydı hiç nazını çekmez miydi? :)
Yani ilk hamileliğimde yanındaydı ama hiç naz yapacağım bir durum olmadı. Ama istediklerini ikiletmeden yapar. Ya nazımı çeker miydi bilmiyorum ama sinirimi çekebildiği kesin:) ben böyle nazlı biri değilim genelde çok sinirliyimdir. o da oldukça sakindir çok alttan alır.

Benim eşimde beni çok idare ediyor
Bide asker ve polisler için çok sinirli olur derler külliyen yalan

Erkek 2 aylıkken bılr kendıni belli edıo benım 9 haftada dr erkek demısti ama emın değildi smdi direk gördük zaten

Benim 11+6 da yani 12. Haftada gittigimde erkek demisti. Hatta 1 hafta onden gidiyordu bebek 13. Hafta sayilir. Ama 17.haftada gittigimde de kiz dedi. Kesinlikle eminim hic bir cikinti yok dedi

Ay canım nenin iyi misin.ayağını üşütmüş felan olabilir misin.çorap felan giysen.hiç ayağa kalkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…