Geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız umarımKızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹
Canım çok geçmiş olsun.benimde salı günü kanamam oldu.çok şükür şuan çok hafif kahverengi leke var.pazartesi gidecem kontroleKızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹
Onun 12.haftada bebeğe zararı var mi
Gecmis olsun umarim atlatir bu durumu saglikla kucagina alirsinKızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹
Ben et tavuk ve balik yemiyorum. Bunlardan üretilen urunleri de kullanmiyor(d)um. Ilk gebeligimde de omega almadim yani ek olarak sadece bol ceviz tukettim. Ama bu hamilelikte cok halsiz bitkin oldugumdan kullanmaya karar verdim. Gebelik bitince birakacgm. Imom onerdi doktorum. Ama o bitince buna geçeceğim. Insan yapmam dedigi seyleri yapiyor. 18 yildir vejetaryenim(yas 33).Evet prenatal dha günde 2 alıyorum
Ben balığa tapardım ette kaliteliyse tüketirdim. Ama 5. Haftadan beri hiç gözüm görmüyor. Yeni yeni kıymalı yemekleri tüketmeye başladım . Bulantı yapmıyor ama sebebini anlamadığım şekilde yiyemiyorum. Vejetaryenseniz uzun yaşayacaksınız valla bende alkali beslenmeyi tercih ediyorum ama ette tüketiyordum dengeyi bozmadan.Ben et tavuk ve balik yemiyorum. Bunlardan üretilen urunleri de kullanmiyor(d)um. Ilk gebeligimde de omega almadim yani ek olarak sadece bol ceviz tukettim. Ama bu hamilelikte cok halsiz bitkin oldugumdan kullanmaya karar verdim. Gebelik bitince birakacgm. Imom onerdi doktorum. Ama o bitince buna geçeceğim. Insan yapmam dedigi seyleri yapiyor. 18 yildir vejetaryenim(yas 33).
Çok geçmiş olsun canımmKızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹
Geçmiş olsun canım. İnsan en çok kendini nazar edermiş. Rabbim tekrar yaşatmasın.Kızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹
Yok canım yaptırmadık bunlar rutin testler zaten. 17 ve 20. Haftalarda kan vermek idrar testi nedir doktorun o önermezse sen yaptır aile hekiminde. Fayda var o aylarda yaptırmakta.Kızlar ben yine yattığım yerde aklıma birşey geldi.şimdi ben ocak ayında boş gebelikten kürtaj olunca devlet hastanesinde testler yaptırdım.kan pıhtılaşması toksoplaxma rubella gibi tsh felan.sonra hamile kalınca iftar verdim.sağlık odağı rutin testleri birde karaciğer enzim testi.şimdi doktor rubella. Toksoplaznaya bir daha gerek yok dedi.önceden geçirmişim şimdi yokmus öyle çıkmış testte.sizler başka test yaptırdınız mi benim eksik bir kan testin var mi
Benimde kuyruk sokumu agrim var cok fazlaKızlar benim iyice kasık ağrım artmaya başladım
Artık acillere gidip oralarda başka doktorlarla aklımı karıştırmak istemiyorum
Salı gününe kadar böyle nasıl bekleceğim
Magnezyum kullandığım halde bu gün ağrılarım şiddetlendi
Canım bu rubella yi felan ocak ayında yaptırınca gerek görmedi bir daha yapma ya.inşallah bir sıkıntı olmaz.zeten inşallah serklaj olacağım zaman tekrar kan testi tekrar yapacak inşallah..bende eşimle resmen kanlı bıçakliyim.h.ici kadın buldum 4 e kadar yemek işleri çocuğu okula hazırlamak onda.haftada bir temizlik için arkadas ayarladım.annem arada gelsin eşin yemeği götürsün diyor.ama birşey istiyorsun sonra diyor.yoruldum diyor.ha bu arada tam gün okulu müdüre rica etti maaş karşılığı giriyor derse öğleye kadar giriyor derse.ama yinede mızmızlanıyor.inan artık su istemeye korkuyorum ya.Yok canım yaptırmadık bunlar rutin testler zaten. 17 ve 20. Haftalarda kan vermek idrar testi nedir doktorun o önermezse sen yaptır aile hekiminde. Fayda var o aylarda yaptırmakta.
Cok gecmis olsun. Insallah birdaha tekrarlamaz saglikla kavusursun bebegine.Kızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹
Bende 3 aydir gitmiyorum 1 saat uzaklikta ama yollar taşra yolu dr. Gitme dedi yollar bozuksa zaten bi k.pederim var o geliyor sagolsun dogurana kadar boyle yapcak bisey yok bebislerimizden daha onemli kimse yokKizlar sizle bi durum paylaşmak istiyorum benım esımın ailesi bize 2 saat uzaklıkta oturuyor ve süreklı arayıp nie gelmiosunuz dıo yani ben bu halımle otobüs minibüs metrobus sürünüp sırf gonulleri olsun die orayami gidicem hem orda rahat olamiyorum altlarinda araba var siz gelin yani ne fark edıo hıc anlayıs sıfır ya esımde gıdelım gidelım dıo nasil gıdıcem yani uyız oluyorum hamile oldugumdan beri kpederim 1 kere arayıp bıseye ihtiycın var mi die sormadı hep oğlunu arıo neymıs ben aricakmısım hal hatır sorcakmısım hamile olan benım yani
Komşum da beni gaza getirdi sen hamileyken niye seni yalnız bırakıyor falan sanırım geldiğinde küslüğüme devam edicemHer ailenin dinamigi farkli. Ama bence karisi hamileyken kocalarin baska yerlere yatili kalmasi hic hos degil. Bence haklisin. Ama hep aglayinca duyarsizlasiyorlar.
Merhababenmde yandı canım söyleyemedi o yüzden :) çikolata yiyip baktırın diyolar hareketleniyormş ben bi dahaki sefere öyle yapıcam :)
O ney ay
Ustune cocuklarin kumbaralarindakileride ekler ceyrek alirim bebenin ümügüne takarim daha iyi
Kızlar ben yine yattığım yerde aklıma birşey geldi.şimdi ben ocak ayında boş gebelikten kürtaj olunca devlet hastanesinde testler yaptırdım.kan pıhtılaşması toksoplaxma rubella gibi tsh felan.sonra hamile kalınca iftar verdim.sağlık odağı rutin testleri birde karaciğer enzim testi.şimdi doktor rubella. Toksoplaznaya bir daha gerek yok dedi.önceden geçirmişim şimdi yokmus öyle çıkmış testte.sizler başka test yaptırdınız mi benim eksik bir kan testin var mi
Teşekkürler canım. Onu da inceleyeyim.EFA IFOS Kalite Standartları'ndan 5 yıldız almış ve balık jelatininden yapılması iyi. EPA DHA 1200 yazıyor ama bu muki.Efa nın kullanılan balık kalitesi iyidir, ağır metal analizleri güvenilirdir. Ancak gebelikte kullanılması gereken balık yağının epa/dha oranı farklıdır. Ben nature s supreme kullanıyorum türk firması olduğu için endişelerim hala var ama ar ge sertifikasyonunu yeditepe üni yapıyor ve hammaddesi kanada menşei . Ağır metal analizi yapılmış ve balıkları kuzey soğuk deniz balığı olması önemlidir balık yağında. Bunlara dikkat ederek marka seçimi yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?