2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız umarım

Canım çok geçmiş olsun.benimde salı günü kanamam oldu.çok şükür şuan çok hafif kahverengi leke var.pazartesi gidecem kontrole

Onun 12.haftada bebeğe zararı var mi

Merak etmeyin hanimlar. Ultrasonun hicbir sekilde zarari yoktur. Ultrason Ses dalgalarinin gonderilip nesnelere carpip yansimasina gore goruntuye aktarilmasidir. Renkli olanı goruntuyu yakalayan sistemin ozelligiyle ilgilidir vucuda gonderilen dalga yine ayni dalgadir. Bu ses dalgalari insan kulaginin işitemeyecegi kadar kucuk seslerdir.

Gecmis olsun umarim atlatir bu durumu saglikla kucagina alirsin

Kızlar ben yine yattığım yerde aklıma birşey geldi.şimdi ben ocak ayında boş gebelikten kürtaj olunca devlet hastanesinde testler yaptırdım.kan pıhtılaşması toksoplaxma rubella gibi tsh felan.sonra hamile kalınca iftar verdim.sağlık odağı rutin testleri birde karaciğer enzim testi.şimdi doktor rubella. Toksoplaznaya bir daha gerek yok dedi.önceden geçirmişim şimdi yokmus öyle çıkmış testte.sizler başka test yaptırdınız mi benim eksik bir kan testin var mi

Evet prenatal dha günde 2 alıyorum
Ben et tavuk ve balik yemiyorum. Bunlardan üretilen urunleri de kullanmiyor(d)um. Ilk gebeligimde de omega almadim yani ek olarak sadece bol ceviz tukettim. Ama bu hamilelikte cok halsiz bitkin oldugumdan kullanmaya karar verdim. Gebelik bitince birakacgm. Imom onerdi doktorum. Ama o bitince buna geçeceğim. Insan yapmam dedigi seyleri yapiyor. 18 yildir vejetaryenim(yas 33).

Ben balığa tapardım ette kaliteliyse tüketirdim. Ama 5. Haftadan beri hiç gözüm görmüyor. Yeni yeni kıymalı yemekleri tüketmeye başladım . Bulantı yapmıyor ama sebebini anlamadığım şekilde yiyemiyorum. Vejetaryenseniz uzun yaşayacaksınız valla bende alkali beslenmeyi tercih ediyorum ama ette tüketiyordum dengeyi bozmadan.

Çok geçmiş olsun canımm
Umarım tekrarlanmaz
Doktoru dinle ve yataktan kalkma

Geçmiş olsun canım. İnsan en çok kendini nazar edermiş. Rabbim tekrar yaşatmasın.

Yok canım yaptırmadık bunlar rutin testler zaten. 17 ve 20. Haftalarda kan vermek idrar testi nedir doktorun o önermezse sen yaptır aile hekiminde. Fayda var o aylarda yaptırmakta.

Yok canım yaptırmadık bunlar rutin testler zaten. 17 ve 20. Haftalarda kan vermek idrar testi nedir doktorun o önermezse sen yaptır aile hekiminde. Fayda var o aylarda yaptırmakta.
Canım bu rubella yi felan ocak ayında yaptırınca gerek görmedi bir daha yapma ya.inşallah bir sıkıntı olmaz.zeten inşallah serklaj olacağım zaman tekrar kan testi tekrar yapacak inşallah..bende eşimle resmen kanlı bıçakliyim.h.ici kadın buldum 4 e kadar yemek işleri çocuğu okula hazırlamak onda.haftada bir temizlik için arkadas ayarladım.annem arada gelsin eşin yemeği götürsün diyor.ama birşey istiyorsun sonra diyor.yoruldum diyor.ha bu arada tam gün okulu müdüre rica etti maaş karşılığı giriyor derse öğleye kadar giriyor derse.ama yinede mızmızlanıyor.inan artık su istemeye korkuyorum ya.

Cok gecmis olsun. Insallah birdaha tekrarlamaz saglikla kavusursun bebegine.

Bende 3 aydir gitmiyorum 1 saat uzaklikta ama yollar taşra yolu dr. Gitme dedi yollar bozuksa zaten bi k.pederim var o geliyor sagolsun dogurana kadar boyle yapcak bisey yok bebislerimizden daha onemli kimse yok

Her ailenin dinamigi farkli. Ama bence karisi hamileyken kocalarin baska yerlere yatili kalmasi hic hos degil. Bence haklisin. Ama hep aglayinca duyarsizlasiyorlar.
Komşum da beni gaza getirdi sen hamileyken niye seni yalnız bırakıyor falan sanırım geldiğinde küslüğüme devam edicem

benmde yandı canım söyleyemedi o yüzden :) çikolata yiyip baktırın diyolar hareketleniyormş ben bi dahaki sefere öyle yapıcam :)
Merhaba acaba cinsiyeti belli oldu mu sizin ? Benim hala belli değil ne kadar hareketli olursa olsun cinsel organını göremiyor doktor tahmin bile etmedi

Decavit kullanan var mi ve mide bulantısı yaptı mi?
Bu hafta 16. Haftama girdim ancak cinsiyet belli değil meraktan 4 boyutlu ultrason girmek geldi aklıma. Ona da boşuna para mi veririm acaba bilemedim.

Ben geçen hafta sağlık ocağında toksoplazma testi yaptırdım ama kendim talep ettim çünkü evimizde kedi var hiç dışarı çıkmamasına ve tüm aşıları olmasına rağmen yine de yaptırmak istedim. Normalde tüm testleri 5. ayda zaten kendileri yaptırıyormuş. Toksoplazmaya bakarken diğer testlerede baktı.

Teşekkürler canım. Onu da inceleyeyim.EFA IFOS Kalite Standartları'ndan 5 yıldız almış ve balık jelatininden yapılması iyi. EPA DHA 1200 yazıyor ama bu muki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…