2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tutarsın canım benim inşallah. Ne zaman gideceksin doktora ? Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Ben inanıyorum güzel olacak herşey
Pazartesi gideyim diyorum.doktor salı gel dedi ama ben pazartesi gidip eğer herşey yolundaysa dikişi atsın istiyorum.gerçi Rabbim hayırlısını versin.bu benim planım.ama Allahım hepimiz için inşallah güzelini yazmıştır.Artık vardır bundada bir hayır diyorum

Aynen öyle canım. Salı Pazartesi ne farkeder sen ne zaman gitmek istiyorsan o zaman git

Kızlar balık yağı hapı kullanıyor musunuz. Solgar alacaktım doların fırlamasıyla 250 lira olmuş. Sentetik olmasın EPA DHA fazla olsun istiyorum. EFA balık hapı yağı kullanan var mı aramızda sanırım solgardan sonra en iyisi.

Efa nın kullanılan balık kalitesi iyidir, ağır metal analizleri güvenilirdir. Ancak gebelikte kullanılması gereken balık yağının epa/dha oranı farklıdır. Ben nature s supreme kullanıyorum türk firması olduğu için endişelerim hala var ama ar ge sertifikasyonunu yeditepe üni yapıyor ve hammaddesi kanada menşei . Ağır metal analizi yapılmış ve balıkları kuzey soğuk deniz balığı olması önemlidir balık yağında. Bunlara dikkat ederek marka seçimi yapabilirsiniz

O ney ay
Ustune cocuklarin kumbaralarindakileride ekler ceyrek alirim bebenin ümügüne takarim daha iyi

Bu pozitifmi

Eklentiler

• 20180922_191451.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20180922_191444.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 20180922_191051.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 32
Prenatal olanini mi kullaniyorsun? Haftada kac gun kullanıyorsun

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-22-19-35-41-1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
yani emin olmak için ya kan vereceksiniz ya da ara ara testi tekrarlayacaksınız :))

Kızlar dun gece ıslaklık hissetip tuvalete gittim ki kipkirmizi kan oldugunu gordum. Hemen acile gittik bebegi gorduk ama plesanta alti kanama var dusuk tehlikesi var dediler.igne vuruldum,serum verildi, progesterona basladim. Dr bol su icip yataktan kalkma dedi. Hic agrim sizim olmadi, hamileligim de cok kolay geciyor derken birden bire nedensiz boyle oldu ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…