Hiç sorma aşırı yoruldum ya. Çarşafları pikeleri makinaya atacağım işte kalkabilirsem yerimden. Bana doktor vermedi magnezyum canım. Pazartesi gideceğim bende bir sorayım. Belim de çok ağrıdı korktum valla bişey olacak diye.Oy oy kısss kıyamam
Ağrı için magnezyum kullan gerçi ben kullanıyorumda ne oluyor faydası Yok
Çaya diye konuştuk yatıya kalmışlar
Oy o kadar çarşaf filan yıka kurut kaldır
En çok ağrı ya takıyorum bende Benimde sabah başladı yeni yeni geçti
Ya biz işe gitmiyoruz yorulmayalım diyeHiç sorma aşırı yoruldum ya. Çarşafları pikeleri makinaya atacağım işte kalkabilirsem yerimden. Bana doktor vermedi magnezyum canım. Pazartesi gideceğim bende bir sorayım. Belim de çok ağrıdı korktum valla bişey olacak diye.
Valla şuan bişey yapmıyorum canım. Kalkamıyorum yerimden. Az kaldı gidip bir görelim bakalım. 13+1 falan olacaz belki cinsiyeti de söyler.Ya biz işe gitmiyoruz yorulmayalım diye
Evde mi yorulacaksın Ağrında var dikkat et kendine
PaZartesi günü doktora bütün ağrılarını söyle
Salı günü bende gidince inşallah anlatacam
Çok teşekkür ederim cnm amaa eklemediler beni dahaHoşgeldin hayırlı olsun bebegin :)
İnsallah kuzum cinsiyeti öğrenirsin de moralin düzelirValla şuan bişey yapmıyorum canım. Kalkamıyorum yerimden. Az kaldı gidip bir görelim bakalım. 13+1 falan olacaz belki cinsiyeti de söyler.
Şükür ağrım baya Baya hafifledi dinleniyorum ZatenPiraye canım dikkat et kendine dinlene dinlene yap kalsin olmazsa.SEPTEMBER LOVE sen nasıl oldun.dikkat edin kendinize.burdan güzel haberler duyalım ....
Konu sahibine özelden yazınca eklerÇok teşekkür ederim cnm amaa eklemediler beni daha
Çarşafları attım makinaya yastıkları kaldırdım uzandım. Birazdan da balkonu yıkayacağım. Sen napıyorsun nasıl oldun canımPiraye canım dikkat et kendine dinlene dinlene yap kalsin olmazsa.SEPTEMBER LOVE sen nasıl oldun.dikkat edin kendinize.burdan güzel haberler duyalım ....
Temizliği yarına bırakırım zaten bugün toparlama yaparım sadece. Eve ultrason alalımİnsallah kuzum cinsiyeti öğrenirsin de moralin düzelir
Evi de eşin halletsin boşver
Ne güzel olurdu dimiTemizliği yarına bırakırım zaten bugün toparlama yaparım sadece. Eve ultrason alalım
Kızlar benim iyice kasık ağrım artmaya başladım
Artık acillere gidip oralarda başka doktorlarla aklımı karıştırmak istemiyorum
Salı gününe kadar böyle nasıl bekleceğim
Magnezyum kullandığım halde bu gün ağrılarım şiddetlendi
Az kaldı sen hissedersin belki yakındaNe güzel olurdu dimi
Öyle merak ediyorum ki kızçemi yapıyor acaba
Bi hareketlerini hissetsek gene içimiz rahatlar
Her ailenin dinamigi farkli. Ama bence karisi hamileyken kocalarin baska yerlere yatili kalmasi hic hos degil. Bence haklisin. Ama hep aglayinca duyarsizlasiyorlar.Kızlar eşimle tartıştım moralim çok bozuk, haftaiçi hep çalışıyor bende evde sıkılıyorum tabi yalnız, haftasonları sadece birlikte oluyoruz, bu haftasonuna da arkadaşlarıyla yatılı balık tutmaya gitti, ama gitmeden önce ben baya sinir krizi geçirdim gibi bir şey oldu, beni bu halde bırakıp gidiyorsun diye falan baya kafasını ütüledim ağladım falan, o yine de gitti tabi. Acaba ben hormonların etkisiyle abarttım mı ya eşimi de baya kırdım giderayak sanki şimdi pişman gibiyim mesaj mı atsam özür dilerim gibisinden..
Canim bence bol bol su tuket ve haftaya tekrar tahlil yaptir eger gecti yada azaldiysa birak ilaci devam etme
İyiyim kuzum be.inşallah rahim ağzım tam kısalmadan hayırlısı ile serklaj olurum.28 mm kadar düşmüş biliyorsun.hep yatıyorum ama çok su içince günde 50 kere wc ye kalkıyorum.Canım valla Allah bilurde inşallah tutabilirim bebekleri mi....dediğim gibi bak sakın yorma kendini.yarın yaparsın birazını dinlen....Çarşafları attım makinaya yastıkları kaldırdım uzandım. Birazdan da balkonu yıkayacağım. Sen napıyorsun nasıl oldun canım
Teşekkürler canım kendimi toparlamaya çalışıyorum-Piraye vallahi buyuk gecmis olsun. Habersiz, talihsiz olmus. Bi daha olmasin insallah.
Her ailenin dinamigi farkli. Ama bence karisi hamileyken kocalarin baska yerlere yatili kalmasi hic hos degil. Bence haklisin. Ama hep aglayinca duyarsizlasiyorlar.
Antibiyotik tedavisini kesmek dogru degil. Doktorun onerisini dinlemek lazim.
Tutarsın canım benim inşallah. Ne zaman gideceksin doktora ? Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Ben inanıyorum güzel olacak herşeyİyiyim kuzum be.inşallah rahim ağzım tam kısalmadan hayırlısı ile serklaj olurum.28 mm kadar düşmüş biliyorsun.hep yatıyorum ama çok su içince günde 50 kere wc ye kalkıyorum.Canım valla Allah bilurde inşallah tutabilirim bebekleri mi....dediğim gibi bak sakın yorma kendini.yarın yaparsın birazını dinlen....
Demek ki bu haftalar da oluyormuş nette okudum orada yazmıslar olur diyeBende de 2 gündür vardı oturduğumda , yürüdüğümde , yataktan kalkarken bıçak saplanıyor gibi oldu ama ben üşüttüğüme yordum. Çorap falan giydim bu sıcakta bir de sıcak su torbası aldım ayağıma bugün yok. Geçmeseydi bugün doktora giderdim.
2 hafta sonra filan diyorum inşallahAz kaldı sen hissedersin belki yakında
Ben hangi gun gideyimYa biz işe gitmiyoruz yorulmayalım diye
Evde mi yorulacaksın Ağrında var dikkat et kendine
PaZartesi günü doktora bütün ağrılarını söyle
Salı günü bende gidince inşallah anlatacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?