2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Çocukların sana ihtiyacı var.ben mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum. Hele yanımda biri yoksa hiç çıkmıyorum.

Güzel yapıyorlar mı acaba gelip yiyem 1 buçuk sene olacak nerdeyse buraya geleli bir komşu bile gelmedi evime
Benimkiler çok girişimci hergün biri arayıp kahveye geliyorum diyecek diye tırsıyorum açıkçası çünkü annemle bile zor konuşuyoruz telefonda
Hepsi çok iyiler ama
Kaç kez kapım çaldı
Herkes birşeyler getiriyor sağolsunlar
Toparlanıp hepsiyle görüşmek istiyorum bende

Benim komşular yabani kendini iyi hişsedince görüşürsün canım artık. Hem senin için de iyi olur bir kahveye gider gelirsin zaman geçer. Olması gereken tek şey şuan bulantılarının bitmesi

Eskiye gore mide bulantilarim gecti artik diyebilirim. En azindan yiyip iciyorum bir cok seyi. Hatta istahim da baya acik. Ama yemek yemedigim her an her saniye icten ice bulanti hissediyorum. Surekli birseyler yiyip icme istegi duyuyorum. Eh o da mumkun olmuyo tabi. Bu gidisle semizlik dana gibi olucam 1aya kalmadan diye korkuyorum. Aslinda vaktim olsa soyle yuruyus yapsam gun asiri hem hava alirim hem iyi gelir belki ne bileyim. Cok da yogun calisiyorum nasil olcak bilmiyorum.

Benim kizimda 6 yasinda ve oda cok kardes istedi siye tup bebek yaptirdik cunku dogal yolla hamile kalabiliyodum ama ilerlemiyordu allahim bunu kucagimiza almayi nasip etsin cok mutlu simdi kizim insallah seninde serklejin guzel gecer

Komşular aşka geldi aşure getiriyorlar da kim yiyecek
Eşim aşure sever mi onu bile bilmiyorum
Hiç tanımadan evlenmişim adamla Hey Allahım
Tanımasan ne olacak evlenince huyları değişiyor emin ol ben gerçi hiç tanımadım ya İlk buluştuğumuz gün evlenme teklif etti kabul etmediğim halde
3. Buluşma bizim evde ailelerimizle birlikte oldu resmen beni kandırdı oyuna getirdi

İyi akşamlar bayanlar bayadır giremedim biraz okudum ama cok sayfa var.ben hala cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim doktorum kesin olmadan soylemiyo ekimde kontrolum cok merak ediyorum gercekten.kalçam baya buyudu sırtım genişledi bacaklarım kalınlaştı.göbegimde baya çıktı artık yağ falan kullanmam lazım siz ne kullanıyosunuz.dun baktım tatlı tatlı kaşınıyo göbeğim:)

Dogumlarimiz ayni nasipse
Ama benim gobegim cikti sadece kiloda almadim
Krem olarakta heryerde bulunan cok bilindik bi markanin yogun nem olanini aldim cokta memnunum
Daha once lie.. olani kullanmistim onceki hamileligimde gerek yok o kadar para vermeye catlayacagi varsa catliyo biraz cilt yapisiyla alakali

Canımm öncelikle çok geçmiş olsun
Artık dikkat et kendine
Bide o krem hala bana gelmedi bile
Ben bebe yağı vazelin kullanıyorum

Kızlar akşamları inanılmaz derecede çarpıntım oluyor ve çok sık olmaya başladı. Kansızlık yok. Yaşayan arkadaşlar vardı sanırım doktora sordunuz mu

Ben Hindistan cevizi yağı vardı evde onu kullanıyorum bitince de badem yağı ve kakao yağı almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…