Komşular aşka geldi aşure getiriyorlar da kim yiyecek
Eşim aşure sever mi onu bile bilmiyorum
Hiç tanımadan evlenmişim adamla Hey Allahım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Çocukların sana ihtiyacı var.ben mümkün olduğunca dışarı çıkmıyorum. Hele yanımda biri yoksa hiç çıkmıyorum.Ay kizlar iki sokak onumdeki markete gideyim hem hava alayim hemde cocuklarin beslenmesine sut meyve alayim dedim almaz olaydim
Markette fenastim
Neyse ciktim disari eve gelene kadar 5 kere bayginlik gecirdim.Sitenin onunde oturdum iyiyim dedim asansore bindim baska asansor yok gibi arkamdakilerde benim asansore dolustular.3 tane asansor var binin baska asansore
Asansorde bi daha fenalasmayim mi
Yigildim resmen kapinin onune
Disari cikamiyorum artik
Bide oglen sicaginda gitseydim nolacakti
Benimkiler çok girişimci hergün biri arayıp kahveye geliyorum diyecek diye tırsıyorum açıkçası çünkü annemle bile zor konuşuyoruz telefondaGüzel yapıyorlar mı acaba gelip yiyem1 buçuk sene olacak nerdeyse buraya geleli bir komşu bile gelmedi evime
Hazır var markette ondan yiyebilir misin?Benim canim da asure istiyor ama bi tane bile getiren olmadi malesef.
Benim komşular yabaniBenimkiler çok girişimci hergün biri arayıp kahveye geliyorum diyecek diye tırsıyorum açıkçası çünkü annemle bile zor konuşuyoruz telefonda
Hepsi çok iyiler ama
Kaç kez kapım çaldı
Herkes birşeyler getiriyor sağolsunlar
Toparlanıp hepsiyle görüşmek istiyorum bende
Hazır var markette ondan yiyebilir misin?
Madem canın istiyor
Ve sen bu halde çalışıyorsun
Allah yardımcın olsun ben mutfağa zor gidiyorum
KuZum bu tehlike zaman geçsin Allah ın izni ile çıkarsın sende tabikiŞu millet ne gezdi yaa
Eski günlerimi çok özlüyorum
Burnumda tütüyor
Sabah çıkıp akşama kadar gezerdim
Doyasıya yerdim falan
Neredeki eşin geneYalnız olunca daha mı kötü oluyorum ne
Midem ağzımda çok kötüyüm ayağa kalkmaya korkuyorum
Ne hayallerim vardi benim
Oglumda yasadiklari unutmak istiyordum.
Guzel bir hamilelik geciririm son hamileligim aklimda kalir diyodum.
Olmuyo..
Cok kotuyum suan eve geldigimden beri agliyorum
Neyseki esim 2 hafta boyunca izinli Allah yuzume bakti
Rabbim annesi uzakta olana esi yogun calisip yardimci olamayana yardim etsin.
Hic olmadi cocuklarim bi bardak suyumu getiriyor
Benim kizimda 6 yasinda ve oda cok kardes istedi siye tup bebek yaptirdik cunku dogal yolla hamile kalabiliyodum ama ilerlemiyordu allahim bunu kucagimiza almayi nasip etsin cok mutlu simdi kizim insallah seninde serklejin guzel gecer6 yaşında canım.1.sınıfa başladı.onun hastalıkları da ağır geçiyor.ateşli havale geçirdik o yüzden tedirgin olurum her hastalığında.birde canum gaz var gibi karnında o gaz arttığı zaman.sanki vajinamdan su geliyormuş gibi.neyse yine kafanızı şişirdim.beni bu guruptan atacaksınız yakında..
Tanımasan ne olacak evlenince huyları değişiyor emin ol ben gerçi hiç tanımadım yaKomşular aşka geldi aşure getiriyorlar da kim yiyecek
Eşim aşure sever mi onu bile bilmiyorum
Hiç tanımadan evlenmişim adamla Hey Allahım
Dogumlarimiz ayni nasipseİyi akşamlar bayanlar bayadır giremedim biraz okudum ama cok sayfa var.ben hala cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim doktorum kesin olmadan soylemiyo ekimde kontrolum cok merak ediyorum gercekten.kalçam baya buyudu sırtım genişledi bacaklarım kalınlaştı.göbegimde baya çıktı artık yağ falan kullanmam lazım siz ne kullanıyosunuz.dun baktım tatlı tatlı kaşınıyo göbeğim:)
Canımm öncelikle çok geçmiş olsunDogumlarimiz ayni nasipse
Ama benim gobegim cikti sadece kiloda almadim
Krem olarakta heryerde bulunan cok bilindik bi markanin yogun nem olanini aldim cokta memnunum
Daha once lie.. olani kullanmistim onceki hamileligimde gerek yok o kadar para vermeye catlayacagi varsa catliyo biraz cilt yapisiyla alakali
Ben Hindistan cevizi yağı vardı evde onu kullanıyorum bitince de badem yağı ve kakao yağı almayı düşünüyorumİyi akşamlar bayanlar bayadır giremedim biraz okudum ama cok sayfa var.ben hala cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim doktorum kesin olmadan soylemiyo ekimde kontrolum cok merak ediyorum gercekten.kalçam baya buyudu sırtım genişledi bacaklarım kalınlaştı.göbegimde baya çıktı artık yağ falan kullanmam lazım siz ne kullanıyosunuz.dun baktım tatlı tatlı kaşınıyo göbeğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?