2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kuzular
D dry75 canım bende fitil olarak kullandığımda ilacın fazlası aynen dediğin şekilde akıntı olarak geliyordu,gayet normal bişey..
Nurbal27 ya aslında ben haksızlık etmek istemiyorum,şimdilik iyi hamilelik geçiriyorum sanırım. bendeki sıkıntıda hormonların bazen psikolojimi altüst etmesi yoksa hamile kaldığım andan beri restauratımızda koştur koştur yemeklerin içinde çalıştım herkes şaşırıyordu miden bulanmıomu die
M mel33 güzel haberler getir bizee

Maşallah canım inşallah doğuma kadar sıkıntısız geçirirsin hamileliğini tabi hepimiz öyle :)

Merhaba acaba cinsiyeti belli oldu mu sizin ? Benim hala belli değil ne kadar hareketli olursa olsun cinsel organını göremiyor doktor tahmin bile etmedi
evet canım biz özele gittik normalde devlet hastanesine gidiyorum ama ordan söylemiyolar dedikleri için ben gittim özele erkek dediler. yarında devlette kontrolüm var bakalım ordada dicekmi sorucam özellikle :)

Günaydın kızlar
Aramızda benim hamileliğim çok güzel geçiyor
Herşey yolunda diyen biri yok mu yaa
1 ay erken mi yapsaydık çocuğu ne
Valla sizlere bunu söylemeye utanıyorum ama belki umut olur size de benim 11. Haftadan bu yana bir sıkıntım kalmadı. Sadece 1 haftadır bel ve kasık ağrıları oluyor artık ve geceleri uyuyamıyorum. İki saatten sonra uyanıyorum dolap çekmece düzenliyorum bütün gece o işler bitince de başka meşgale bulmam gerekecek :) ama zaten hiçbir sıkıntı olmadanda gebelik olmuyor. Buna şükür ben çok rahat olduğumu düşünüyorum

Sağol canım Allah razı olsun.

İnşallah canım.hepimiz için güzel bir hafta olur.

Sizin restoran zincirleriniz mi var
Senin neyin olacakti benim elimde hali hazirda kiz da var oglanda bi kizda yolda bilgin olsun

Sizin restoran zincirleriniz mi var
Senin neyin olacakti benim elimde hali hazirda kiz da var oglanda bi kizda yolda bilgin olsun
hahahhaah yok kız yaaa ne zincirii,koluma takacak altın zincirim bilem yokalaçatı konseptli butik cafe-restorantımız var samsunda. Benimde küçük bi kız geliyor

Decavit kullanıyorum canım nasıl rahat ediyorsan oyle ic tok icebilirsin dedi canım doktorum :)

Kızlar günaydin :)
Yazamadim haftasonu mini tatil yaptık esimle :)
Oncelikle iyi haftalar diliyorum herkese :)
esut85 bildi :) doktorum zaten 2 hafta once de erkek demisti ama cuma kontrolde kesin erkek dedi :) cok tesekkur ediyorum :)
Gönlümden erkek geciyordu ilk bebegim ama nedense hep erkek olacak gibi icime doguyordu :) Saglıkla kucagımıza alalım insallah :)

Benimkinide esut85 bilmisti
Cok iyi olmus Allah gonlune gore vermis

Kizlar biri vardi agzinda aci tat vardi cani bisey istedigi icinmis hani deneyecekti istedigi seyi yiyip kimdi o kisi
Denedi mi gecti mi acaba aci tat
Dunden beriagzimda aci tat canimda bisey istiyo cokta kolay bisey ama evde yok marketede kim gidecek

Hepimizinkini bildiiiin Kaldıki benim foto cok kotuydu. Kesin kendininkini de bilmissindir :) minnos tatlıs bir kızın olacaktır insallah saglıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…