Maşallah canım inşallah doğuma kadar sıkıntısız geçirirsin hamileliğini tabi hepimiz öyle :)Günaydın kuzular
D dry75 canım bende fitil olarak kullandığımda ilacın fazlası aynen dediğin şekilde akıntı olarak geliyordu,gayet normal bişey..
Nurbal27 ya aslında ben haksızlık etmek istemiyorum,şimdilik iyi hamilelik geçiriyorum sanırım. bendeki sıkıntıda hormonların bazen psikolojimi altüst etmesi yoksa hamile kaldığım andan beri restauratımızda koştur koştur yemeklerin içinde çalıştım herkes şaşırıyordu miden bulanmıomu die
M mel33 güzel haberler getir bizee
evet canım biz özele gittik normalde devlet hastanesine gidiyorum ama ordan söylemiyolar dedikleri için ben gittim özele erkek dediler. yarında devlette kontrolüm var bakalım ordada dicekmi sorucam özellikle :)Merhabaacaba cinsiyeti belli oldu mu sizin ? Benim hala belli değil ne kadar hareketli olursa olsun cinsel organını göremiyor doktor tahmin bile etmedi
Valla sizlere bunu söylemeye utanıyorum ama belki umut olur size de benim 11. Haftadan bu yana bir sıkıntım kalmadı. Sadece 1 haftadır bel ve kasık ağrıları oluyor artık ve geceleri uyuyamıyorum. İki saatten sonra uyanıyorum dolap çekmece düzenliyorum bütün gece o işler bitince de başka meşgale bulmam gerekecek :) ama zaten hiçbir sıkıntı olmadanda gebelik olmuyor. Buna şükür ben çok rahat olduğumu düşünüyorumGünaydın kızlar
Aramızda benim hamileliğim çok güzel geçiyor
Herşey yolunda diyen biri yok mu yaa
1 ay erken mi yapsaydık çocuğu ne
Sağol canım Allah razı olsun.İnşallah bi geçsin de bulantılar şimdilik başka bişey düşünemiyorum
Nöbetçiydi canım
Bizde eşimle görücü usulü tanıştık
2 ay sonra nişan
3 ay sonra düğün :)
O normal canım
Bende de oldu
Endişe edecek bişey yok
Seni merakla bekliyorum
Hep aklımdasın inan
İnşallah canım.bakalım ne diyecek doktor
İnşallah canım.hepimiz için güzel bir hafta olur.Günaydın kuzular
D dry75 canım bende fitil olarak kullandığımda ilacın fazlası aynen dediğin şekilde akıntı olarak geliyordu,gayet normal bişey..
Nurbal27 ya aslında ben haksızlık etmek istemiyorum,şimdilik iyi hamilelik geçiriyorum sanırım. bendeki sıkıntıda hormonların bazen psikolojimi altüst etmesi yoksa hamile kaldığım andan beri restauratımızda koştur koştur yemeklerin içinde çalıştım herkes şaşırıyordu miden bulanmıomu die
Yapmaya calistimda olmadi anam olmadiGünaydın kızlar
Aramızda benim hamileliğim çok güzel geçiyor
Herşey yolunda diyen biri yok mu yaa
1 ay erken mi yapsaydık çocuğu ne
Sizin restoran zincirleriniz mi varGünaydın kuzular
hahahhaah yok kız yaaa ne zincirii,koluma takacak altın zincirim bilem yokSizin restoran zincirleriniz mi var
Senin neyin olacakti benim elimde hali hazirda kiz da var oglanda bi kizda yolda bilgin olsun
Decavit kullanıyorum canım nasıl rahat ediyorsan oyle ic tok icebilirsin dedi canım doktorum :)Cok sagol canim, ben de cok seviyorum, cok tatli.
Canim doktor bana vitamini tok demiri ac karna icmemi soyledi.
Evet aynen canim. Once erkek demisti ama ben hic ciddiye almamistim acikcasi. Cunku daha 11.haftadaydim. Cok erkendi yani.
Canim benim kizim da 2 hafta onden gidiyordu hep, sonra suyum azalinca gelisimi yavaslayip durdu. Simdi bunda da 1 hafta onden gidiyor, bulantilara kusmalara ragmen. Ama haftasini yakalar diye dusunuyorum ben ilerleyen aylarda.
BenimkinideKızlar günaydin :)
Yazamadim haftasonu mini tatil yaptık esimle :)
Oncelikle iyi haftalar diliyorum herkese :)
esut85 bildi :) doktorum zaten 2 hafta once de erkek demisti ama cuma kontrolde kesin erkek dedi :) cok tesekkur ediyorum :)
Gönlümden erkek geciyordu ilk bebegim ama nedense hep erkek olacak gibi icime doguyordu :) Saglıkla kucagımıza alalım insallah :)
Canıım cok tesekkur ederim
Hepimizinkini bildiiiin4body1soul gokceyener ay kız dur çok sevindim inşallah kendiminkinide bilmişimdir,hayal kırıklığı yaşamam çok alıştırdım çünkü minnoş kıza kendimi
geronimo_s gelsin artık 1 ekimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?