- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Hahaha yaa çok alemsin :)Yapmaya calistimda olmadi anam olmadi
Ben aslinda 15 tatiline gelsin istiyordum cocuklarin okulu nedeniyle ama olmadi
Benimkine erkeğe benziyor demişti doktorSizin restoran zincirleriniz mi var
Senin neyin olacakti benim elimde hali hazirda kiz da var oglanda bi kizda yolda bilgin olsun
Saol camım deneyim hala geçmedi yutkunamıyorumCanim 1 yemek kasigi uzum sirkesi, 1 yemek kasigi limon suyu, 1 yemek kasigi bal, birazcik toz tarcin, uzerini bardaga tamamlicak kadar ilik su ekle, karistir ic. Olculeri kucultup tatli kasigiyla da ayarlayabilirsin. Ilac gibi sabah aksam ic, cok inanilmaz rahatlatiyor. Hatta ben cay kasigiyla hazirlayip kizim hastayken ona da veriyorum. Ayrica ihlamuru cezveye koyup, 1 dilim kabuguyla ayva ve 1 dilim kabuguyla elmayi icine atip kaynatiyorum. O da hem hastaliga hem oksuruge cok iyi geliyor. Arkadasin dedigi gibi sirkeli suyla gargara da cok iyi geliyor.
Idrar yollari enfeksiyonu normalde bile cok onemliyken, hamilelikte cok daha dikkat edilmesi gerekiyor canim. Bence ihmal etme. Dogal seyler denerken de hamilelikte kullanilip kullanilamayacagini iyi arastir. Cunku genelde o tur seyler dusuge vs de sebep olabiliyor.
Veririmde once mal mudurlugunden ustunuze kayitli mallarin tam listesini getirmen lazimHahaha yaa çok alemsin :)
Benimkine erkeğe benziyor demişti doktor
2 haftaya netleşir
Erkekse kızı benim oğlana verir misin? :)
kendine yeni dünür arayışına girdi bak bakBenim dunur yok piyasada @Cemre Yaman
bana hala erkek gibi geliyor yaaa,ama resimdeki pozisyonlar çok net belli etmemiş. daha 13hafta erken baya,1 aya netleşirEki Görüntüle 2191723 Eki Görüntüle 2191724 Kızlar doktor geçen sefer erkek demişti şimdi kız dedi. Kafam karıştı. Sizce nedir?esut85 ona göre sevseydim çocuğumu
Bende hala erkek hissediyorum. Ama doktor %90 kız dedi. Öncesinde de erkeğe benziyor demişti. Kafalar karışıkbana hala erkek gibi geliyor yaaa,ama resimdeki pozisyonlar çok net belli etmemiş. daha 13hafta erken baya,1 aya netleşir
Erkek değil mi bu bebiş yaEki Görüntüle 2191723 Eki Görüntüle 2191724 Kızlar doktor geçen sefer erkek demişti şimdi kız dedi. Kafam karıştı. Sizce nedir?esut85 ona göre sevseydim çocuğumu
ya bana erkek gibi geldi ama doktor kız dediyse kızdırEki Görüntüle 2191723 Eki Görüntüle 2191724 Kızlar doktor geçen sefer erkek demişti şimdi kız dedi. Kafam karıştı. Sizce nedir?esut85 ona göre sevseydim çocuğumu
Günaydın kızlar bendim bendim o :) denedim tastik ettim nayır tamamen batıl bir inançmış aslında 2 gun geçti sonra geri başladı psikolojik herhalde yada yoksa gene bir sey mi istiyo canım acabaKizlar biri vardi agzinda aci tat vardi cani bisey istedigi icinmis hani deneyecekti istedigi seyi yiyip kimdi o kisi
Denedi mi gecti mi acaba aci tat
Dunden beriagzimda aci tat canimda bisey istiyo cokta kolay bisey ama evde yok marketede kim gidecek
Geçmiş olsun canım. Kan verdim şimdi hemşire tansiyonumu ölçtü baya düşük çıktı oda yapabiliyormuş çarpıntıKan degerlerine en son ne zaman baktirdin cnm ben de kansizligim yok diye biliyodum ama malesef bir ay bile olmadan 2 derece dusmus kan ilacina basladim carpintilarim kansizliktan mi bilmiyorum ama cunku hipertroidi den suphelendi endokrin doktoru ve yarin hormon tahlili icin kan verip tiroid ultrasonu cektiricem malesef troid ile ilgili sorunlarda cok carpinti yapiyormus
Sor canım ihmal etme. Kan verdim bende bakalım.Ben de yaşıyorum ama sormayı unuttum dr a bir dahaki kontrolde inşallah. Ama benim hamileliktenönce de oluyordu arada sırada hamilelikte arttı.
Kos giz koss restoran zincirinizdeki yemek yaniyokendine yeni dünür arayışına girdi bak bakben kızımı vermem kimselere
Anlamadım ki canım bende hala erkek hissediyorum. Doktor kız dedi ama öncesinde erkeğe benzetmişti.Erkek değil mi bu bebiş ya
Benim de kafamı karıştırdı. Ama ben kutumda erkek hissediyorum-Piraye doktorun kafası karışık herhalde bide %90 demiş
Herkese erkek gibi geldi doktor hariçya bana erkek gibi geldi ama doktor kız dediyse kızdır
Evet o dun markette fenalasan talihli benimGünaydın kızlar bendim bendim o :) denedim tastik ettim nayır tamamen batıl bir inançmış aslında 2 gun geçti sonra geri başladı psikolojik herhalde yada yoksa gene bir sey mi istiyo canım acaba:) ayy canın istiyorsa mutlaka yap ye üşenme dicem ama dün markete gidip fenalasmistin dimi eşinden iste bu aksam mutlaka ağız tadım geçmez belki ama en azından canının çektiği şeyi yersin. Valla benim yanimda yemek konusulmasin, yemek gormiyim hemen yiyesim geliyo
Daha erken canim bi kac hafta sonra netlesirAnlamadım ki canım bende hala erkek hissediyorum. Doktor kız dedi ama öncesinde erkeğe benzetmişti.
Benim de kafamı karıştırdı. Ama ben kutumda erkek hissediyorum
Herkese erkek gibi geldi doktor hariçkızdır kız diyorsa ama emin olamadım bende
Net konuştu ama anlamadım canım %90 dedi. Başka bir doktora da mı gitsem merak ediyorum. Kafamızı karıştırdıDaha erken canim bi kac hafta sonra netlesir
Banada once erkek dediler tam kendimi alistirdim kiz istiyordum cunku sonra kendi doktorum 2 hafta sonra kiz dedi
Sende bekle bi kac hafta daha
Kaçıncı haftada gidersem net olarak belli olurDaha erken canim bi kac hafta sonra netlesir
Banada once erkek dediler tam kendimi alistirdim kiz istiyordum cunku sonra kendi doktorum 2 hafta sonra kiz dedi
Sende bekle bi kac hafta daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?