2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yapmaya calistimda olmadi anam olmadi
Ben aslinda 15 tatiline gelsin istiyordum cocuklarin okulu nedeniyle ama olmadi
Hahaha yaa çok alemsin :)
Sizin restoran zincirleriniz mi var
Senin neyin olacakti benim elimde hali hazirda kiz da var oglanda bi kizda yolda bilgin olsun
Benimkine erkeğe benziyor demişti doktor
2 haftaya netleşir
Erkekse kızı benim oğlana verir misin? :)

Saol camım deneyim hala geçmedi yutkunamıyorum

Hahaha yaa çok alemsin :)

Benimkine erkeğe benziyor demişti doktor
2 haftaya netleşir
Erkekse kızı benim oğlana verir misin? :)
Veririmde once mal mudurlugunden ustunuze kayitli mallarin tam listesini getirmen lazim

Saka bi yana yapiyoz biz bu bebeleride bedava diye bol bol Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizinkini insallah hayirli evlat etsin

Günaydın kızlar bendim bendim o :) denedim tastik ettim nayır tamamen batıl bir inançmış aslında 2 gun geçti sonra geri başladı psikolojik herhalde yada yoksa gene bir sey mi istiyo canım acaba :) ayy canın istiyorsa mutlaka yap ye üşenme dicem ama dün markete gidip fenalasmistin dimi eşinden iste bu aksam mutlaka ağız tadım geçmez belki ama en azından canının çektiği şeyi yersin. Valla benim yanimda yemek konusulmasin, yemek gormiyim hemen yiyesim geliyo

Geçmiş olsun canım. Kan verdim şimdi hemşire tansiyonumu ölçtü baya düşük çıktı oda yapabiliyormuş çarpıntı

Erkek değil mi bu bebiş ya
Anlamadım ki canım bende hala erkek hissediyorum. Doktor kız dedi ama öncesinde erkeğe benzetmişti.
-Piraye doktorun kafası karışık herhalde bide %90 demiş
Benim de kafamı karıştırdı. Ama ben kutumda erkek hissediyorum
ya bana erkek gibi geldi ama doktor kız dediyse kızdır
Herkese erkek gibi geldi doktor hariç kızdır kız diyorsa ama emin olamadım bende

Evet o dun markette fenalasan talihli benim

Daha erken canim bi kac hafta sonra netlesir
Banada once erkek dediler tam kendimi alistirdim kiz istiyordum cunku sonra kendi doktorum 2 hafta sonra kiz dedi
Sende bekle bi kac hafta daha

Banada once erkek dediler tam kendimi alistirdim kiz istiyordum cunku sonra kendi doktorum 2 hafta sonra kiz dedi
Net konuştu ama anlamadım canım %90 dedi. Başka bir doktora da mı gitsem merak ediyorum. Kafamızı karıştırdı

Kaçıncı haftada gidersem net olarak belli olur
Ona göre gitmeye karar vericem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…