2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar akşamları inanılmaz derecede çarpıntım oluyor ve çok sık olmaya başladı. Kansızlık yok. Yaşayan arkadaşlar vardı sanırım doktora sordunuz mu
Aynı tarıhte Doğum yapacağız ..salı günü perınayologa gidecem rapor almak ıcın cınsıyetı de söyler inşallah yoksa özele devam edecem ..mide için bana dua edın ..çok feci öksürüyordum ..1 cay kaşığı zencefıl ve balı bı çay bardağı sıcak suda karıştırıp 10 dk beklettıkten sonra içtim faydasını gördüm ..Boğaz ağrısı olanlara tavsıye olsun

Ben ilk bebegmde çok kötü olmama rağmen 10 hatun okumuştum ...bunda elini kaldır deseler küfür edıyorlar gibime geliyor..hepi uyumak uzanmak istiyorum ama 1 buçuk yaşında çocuk anne anne diye tepemde halay cekuyor

Ben doktora sordum krem önereceğini düşünürken kantaron yağı ve kakao yağını kullanabilirsin dedi.

Ayy nasıl korktun kim bilir
Neyse ki Allah korumuş
Allah ım bütün bebeklerimizi korusun​
aynen canım ağlamaktan bitmiştim bir de kilosu düşük yaşamaz diye konuşmuştu hemşireler çok sinir bozucuydu..artık asla oraya gitmem hemen bırakıp cerrahpasaya gittim orada dogurdum.beni yok yere yanlış teşhis ile sazeryene alıyorlardı..Allah hepimize yardım etsin kolaylık versin..

Hayirli geceler kizlar.tam gecti rahatladim derken bulantilar kusmalar geri geldi.birde mide agrisi eklendi üstüne tam oldu.napicam ben böyle aç dolasiyorum resmen.yarin kontrole gidicem.bakalim cinsiyetinide ogrencem.ins.

Kızlar akşamları inanılmaz derecede çarpıntım oluyor ve çok sık olmaya başladı. Kansızlık yok. Yaşayan arkadaşlar vardı sanırım doktora sordunuz mu

Kan degerlerine en son ne zaman baktirdin cnm ben de kansizligim yok diye biliyodum ama malesef bir ay bile olmadan 2 derece dusmus kan ilacina basladim carpintilarim kansizliktan mi bilmiyorum ama cunku hipertroidi den suphelendi endokrin doktoru ve yarin hormon tahlili icin kan verip tiroid ultrasonu cektiricem malesef troid ile ilgili sorunlarda cok carpinti yapiyormus

Günaydın her zamanki gibi sabahin köründe uyandım. Neyse ki iş günü. Erken de yatmiyorum ki. Dun geceden beri iki kez burnum durup dururken kanadi. Tansiyonum yuksek mi diye hemen baktim. Neyse ki degil. Oluyor iste hamilelerde. Damarlarin genişlemesinden hep bunlar...

Gunaydin kizlarr son kontrolumde doktorum progestani fitil olark kullan dedi cunku yan etkileri cok fena vuruyo beni. Ama soyle bi durum oldu fitil olrk kullanmya basladgmdan beri su gibi akinti oluyo ve bole beyaz beyaz parcaciklar geliyo korktm ben de acaba suyum mu geliyo dye. Bnm gibi olan var mi acaba

Benim kizimda 6 yasinda ve oda cok kardes istedi siye tup bebek yaptirdik cunku dogal yolla hamile kalabiliyodum ama ilerlemiyordu allahim bunu kucagimiza almayi nasip etsin cok mutlu simdi kizim insallah seninde serklejin guzel gecer
İnşallah canım.bakalım bugün kontrolüm var saat 3 te ne diyecek doktor.

Benim komşular yabani kendini iyi hişsedince görüşürsün canım artık. Hem senin için de iyi olur bir kahveye gider gelirsin zaman geçer. Olması gereken tek şey şuan bulantılarının bitmesi
İnşallah bi geçsin de bulantılar şimdilik başka bişey düşünemiyorum

Neredeki eşin gene
Nöbetçiydi canım
Bizde eşimle görücü usulü tanıştık
2 ay sonra nişan
3 ay sonra düğün :)

O normal canım
Bende de oldu
Endişe edecek bişey yok
İnşallah canım.bakalım bugün kontrolüm var saat 3 te ne diyecek doktor.
Seni merakla bekliyorum
Hep aklımdasın inan

Ben de yaşıyorum ama sormayı unuttum dr a bir dahaki kontrolde inşallah. Ama benim hamileliktenönce de oluyordu arada sırada hamilelikte arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…