2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizinde arada adet sancısı gibi karın ağrınız oluyor mi.Benim karnım ağrımaya başladı yine

Maşallah Bebek iki hafta önden mi gidiyor neyle besliyorsun söylede bizde böyle yapalım
Bir şey diyeceğim böyle erken gidince erken Doğum mu oluyor
Benimki 1 hafta öndeydi en son
Aradaki fark aciliyor canim sorun o
Onceleri 1 haftaydi simdi iki hafta oldu doktor 8 aylik oldugunda bebek gelisimini tamamlar 8 aylikken dogum yapabilirsin dedi vitamini azaltti
Diger cocuklarimdada geriydi hatta cok zayif dogdular
Bunda biseyde yemiyorum ama niye boyle oldu bilmiyorum

Kızlar sizinde arada adet sancısı gibi karın ağrınız oluyor mi.Benim karnım ağrımaya başladı yine
Regli donemindeysen olabiliyor
Benim oluyor doktor birazda rahmin buyumesine bagliyor bu durumu normal yani
Doktora gitsende bisey yapmiyor malesef ama rahatsiz edici bi durum

Gecen biri cikti tv ye kiza demislerki dugun yapip milleti eglendirene kadar o parayla sana altin alalim bosver cik gel demisler kizda cikip gitmis 20 sene oldu daha bilezik almadilar diyo :))
Tüh bizde senin kızı öyle Kandıracaktık şimdi benim kızı kandırmasınlar diye uğraşacağım

Günaydın kızlar
Aramızda benim hamileliğim çok güzel geçiyor
Herşey yolunda diyen biri yok mu yaa
1 ay erken mi yapsaydık çocuğu ne
Ya su mesaj beni catlatti gulmektenn harikasinn allah skntilarimiza son versin biran once insallah guzel seyler konusalm hepimiz

Kizlarr bide doktor 1hafta arayla ultrasonda bakmsti ilk baktgnda kiz mi bu dedi kiz gibi goruyorm dedi. 1hafta sonrasnda yine yuksek ihtomalle kiz bebek dedi ama tam bsy soylemek icn 14 15 hafta olmasi gerek dedi sizce degisme ihtimali olabilir mi veya yanlis gorme ihtimali

Evet o dun markette fenalasan talihli benim
Evet okudum cok zor bi durum bende otobüslerde ayni durumda oluyorum genelde Rabbim kismeye yasatmasin dışarıdayken cok zor oluyor. Ben genelde okuyorum yazilanlari ama pek yazamıyorum mart anneleri gerçekten çok zor geçiriyor bir taneside benim tabiki hepiniz icin duaciyim bacilar gecucek ins bu zamanlar bebislerimiz saglikli olsun da

Sağlıkları yerinde olsunda kuZum sorunsuz Doğum olsunda
En korktuğun kuvezde yatan minik bebekler
Allah ım korusun

Net konuştu ama anlamadım canım %90 dedi. Başka bir doktora da mı gitsem merak ediyorum. Kafamızı karıştırdı
%90 lık bi oran az bir sey degil bacı bence Dogrudur. Benim de ilk gittiğim doktor kız son gittiğim erkek dedi ama tabi ben 2 hafta once gitmiştim cok kucuk oldugu icin kesin değil dedi doktor. Bence doğruluk payı yüksek.

Benimde 1 hafta önden gidiyor sat ile aradaki fark 1 hafta ve üzeri ise sat ı güncelliyorlar ış çünkü doğum tarihi değişiyormuş. Çarşamba kontrolde yine 1 hafta önde gelirse güncelleyecekler benim sat ı

14-15 -16 da belli olur bebegin gelisimine ve pozisyonuna gore
Benim bebek 2 hafta onden gittigi icin persembe gunu net konustu doktorum
Sata gore 14+1 ultrasyona gore 16 haftaligim
sata göre benden küçük oluyo bebişin ama benimki de geriden geliyo sıpa
Sata göre 14+4
Ultrason a göre 14+1 olduk

Ya su mesaj beni catlatti gulmektenn harikasinn allah skntilarimiza son versin biran once insallah guzel seyler konusalm hepimiz
Amin inşallah canım

Benimde 1 hafta onden gidiyo o yuzden doktor vitamin vermedi bana hatta hic ilaç vermedi ya çok ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…