Aradaki fark aciliyor canim sorun oMaşallah Bebek iki hafta önden mi gidiyor neyle besliyorsun söylede bizde böyle yapalım
Bir şey diyeceğim böyle erken gidince erken Doğum mu oluyor
Benimki 1 hafta öndeydi en son
Regli donemindeysen olabiliyorKızlar sizinde arada adet sancısı gibi karın ağrınız oluyor mi.Benim karnım ağrımaya başladı yine
Söyler mi ki devlet hastanesi? Daha geç söylüyorlar ya onlar. Ben randevu alayım da deneyeyim şansımıDevlet hastanesine git bence zaten randevu alim gidim diyene kadar 4-5 gun daha gecer
Tüh bizde senin kızı öyle KandıracaktıkGecen biri cikti tv ye kiza demislerki dugun yapip milleti eglendirene kadar o parayla sana altin alalim bosver cik gel demisler kizda cikip gitmis 20 sene oldu daha bilezik almadilar diyo :))
Hahajhah aynen çeyize başlayalım biz
Bize erkek dedi ya önce canım o yüzden kafalar karışıkYok yok değişmez kuZumm
Kızçelerimiz geliyor
Ya su mesaj beni catlatti gulmektenn harikasinnGünaydın kızlar
Aramızda benim hamileliğim çok güzel geçiyor
Herşey yolunda diyen biri yok mu yaa
1 ay erken mi yapsaydık çocuğu ne
Evet okudum cok zor bi durum bende otobüslerde ayni durumda oluyorum genelde Rabbim kismeye yasatmasin dışarıdayken cok zor oluyor. Ben genelde okuyorum yazilanlari ama pek yazamıyorum mart anneleri gerçekten çok zor geçiriyor bir taneside benim tabiki hepiniz icin duaciyim bacilar gecucek ins bu zamanlar bebislerimiz saglikli olsun daEvet o dun markette fenalasan talihli benim
Benim nazar degmesin baş ağrısı olmada çok güzel geciyor insallah boyle devam eder oğlusum hic üzmüyor annesiniYa su mesaj beni catlatti gulmektenn harikasinnallah skntilarimiza son versin biran once insallah guzel seyler konusalm hepimiz
Sağlıkları yerinde olsunda kuZum sorunsuz Doğum olsundaAradaki fark aciliyor canim sorun o
Onceleri 1 haftaydi simdi iki hafta oldu doktor 8 aylik oldugunda bebek gelisimini tamamlar 8 aylikken dogum yapabilirsin dedi vitamini azaltti
Diger cocuklarimdada geriydi hatta cok zayif dogdular
Bunda biseyde yemiyorum ama niye boyle oldu bilmiyorum
%90 lık bi oran az bir sey degil bacı bence Dogrudur. Benim de ilk gittiğim doktor kız son gittiğim erkek dedi ama tabi ben 2 hafta once gitmiştim cok kucuk oldugu icin kesin değil dedi doktor. Bence doğruluk payı yüksek.Net konuştu ama anlamadım canım %90 dedi. Başka bir doktora da mı gitsem merak ediyorum. Kafamızı karıştırdı
Benimde 1 hafta önden gidiyor sat ile aradaki fark 1 hafta ve üzeri ise sat ı güncelliyorlar ış çünkü doğum tarihi değişiyormuş. Çarşamba kontrolde yine 1 hafta önde gelirse güncelleyecekler benim sat ıKizlar bu arada konusu acilmisken bebeginin gelisimi onde giden var mi?
Benim bebegim once 1 hafta suan iki hafta onde gozukuyor.Sat tarihimde sorun yok gunu gunune olan biriyim.
Doktor bu sekilde ara acilirsa erken dogum dedi.Vitamin ilacini haftada 3-4 gune dusurdu.Ayni seyi yasayan var mi?
Ben örgüden hiç ama hiç anlamıyorumHahajhah aynen çeyize başlayalım bizbenimkine de ör kız
Bencede yüksek ama içimdeki his susmuyor%90 lık bi oran az bir sey degil bacı bence Dogrudur. Benim de ilk gittiğim doktor kız son gittiğim erkek dedi ama tabi ben 2 hafta once gitmiştim cok kucuk oldugu icin kesin değil dedi doktor. Bence doğruluk payı yüksek.
Minnak minnak yelekler patiklerBen örgüden hiç ama hiç anlamıyorum
Hatta Pera kış çocuğu olacak ona örgü yelek hırka lazım diye düşündüm
Örüp satanlardan alacağım Artık
sata göre benden küçük oluyo bebişin ama benimki de geriden geliyo sıpa14-15 -16 da belli olur bebegin gelisimine ve pozisyonuna gore
Benim bebek 2 hafta onden gittigi icin persembe gunu net konustu doktorum
Sata gore 14+1 ultrasyona gore 16 haftaligim
Ya su mesaj beni catlatti gulmektenn harikasinnallah skntilarimiza son versin biran once insallah guzel seyler konusalm hepimiz
Benimde 1 hafta onden gidiyo o yuzden doktor vitamin vermedi bana hatta hic ilaç vermedi ya çok ilgincKizlar bu arada konusu acilmisken bebeginin gelisimi onde giden var mi?
Benim bebegim once 1 hafta suan iki hafta onde gozukuyor.Sat tarihimde sorun yok gunu gunune olan biriyim.
Doktor bu sekilde ara acilirsa erken dogum dedi.Vitamin ilacini haftada 3-4 gune dusurdu.Ayni seyi yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?