- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Günler haftalar aylar hayırlısı geçsin istıyorumMinnak minnak yelekler patikler
Masallah diyelim canim hepimiz senin gibi rahatlayalm dusuk riskimizi atlatalim en yakin zamanda insallahBenim nazar degmesin baş ağrısı olmada çok güzel geciyor insallah boyle devam eder oğlusum hic üzmüyor annesini
Benim bebiş geride ama bana da doktor sadece d vitamini verdi günde 1 damlaBenimde 1 hafta onden gidiyo o yuzden doktor vitamin vermedi bana hatta hic ilaç vermedi ya çok ilginc
Az önce eşimle bunu konuştuk bizdeTecrübeli anneler bize biraz Bilgi verin
Neler almamız lazım kıyafet konusunda
Neyi ne kadar alacaz mesale yeni doğan olacak sonra bebiş hemen büyüyecek aklımda hep deli sorular
Önce bol bol bez almakla işe başlamak lazımAz önce eşimle bunu konuştuk bizde
Cinsiyeti net olarak öğrendiğimiz gün ilk eşyasını alıcaz düşününce bile heyecan yaptım :)
Burda uykusuzluktan ağlaşırız artıkGünler haftalar aylar hayırlısı geçsin istıyorum
Biran önce mis kokulu günler gelsin
Allah ım iznim ile
Sanırım bazı doktorlar ilaç vermeyi sevmiyor. Benim doktor sevmiyor orası kesin. Bir de şu kan testlerinde belki olumsuz birşey çıkmamıştır senin yani değerlerin iyidir ondan vermemiş olabilir. Vitamin ilaclari özellıkle multivitaminler bazi kişilerde mide bulantisi yapiyor . 1 hafta kullandım rusyada ki doktorum vermişti o beni öldürdüBenim bebiş geride ama bana da doktor sadece d vitamini verdi günde 1 damla
Hep aklımda herkes bir sürü ilaç kullanıyor
Ben hiç birşey
Aslında iyi de oluyo zaten bulantı çok bide ilaç olursa
Insallah canim tek istegim :)Masallah diyelim canim hepimiz senin gibi rahatlayalm dusuk riskimizi atlatalim en yakin zamanda insallah
Acaba şubat anneleri de bizim gibi devamlı sıkıntıları var mıBurda uykusuzluktan ağlaşırız artık
Aaayy aynen canım yaÖnce bol bol bez almakla işe başlamak lazım
Ya keşke gebeliğimiz düzene girse herkez iyi olsa da
Hep böyle güzel şeyler konuşsak dimi
Canım karın ağrısı bende de oluyor ama İshal varsa kesinlikle ciddiye alKizlar sabahtan beri karin agrisi isal mahvoldum.basina gelen varmi.bu karin agrisi cok fena
Doktora bi sonra ki gidişim de sorarım artıkSanırım bazı doktorlar ilaç vermeyi sevmiyor. Benim doktor sevmiyor orası kesin. Bir de şu kan testlerinde belki olumsuz birşey çıkmamıştır senin yani değerlerin iyidir ondan vermemiş olabilir. Vitamin ilaclari özellıkle multivitaminler bazi kişilerde mide bulantisi yapiyor . 1 hafta kullandım rusyada ki doktorum vermişti o beni öldürdü.. aynen bende niye vermedi ki diye endişeliyim ama vitaminler bebekler icin degil de anneler icin diye biliyorum ben gerek gormuyorlardir belki yine de endişeleniyor insan işte bu haftaiçi başka doktora gidicem bakalim o ne dicek vericek mi?
Ben arada bir okuyorum Şubat annelerini. Şuan bizim kadar sıkıntılı değiller ama gebeliğin başlarında nasıllardı bilmiyorum. Bende sağlıklı uyumuyorum sabaha kadar bin tane rüya görüyorum uykum da daralıyorum resmen. Rapor aldım canım gelecek ay başlayacağımAcaba şubat anneleri de bizim gibi devamlı sıkıntıları var mı
Yoksa mart annelerinde mi sorun var
Benim ZAten uyku sorunum gebeliğin başından beri var
Sen rapor aldın mı işe başlayacan mı
1 ay daha raporlusun yanı ne güzel darısı bana bende istıyorum kızımla 1 ay daha evde dinleneyim diyeBen arada bir okuyorum Şubat annelerini. Şuan bizim kadar sıkıntılı değiller ama gebeliğin başlarında nasıllardı bilmiyorum. Bende sağlıklı uyumuyorum sabaha kadar bin tane rüya görüyorum uykum da daralıyorum resmen. Rapor aldım canım gelecek ay başlayacağım
Ben odasının hayalini kurdum kafamda tamamladımAaayy aynen canım ya
Arada iyi hissedince mutluluktan kafayı yiyorum
Hemen bebek odasını nasıl alsam hangi renk olsa ne alsam diye hayallere dalıyorum
Ama bulantı varsa hepsi resetleniyor:)
Canım karın ağrısı bende de oluyor ama İshal varsa kesinlikle ciddiye al
Bende ishal olunca gitmiştim seni korkutmak istemem ama tifo teşhisiyle 2 gün hastane de yattım. İnşallah düzelir senin ki
Doktora bi sonra ki gidişim de sorarım artık
Unuttum1 ay daha raporlusun yanı ne güzel darısı bana bende istıyorum kızımla 1 ay daha evde dinleneyim diye
Bu arada kasık ağrısını sordun mu doktora
Kısss aynen bende öyleyim dün eşim diyor ki bak yas bir kağıdı unutuyoruz heyecandan diyorUnuttumhiç aklıma gelmedi ya böyle oluyor işte gidince unutuyorum herşeyi
Evet bende ondan korkuyorum eve elim bos donmektenSağlıkları yerinde olsunda kuZum sorunsuz Doğum olsunda
En korktuğun kuvezde yatan minik bebekler
Allah ım korusun
Valla yaz bencede canım. Ben gidip ultrasondan bebeğe Leyla Leyla bakıp geri geliyorumKısss aynen bende öyleyim dün eşim diyor ki bak yas bir kağıdı unutuyoruz heyecandan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?