2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli anneler bize biraz Bilgi verin
Neler almamız lazım kıyafet konusunda
Neyi ne kadar alacaz mesale yeni doğan olacak sonra bebiş hemen büyüyecek aklımda hep deli sorular

Benimde 1 hafta onden gidiyo o yuzden doktor vitamin vermedi bana hatta hic ilaç vermedi ya çok ilginc
Benim bebiş geride ama bana da doktor sadece d vitamini verdi günde 1 damla
Hep aklımda herkes bir sürü ilaç kullanıyor
Ben hiç birşey
Aslında iyi de oluyo zaten bulantı çok bide ilaç olursa

Tecrübeli anneler bize biraz Bilgi verin
Neler almamız lazım kıyafet konusunda
Neyi ne kadar alacaz mesale yeni doğan olacak sonra bebiş hemen büyüyecek aklımda hep deli sorular
Az önce eşimle bunu konuştuk bizde
Cinsiyeti net olarak öğrendiğimiz gün ilk eşyasını alıcaz düşününce bile heyecan yaptım :)

Benim bebiş geride ama bana da doktor sadece d vitamini verdi günde 1 damla
Hep aklımda herkes bir sürü ilaç kullanıyor
Ben hiç birşey
Aslında iyi de oluyo zaten bulantı çok bide ilaç olursa
Sanırım bazı doktorlar ilaç vermeyi sevmiyor. Benim doktor sevmiyor orası kesin. Bir de şu kan testlerinde belki olumsuz birşey çıkmamıştır senin yani değerlerin iyidir ondan vermemiş olabilir. Vitamin ilaclari özellıkle multivitaminler bazi kişilerde mide bulantisi yapiyor . 1 hafta kullandım rusyada ki doktorum vermişti o beni öldürdü .. aynen bende niye vermedi ki diye endişeliyim ama vitaminler bebekler icin degil de anneler icin diye biliyorum ben gerek gormuyorlardir belki yine de endişeleniyor insan işte bu haftaiçi başka doktora gidicem bakalim o ne dicek vericek mi?

Önce bol bol bez almakla işe başlamak lazım
Ya keşke gebeliğimiz düzene girse herkez iyi olsa da
Hep böyle güzel şeyler konuşsak dimi
Aaayy aynen canım ya
Arada iyi hissedince mutluluktan kafayı yiyorum
Hemen bebek odasını nasıl alsam hangi renk olsa ne alsam diye hayallere dalıyorum
Ama bulantı varsa hepsi resetleniyor:)

Kizlar sabahtan beri karin agrisi isal mahvoldum.basina gelen varmi.bu karin agrisi cok fena
Canım karın ağrısı bende de oluyor ama İshal varsa kesinlikle ciddiye al
Bende ishal olunca gitmiştim seni korkutmak istemem ama tifo teşhisiyle 2 gün hastane de yattım. İnşallah düzelir senin ki
Doktora bi sonra ki gidişim de sorarım artık

Acaba şubat anneleri de bizim gibi devamlı sıkıntıları var mı
Yoksa mart annelerinde mi sorun var
Benim ZAten uyku sorunum gebeliğin başından beri var
Sen rapor aldın mı işe başlayacan mı
Ben arada bir okuyorum Şubat annelerini. Şuan bizim kadar sıkıntılı değiller ama gebeliğin başlarında nasıllardı bilmiyorum. Bende sağlıklı uyumuyorum sabaha kadar bin tane rüya görüyorum uykum da daralıyorum resmen. Rapor aldım canım gelecek ay başlayacağım

1 ay daha raporlusun yanı ne güzel darısı bana bende istıyorum kızımla 1 ay daha evde dinleneyim diye
Bu arada kasık ağrısını sordun mu doktora

Ben odasının hayalini kurdum kafamda tamamladım
İnşallahda Allah ım odayı kurmayıda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…