- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Yeni dogan 4 takim al cunku bebeginkileri ayri yikiyorsunTecrübeli anneler bize biraz Bilgi verin
Neler almamız lazım kıyafet konusunda
Neyi ne kadar alacaz mesale yeni doğan olacak sonra bebiş hemen büyüyecek aklımda hep deli sorular
1 numara fazla almayinbir hafta kullaniyorsunuz tabi gunde 7-8 kere degistiriyorsunuz ilk baslarda altini bazen 10 kere ona gore hesaplayin 2 numara alinÖnce bol bol bez almakla işe başlamak lazım
Ya keşke gebeliğimiz düzene girse herkez iyi olsa da
Hep böyle güzel şeyler konuşsak dimi
Ben biraktim onu bende icemiyorum tadi berbatYa bana doktor devit 3 ü günde 9 damla verdi içemiyorum tadi çok iğrenç fazla degil mi
Kuzum doktora gitsen.belki serum felan takar.ishalde varsa gaita testi yaparKizlar sabahtan beri karin agrisi isal mahvoldum.basina gelen varmi.bu karin agrisi cok fena
Bende oluyor canım ara araKizlar benimde bugun ara ara alt tarafima afedersiniz tam malum bolgeye bi sizi vuruyo ama
Hemen geciyo normal midir?
Sizde de oluyor mu?
Ben 10 damla iciyorum direkt damlayi icme canim ekmegin fln ustune damlat.. ben ardindan hemen agzima uzum fln atiyorm tadi gelmiyo ozamanYa bana doktor devit 3 ü günde 9 damla verdi içemiyorum tadi çok iğrenç fazla degil mi
Yeni doğan takımlarından 10 lu olan var 5 lı olan varYeni dogan 4 takim al cunku bebeginkileri ayri yikiyorsun
Ic pantolon ve ic ust penyede al
Yelek mutlaka olsun ama o naylonsulardan degil
Corap ve baslik
Bi kactanede 3 aylik kiyafet al buyudukce al evi doldurma bence
Cunku hediye gelipte degistiremeyecegin seyler oluyo
Penye battaniye ve polar kalin battaniyede al
15. Haftayı bekle canım başka dr a gitmene gerek Yok. Bu hafta net olmaz o tizden %90 demiş benim dr um tam 14+0 da kız dedi bacak arasında bir şey yoktu gerçekten. Bundan sonra erkeğe dönüşürse şaşarım.Net konuştu ama anlamadım canım %90 dedi. Başka bir doktora da mı gitsem merak ediyorum. Kafamızı karıştırdı
İyi oldu söylediğin kuZum onlardan da aldırayım1 numara fazla almayinbir hafta kullaniyorsunuz tabi gunde 7-8 kere degistiriyorsunuz ilk baslarda altini bazen 10 kere ona gore hesaplayin 2 numara alin
Bide alt degistirme bezleri var canbebenin ondan alin cok iyi oluyo kirlenince kaldir at
Canım ya geç döllenme yumurtlama var da erkeni Yok mu? Hiç önden giden bebek bilmiyorum. Benim etrafımdakiler hep geriden geliyordu. İri olacak belli ki..Kizlar bu arada konusu acilmisken bebeginin gelisimi onde giden var mi?
Benim bebegim once 1 hafta suan iki hafta onde gozukuyor.Sat tarihimde sorun yok gunu gunune olan biriyim.
Doktor bu sekilde ara acilirsa erken dogum dedi.Vitamin ilacini haftada 3-4 gune dusurdu.Ayni seyi yasayan var mi?
Ben bilinç altı yaptim ister istemez midem bulaniyor bi de balık hapi kullanıyorum ölmek istiyorum :))Ben 10 damla iciyorum direkt damlayi icme canim ekmegin fln ustune damlat.. ben ardindan hemen agzima uzum fln atiyorm tadi gelmiyo ozaman
Aynı ben aynıValla yaz bencede canım. Ben gidip ultrasondan bebeğe Leyla Leyla bakıp geri geliyorum
Doktora soyledin mi peki canimBen biraktim onu bende icemiyorum tadi berbat
Sanki bıçak saplanıyor gibi dimi saniyelık bir olay sonra geçiyorKizlar benimde bugun ara ara alt tarafima afedersiniz tam malum bolgeye bi sizi vuruyo ama
Hemen geciyo normal midir?
Sizde de oluyor mu?
Ya bize 10 gün önce erkeğe benziyor dedi. Bugün kız dedi. Şaşırdık eşimle biraz. Emin olmak için gideyim dedim ama hemen gitmem. Haftaya 14+1de falan gitmeyi düşünüyorum. Dayanamıyorum çünkü. Hiç belli olmuyor valla canım değişedebilir ama %90 kesin gibi bişey15. Haftayı bekle canım başka dr a gitmene gerek Yok. Bu hafta net olmaz o tizden %90 demiş benim dr um tam 14+0 da kız dedi bacak arasında bir şey yoktu gerçekten. Bundan sonra erkeğe dönüşürse şaşarım.
Ben bir ara kimliği unuttum bir ara raporu unuttumAynı ben aynı
Ne kaç gram kaç cm boy doktor anlatıyor anlatıyor biz hiç salak gibi bebeye bakıp çıkıyoruz
Doktor ilaç yazdı dedi ki aşapıdan kaşe vurdur
Biz onu bile unutup güle güle çıkıp gittik
Sonra parayla aldık ilaçlarıda
Benım ilk bebegımın vücudu 2 hafta kafası da 4 hafta önden gidiyordu doktor 21 kasım son tarıh dedi 12 kasım da suyum geldı doğurdum 39.haftada..bence takma...Rabbım sağlıkla kucağa almayı basıp etsın..Kizlar bu arada konusu acilmisken bebeginin gelisimi onde giden var mi?
Benim bebegim once 1 hafta suan iki hafta onde gozukuyor.Sat tarihimde sorun yok gunu gunune olan biriyim.
Doktor bu sekilde ara acilirsa erken dogum dedi.Vitamin ilacini haftada 3-4 gune dusurdu.Ayni seyi yasayan var mi?
bi kaç haftaya kesinleşir canim bidahaki randevunda ögreniriz artıkAnlamadım ki canım bende hala erkek hissediyorum. Doktor kız dedi ama öncesinde erkeğe benzetmişti.
Benim de kafamı karıştırdı. Ama ben kutumda erkek hissediyorum
Herkese erkek gibi geldi doktor hariçkızdır kız diyorsa ama emin olamadım bende
Bana 13 haftalıkken kız ,15 haftalıkken yüzde yüz oğla demıişkerdı ..15 veya 16. Haftaları bekle kuzumNe zaman gitsem ki erken şimdi. Sata göre 13+0 ultrasona 13+4. Nereye gidecem hangi hastaneye hangi doktora o var bide. Bende duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?