Bende o sabır yok ki kuzumbi kaç haftaya kesinleşir canim bidahaki randevunda ögreniriz artık
Aynı doktor mu söyledi peki ? Valla ne diye seveceğimizi şaşırdık çocuğumuzuBana 13 haftalıkken kız ,15 haftalıkken yüzde yüz oğla demıişkerdı ..15 veya 16. Haftaları bekle kuzum
ben napiyim ben daha hic bilmiyorum :) bi tane takim aldim krem rengi aldımBende o sabır yok ki kuzum3 hafta sonra gel dedi
Keşke bende bilmesem. Çünkü net öğrenemiyorum ki. Bi erkek diyor bir kız. Kafamız karıştı. Hiç yorum yapmasaydı keşke. Hayırlı olsun ben daha hiç bişey almadımben napiyim ben daha hic bilmiyorum :) bi tane takim aldim krem rengi aldım
bende de oluyo neden acabaKizlar benimde bugun ara ara alt tarafima afedersiniz tam malum bolgeye bi sizi vuruyo ama
Hemen geciyo normal midir?
Sizde de oluyor mu?
Set haline hic gerek yokYeni doğan takımlarından 10 lu olan var 5 lı olan var
2 10 lu 2 5 lı mı alalım
Bebegide unutmayin hastanede dogum yapinca :)Ben bir ara kimliği unuttum bir ara raporu unuttumdoktor diyordur şimdi bunlar ne biçim ana baba bakıyorum dediğin gibi bebeye hareketlerine şapşal şapşal çıkıp gidiyorum sonra
ben bi şeyler bakmak istiyorum hep. bebekle ilgili bi seylerle uğraşmak istiyorum cok keyif aliyorum. başka doktora gitmeyi dusunuyo musun belki net bi sey söylerKeşke bende bilmesem. Çünkü net öğrenemiyorum ki. Bi erkek diyor bir kız. Kafamız karıştı. Hiç yorum yapmasaydı keşke. Hayırlı olsun ben daha hiç bişey almadım
Bebegide unutmayin hastanede dogum yapinca :)
Yaa biz de ayniyiz buna cozum bulmaliyiz.. grupta tecrubeli olanlar her gidiste neler sormaliyiz nelerine bakturmaliyiz bebegin bunla ilgili bi msj yazsalar keske biz de not alir oyle gideriz. Bzm bebek son gittigimizde elini enseye atti annesi bak rhat rhat yatiyo onun bi skntisi yok lekem geliyo diye korkuyosn sen bosuna fln dedi biz orda uctuk ztn elini kolunu gorunce. Ne boyunu ne ultarosnda kac haftalik gorndgnu sordm hic yani. Bide bnm kilo takibimi de yapmadi doktorum yeni gectm aslnda o doktora ve gectigim ilk an asiri kanamayla gecmistim doktor da sadece kanamaya odaklandgndan kilomu fln unuttu sanirim. Bu gittigmde de yapmazsa sorcm kilo tansiyon takibi yapmiyo musunuz diyeAynı ben aynı
Ne kaç gram kaç cm boy doktor anlatıyor anlatıyor biz hiç salak gibi bebeye bakıp çıkıyoruz
Doktor ilaç yazdı dedi ki aşapıdan kaşe vurdur
Biz onu bile unutup güle güle çıkıp gittik
Sonra parayla aldık ilaçlarıda
O değilde bu sefer kaç cm ölçtü bebeğini onu çok merak ettim :)Beklerim canım artık bakalım. 3 hafta sonra gel dedi tekrar. O zamana belli olur herhalde net olarak. Gerçi şuanda da net doktora göre
Evet evet aynı doktor ..13 haftalıkken Kemal yapısı kıza benzıyor ama küçük dedi ..bende erkek istiyordum hem kabullendm hemde böyle erkek hıssedıyordum ama rüyamda peygamberımoz ısmini söylemişti ona güvenerek erkek hıssedıyordum..sonra 15 de erkek dedi kesın mo dedim ultrason kağıdında bak pipisi deyıp yuvarlak ıcıne aldı:)Aynı doktor mu söyledi peki ? Valla ne diye seveceğimizi şaşırdık çocuğumuzu
Kendimizi unuturuz onu unutamayızBebegide unutmayin hastanede dogum yapinca :)
12 cm. Baş popo mu dedim evet dediO değilde bu sefer kaç cm ölçtü bebeğini onu çok merak ettim :)
Belkide diyordur bunlar nasıl anne baba olacaklarBen bir ara kimliği unuttum bir ara raporu unuttumdoktor diyordur şimdi bunlar ne biçim ana baba bakıyorum dediğin gibi bebeye hareketlerine şapşal şapşal çıkıp gidiyorum sonra
Ben 3 hafta bekleyemezdim ilk hamileliğimde de doktorum bir türlü söylemiyordu başka doktora gidip öğrenmiştim. Bence 1 hafta bekleyip başka bi doktora gidebilirsinNet konuştu ama anlamadım canım %90 dedi. Başka bir doktora da mı gitsem merak ediyorum. Kafamızı karıştırdı
Bende hep erkek hissettim. Rüyamda da erkek gördüm. Nub teorisine göre de erkek. Hayırlısı olsun. Ama kızdan da geri erkeğe dönmez herhalde kaç oldu buEvet evet aynı doktor ..13 haftalıkken Kemal yapısı kıza benzıyor ama küçük dedi ..bende erkek istiyordum hem kabullendm hemde böyle erkek hıssedıyordum ama rüyamda peygamberımoz ısmini söylemişti ona güvenerek erkek hıssedıyordum..sonra 15 de erkek dedi kesın mo dedim ultrason kağıdında bak pipisi deyıp yuvarlak ıcıne aldı:)
Diyor olabilir vallaBelkide diyordur bunlar nasıl anne baba olacaklar
Sen bebeği koru Allah ım
Gideceğim canım. 16. Haftaya kadar bende bekleyemem. Devlete gideyim bi diyorum. Acaba söyler mi devlet. 14. HaftadaBen 3 hafta bekleyemezdim ilk hamileliğimde de doktorum bir türlü söylemiyordu başka doktora gidip öğrenmiştim. Bence 1 hafta bekleyip başka bi doktora gidebilirsin
9 ay karnımda taşımısım kısss kocamı unuturum onu unutmamKendimizi unuturuz onu unutamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?