2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke bende bilmesem. Çünkü net öğrenemiyorum ki. Bi erkek diyor bir kız. Kafamız karıştı. Hiç yorum yapmasaydı keşke. Hayırlı olsun ben daha hiç bişey almadım
ben bi şeyler bakmak istiyorum hep. bebekle ilgili bi seylerle uğraşmak istiyorum cok keyif aliyorum. başka doktora gitmeyi dusunuyo musun belki net bi sey söyler

Yaa biz de ayniyiz buna cozum bulmaliyiz.. grupta tecrubeli olanlar her gidiste neler sormaliyiz nelerine bakturmaliyiz bebegin bunla ilgili bi msj yazsalar keske biz de not alir oyle gideriz. Bzm bebek son gittigimizde elini enseye atti annesi bak rhat rhat yatiyo onun bi skntisi yok lekem geliyo diye korkuyosn sen bosuna fln dedi biz orda uctuk ztn elini kolunu gorunce. Ne boyunu ne ultarosnda kac haftalik gorndgnu sordm hic yani. Bide bnm kilo takibimi de yapmadi doktorum yeni gectm aslnda o doktora ve gectigim ilk an asiri kanamayla gecmistim doktor da sadece kanamaya odaklandgndan kilomu fln unuttu sanirim. Bu gittigmde de yapmazsa sorcm kilo tansiyon takibi yapmiyo musunuz diye

Aynı doktor mu söyledi peki ? Valla ne diye seveceğimizi şaşırdık çocuğumuzu
Evet evet aynı doktor ..13 haftalıkken Kemal yapısı kıza benzıyor ama küçük dedi ..bende erkek istiyordum hem kabullendm hemde böyle erkek hıssedıyordum ama rüyamda peygamberımoz ısmini söylemişti ona güvenerek erkek hıssedıyordum..sonra 15 de erkek dedi kesın mo dedim ultrason kağıdında bak pipisi deyıp yuvarlak ıcıne aldı:)

Net konuştu ama anlamadım canım %90 dedi. Başka bir doktora da mı gitsem merak ediyorum. Kafamızı karıştırdı
Ben 3 hafta bekleyemezdim ilk hamileliğimde de doktorum bir türlü söylemiyordu başka doktora gidip öğrenmiştim. Bence 1 hafta bekleyip başka bi doktora gidebilirsin

Bende hep erkek hissettim. Rüyamda da erkek gördüm. Nub teorisine göre de erkek. Hayırlısı olsun. Ama kızdan da geri erkeğe dönmez herhalde kaç oldu bu

Ben 3 hafta bekleyemezdim ilk hamileliğimde de doktorum bir türlü söylemiyordu başka doktora gidip öğrenmiştim. Bence 1 hafta bekleyip başka bi doktora gidebilirsin
Gideceğim canım. 16. Haftaya kadar bende bekleyemem. Devlete gideyim bi diyorum. Acaba söyler mi devlet. 14. Haftada

Kendimizi unuturuz onu unutamayız
9 ay karnımda taşımısım kısss kocamı unuturum onu unutmam
Bak şimdi
Ben : aşkım Pera gelince ben onu senden daha çok severim hatta şimdiden daha çok seviyorum
Kocam ; nasıl yani ama ben seni daha çok seviyorum
Ben : işte aramızda fark ben ana olmuşum ama sen daha baba olamamışsın

4body1soul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…