2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba

-Piraye banada erkek demişti 14 haftada, tekrar gitmedim :) değişmişmidir senin gibi
alışveriş filanda yaptım ben

Ben bu gün öylesine bir Bebek mağazasına baktım netten fiyatlara badi tulum hastane çıkışı filan baya fiyatları varmış
Cunku hepsinden 3 er 3 er alsak baya tutar
canım ben başladım bile almaya :) e bebekte epey indirim vardı 6 tulum kaptım hemen..ablamda ana kucağı-taşıma koltuğunu alıcam dedi, onunda siparişini verdim hemen

Canım inşallah değişmemiştir. Bilemedim. Eğer bana başka doktor da erkek derse tekrar doktorumu vuracağım belirsizlik daha kötü
ben kız olmasını istiyordum, erkek diyince bir buruldum, sonra erkek fikrine alıştırdım kendimi, şimdi bide kız derlerse, benim kafa error

canım ben başladım bile almaya :) e bebekte epey indirim vardı 6 tulum kaptım hemen..ablamda ana kucağı-taşıma koltuğunu alıcam dedi, onunda siparişini verdim hemen
Oy oy maşalllah hazırlıklar başlamış darısı bize inşallah
Biz eşimle karar verdik 7 ayı kadar bekleyeceğiz
Sadece eş dost evde olan eşyalarını veriyor kullanmadıklarını onları eve alıyoruz
Kendi sitesin de mi indirim vardı

ne işiydi pirayecim senin, ayakta zor olur, ama erken çıkma hakkın filan var onu istersin
Postacıyım canım. Tebligat dağıtıyorum. Hamilelikten önce motorla dağıtıyordum. İşe başlayınca yürüyerek dağıtacağım. 3 4 ay çalışırım doğum izni gelir zaten sonra da

SEPTEMBER LOVE ahh kuzum beni merak etmiş Senelik izne çıktım ya o yüZden gezdim biraz. Telefondan da girmeyi pek sevmiyorum zaten. Senin yarın kontrol var mutlaka beni etiketle çıkınca.
4body1soul senden kaçıp saklanmıştım :)) kızın sağlıkla gelsin canım.

Vallahi gelsin ya. Göreyim oğlumu çok özledim. Kocaman olmuştur.

14-15 -16 da belli olur bebegin gelisimine ve pozisyonuna gore
Benim bebek 2 hafta onden gittigi icin persembe gunu net konustu doktorum
Sata gore 14+1 ultrasyona gore 16 haftaligim
ultrasYYYon ne diyorsa doğrudur.

İyi olunda siz yeter ama merak edıyorum arada yaz ver
Yarın doktor çıkışından yazarım kuZum inşallah iyi haberlerimizi

Evet canım, penyeleri filanda gayet güzeldi, aslında bende erken daha diyordum ama dayanamadım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…