- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Vardir bi 30-40 cmO değilde bu sefer kaç cm ölçtü bebeğini onu çok merak ettim :)
Gitmeyi düşünüyorum ama hemen değil azıcık daha büyüsün bakalım. Haftaya falan giderimben bi şeyler bakmak istiyorum hep. bebekle ilgili bi seylerle uğraşmak istiyorum cok keyif aliyorum. başka doktora gitmeyi dusunuyo musun belki net bi sey söyler
Kocam beni ben kocamı unuturum ama bebemizi unutmayız9 ay karnımda taşımısım kısss kocamı unuturum onu unutmam
Bak şimdi
Ben : aşkım Pera gelince ben onu senden daha çok severim hatta şimdiden daha çok seviyorum
Kocam ; nasıl yani ama ben seni daha çok seviyorum
Ben : işte aramızda fark ben ana olmuşum ama sen daha baba olamamışsın
4body1soul
Biz hastaneyi inlettik cinsiyeti öğreninceDiyor olabilir vallabide eşimde bende sevincimizi çok belli edebilen insanlar değiliz. Doktor ona da şaşırıyordur öyle bağırıp çağırmalı sevinç çığlıklarımız olmadı hiç
Onlar daha gec hissediyorlar babaligi daha biseyin farkinda degildir9 ay karnımda taşımısım kısss kocamı unuturum onu unutmam
Bak şimdi
Ben : aşkım Pera gelince ben onu senden daha çok severim hatta şimdiden daha çok seviyorum
Kocam ; nasıl yani ama ben seni daha çok seviyorum
Ben : işte aramızda fark ben ana olmuşum ama sen daha baba olamamışsın
4body1soul
Aferin Kıs baş popo diye sormayı nasıl akıl ettin o heyecanla12 cm. Baş popo mu dedim evet dedi
Baya büyümüştür şimdi senin prenses. Yarın git de güzel haberlerle gelBiz hastaneyi inlettik cinsiyeti öğrenince
Neyseki doktor 20 seneden beri tanıdığımız
Kız istediğimizi biliyordu ZAten bir kız demesi vardı
Oy kızımı çok özledim yarın göreceğim inşallah
Valla boyu burda mesele olunca artık bir sorayım dedimAferin Kıs baş popo diye sormayı nasıl akıl ettin o heyecanla
Cocuk 20 sene sonra bu yazdigini okusaKocam beni ben kocamı unuturum ama bebemizi unutmayızdötünü yerim onun
Adam 3 cüye bakacak Allah ın izni ileOnlar daha gec hissediyorlar babaligi daha biseyin farkinda degildir
Benim herif tecrubeli ama basina gelecekleri biliyo :))
Bebegin bezi bitti islak mendil nerdeeeee hadi bi getir askim
Ya bebege bakmaktan yapamiyorum sen bi yapsana falan
Evet sizde sıkıntı olmaz sen dur biz hazirlayakAdam 3 cüye bakacak Allah ın izni ile
Analardan daha tecrübelidir
Kıss bez paralarını hazırlamak lazım
Gerçi benim kocam zengin biliyorsun
İnsallah şimdiden strese bindim çok hemdeBaya büyümüştür şimdi senin prenses. Yarın git de güzel haberlerle gelrapor da alırsın inşallah
Kız dediyse kolay kolay değişmez çünkü çıkıntı yoksa sonradan oluşmaz heralde :)Ya bize 10 gün önce erkeğe benziyor dedi. Bugün kız dedi. Şaşırdık eşimle biraz. Emin olmak için gideyim dedim ama hemen gitmem. Haftaya 14+1de falan gitmeyi düşünüyorum. Dayanamıyorum çünkü. Hiç belli olmuyor valla canım değişedebilir ama %90 kesin gibi bişey
E ama yerimCocuk 20 sene sonra bu yazdigini okusa
-Anne sen ne yazdin yaa butun arkadaslarima rezil oldum der
Ben bu gün öylesine bir Bebek mağazasına baktım netten fiyatlara badi tulum hastane çıkışı filan baya fiyatları varmışEvet sizde sıkıntı olmaz sen dur biz hazirlayak
Bende tedirgindim giderken iyi mi değil mi diye. Ama iyiydi çok şükür. Senin prenses de iyidir. Git gör de bir rahatla :)İnsallah şimdiden strese bindim çok hemde
Bir iyi olduğunu duysam dünyalar benim olacak
Hareketlerini hissetmiyorum diye korkuyorum
Allah ım hepimize iyi haberler
Yarın hem dedesi hem babası gelecek görmeye
Babam o hareketleri görünce ne yapacak acaba
Yani bende öyle düşünüyorum aslında ama içimdeki hissi susturamıyorumKız dediyse kolay kolay değişmez çünkü çıkıntı yoksa sonradan oluşmaz heralde :)
İnşallah CanımBende tedirgindim giderken iyi mi değil mi diye. Ama iyiydi çok şükür. Senin prenses de iyidir. Git gör de bir rahatla :)
Ehehh aynen bir ay sonra da iş başıİnşallah Canım
Bende alayım 1 ay rapor daha analı kızlı hep beraber yataklım evde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?