- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evet arada eş sitemlerini gördümİnan ki atladığın birşey yok
Merak etme
Biraz kaynana biraz görümce biraz koca
Sitemleri işte
Kiza ellesme kocasiyla atisiyodur birazdan yazar bana bunu dedi kaynanam boyle yapti
Ama bunlar hep hormanlardan işteEvet arada eş sitemlerini gördümaman kötü birşey olmasında bunlar olabilecek şeyler.
Baya sessiz kaldı belkide tam tersidir olaylarKiza ellesme kocasiyla atisiyodur birazdan yazar bana bunu dedi kaynanam boyle yapti
Papatya cayi icirip bal yediriyorum grip nezlede. Benimki oyle fena oldi ki, burun akintisi hapsirik oksuruk hicbisey yok. Bogazi agzi dis etleri komple sismis. 3-4 gun atesin sonunda. Ne yiyo ne icebiliyo.. burnunu temizlesin canim bol bol, bogazina inmesin bari,yatsin dinlensin bol bol epey buyuktu seninki laf dinlerTecrübeli anneler kızım grip mu nezle mi olmuş anlamadım.bütün akıntısı hapşırık var.kalın kalın genizden konuşuyor.ne yapsak iyi gelir.nane limon çayı yaptı.nar yedi.limonlu su içti.limonata yedi .adaçayı gargara yaptı.başka ne olabilir.tabi bunları gün içinde aralıklarla verdim.
Evet zaten ikisine birden devam edersin muhtemelen. Allah guzel dogum nasip etsinÇok sağol canım böyle devam ederse riskli gebelik uzmanı ile devam etmek en iyisi olacak.
Nurbal27 geronimo_s siz de yine de dikkat edin bol bol dinlenin. Yukarı çıkması için yapılacak tek şey yatıp dinlenmek diyorlar.
Cnm o beyazliklar icerde dagilmayip tortulanan ilaclar normal yani. Ben jel kullaniyordum o bile dagilmayip topaklanip geliyordu ve avuc ici kadar su gibi akinti yapiorduGunaydin kizlarrson kontrolumde doktorum progestani fitil olark kullan dedi cunku yan etkileri cok fena vuruyo beni. Ama soyle bi durum oldu fitil olrk kullanmya basladgmdan beri su gibi akinti oluyo ve bole beyaz beyaz parcaciklar geliyo korktm ben de acaba suyum mu geliyo dye. Bnm gibi olan var mi acaba
Kesinlkle cok dogru konustn allah bereket versin ohhh herseyi hazir bebeginnO konuda şanslıyız küçük bir beşik gibi yatak geldi
Araba koltuğu gelecek
Bebek arabası gelecek
Mama sandalyesi
Hatta yeni oyuncaklar varmış onları bile verelim diyenler var Allah razı olsun
Arkadaşlarımda hepsinin çocukları var bi benim yoktu
Onlarda kimselere kıyıp veremedikleri kıyafetleri verecekler
Maşallah daha ne diyeyim
Olan seylere boşa para harcamak bu zamanda çok gereksiz
Banada 10 damla yazmisti doktorum. Meyvesuyuna karistir iç dedi. Sende oyle dene istersen.Ya bana doktor devit 3 ü günde 9 damla verdi içemiyorum tadi çok iğrenç fazla degil mi
Sagol canm icim rahatladi ayni durumu yasamisiz.. ama varya ben bu progestani nezaman fitil gibi kullanmaya basladm o gunden beri bitti lekelenmem gercktn fitil olrk daha etkili oluyomus hem yan etkisini de hic hissetmiyorm hap olrk ictgmde elimi kolumu kaldiramiyodumCnm o beyazliklar icerde dagilmayip tortulanan ilaclar normal yani. Ben jel kullaniyordum o bile dagilmayip topaklanip geliyordu ve avuc ici kadar su gibi akinti yapiordu
Evet malesef ilk annelikte iste insan ne gorse alasi geliyo ama dikkat etmek gerek hele bu aralarBen bu bebekte eşya konusunda baya şanslıyım çünkü oğlumdan bebek arabası beşik anakucagi hepsi duruyo bebek arabamdan memnun değilim ama 1.200 tlye almıştık vakti zamanında mothercareden mecbur kullancam sadece kıyafet alcam o da çok değil gerekli şeyleri alıp idare etmeyi düşünüyorum oğlumda çok lüzumsuz harcama yapmıştım deneyim onemliymis
Çevremdekiler teklif edince yok demiyorumKesinlkle cok dogru konustn allah bereket versin ohhh herseyi hazir bebeginn
Bosver kuZum ya bırak konuşsunlarkaynvalidemle atıştık biraz hiç keyfim yokbide amerikadaki görümcem yüzünden atıştık,eski anlaşmazlıklar açıldı durdu yok mart ayına doğuma gelmek istiyormuş görümcem. bende “önce benim kalbimi alsın dedim,bi bebek kaybettik geçmiş olsun demedi,biri karnımda hayırlı olsununu duymadım” dedim ama yumuşak dedim.. sen duygudan artık hiç öle şeyler bekleme diyip açıldı konular işte.. kızının arkasından hep sayar,edepsiz der ama 1 senedir kızını özlemiş heralde toz kondurmama meraklısı. elim ayağım boşaldı tir tir titredim bir görseniz neyseki eşim çok anlayışlı ve bana hak veriyor, salla gitsin dedi direk bide anlamadığım konu biz görümcemden konuşurken birden bire karnımı göstererek “o senin çocuğun olabilir ama benimde torunum” dedi. tabiki dedim canınız ciğeriniz.. vallahi anlamıyorum amaç ne? illa kötü gelin mi olalım? desturla girecek evime haberi yok
Kesinlikle hormonların etkisi var ama sanki eş-akrabalarda biraz rahatAma bunlar hep hormanlardan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?