2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli anneler kızım grip mu nezle mi olmuş anlamadım.bütün akıntısı hapşırık var.kalın kalın genizden konuşuyor.ne yapsak iyi gelir.nane limon çayı yaptı.nar yedi.limonlu su içti.limonata yedi .adaçayı gargara yaptı.başka ne olabilir.tabi bunları gün içinde aralıklarla verdim.

Papatya cayi icirip bal yediriyorum grip nezlede. Benimki oyle fena oldi ki, burun akintisi hapsirik oksuruk hicbisey yok. Bogazi agzi dis etleri komple sismis. 3-4 gun atesin sonunda. Ne yiyo ne icebiliyo.. burnunu temizlesin canim bol bol, bogazina inmesin bari,yatsin dinlensin bol bol epey buyuktu seninki laf dinler

Evet zaten ikisine birden devam edersin muhtemelen. Allah guzel dogum nasip etsin

kaynvalidemle atıştık biraz hiç keyfim yok bide amerikadaki görümcem yüzünden atıştık,eski anlaşmazlıklar açıldı durdu yok mart ayına doğuma gelmek istiyormuş görümcem. bende “önce benim kalbimi alsın dedim,bi bebek kaybettik geçmiş olsun demedi,biri karnımda hayırlı olsununu duymadım” dedim ama yumuşak dedim.. sen duygudan artık hiç öle şeyler bekleme diyip açıldı konular işte.. kızının arkasından hep sayar,edepsiz der ama 1 senedir kızını özlemiş heralde toz kondurmama meraklısı. elim ayağım boşaldı tir tir titredim bir görseniz neyseki eşim çok anlayışlı ve bana hak veriyor, salla gitsin dedi direk bide anlamadığım konu biz görümcemden konuşurken birden bire karnımı göstererek “o senin çocuğun olabilir ama benimde torunum” dedi. tabiki dedim canınız ciğeriniz.. vallahi anlamıyorum amaç ne? illa kötü gelin mi olalım? desturla girecek evime haberi yok

Cnm o beyazliklar icerde dagilmayip tortulanan ilaclar normal yani. Ben jel kullaniyordum o bile dagilmayip topaklanip geliyordu ve avuc ici kadar su gibi akinti yapiordu

Ben bu bebekte eşya konusunda baya şanslıyım çünkü oğlumdan bebek arabası beşik anakucagi hepsi duruyo bebek arabamdan memnun değilim ama 1.200 tlye almıştık vakti zamanında mothercareden mecbur kullancam sadece kıyafet alcam o da çok değil gerekli şeyleri alıp idare etmeyi düşünüyorum oğlumda çok lüzumsuz harcama yapmıştım deneyim onemliymis

Kesinlkle cok dogru konustn allah bereket versin ohhh herseyi hazir bebeginn

Cnm o beyazliklar icerde dagilmayip tortulanan ilaclar normal yani. Ben jel kullaniyordum o bile dagilmayip topaklanip geliyordu ve avuc ici kadar su gibi akinti yapiordu
Sagol canm icim rahatladi ayni durumu yasamisiz.. ama varya ben bu progestani nezaman fitil gibi kullanmaya basladm o gunden beri bitti lekelenmem gercktn fitil olrk daha etkili oluyomus hem yan etkisini de hic hissetmiyorm hap olrk ictgmde elimi kolumu kaldiramiyodum

Evet malesef ilk annelikte iste insan ne gorse alasi geliyo ama dikkat etmek gerek hele bu aralar

Kesinlkle cok dogru konustn allah bereket versin ohhh herseyi hazir bebeginn
Çevremdekiler teklif edince yok demiyorum
Çünkü herşey gereksiz pahalı
Bide benim kızım kullanır Allah nasip eder inşallah
Bende gene çevremdekilere veririm böyle seyler elden ele gider

Bosver kuZum ya bırak konuşsunlar
En önemlisi eşinin seni anlaması ve senin yanında olması
İnan neler yaşıyoruz ama işte eşimizin ailesi diye ses etmiyoruz
Dedim ya eşin yanında ise onlar ne derlerse desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…