Ya nerdeyse bebek arabalariyla ayni fiyatta yarisiyo onlar da cokk ucuk.. bebislerimiz kismetleriyle gelsnler insallah da az indirim fln olsnAdamlar haklı ama cidden iyi paralar
Bide araba koltuğu fiyatlarına baktınız mı
Çevredekiler alına bilecek şeyler aslında dimiYa nerdeyse bebek arabalariyla ayni fiyatta yarisiyo onlar da cokk ucuk.. bebislerimiz kismetleriyle gelsnler insallah da az indirim fln olsn
Bende sana selam vermemYa varya harbiden seviyorum seni
Ama yolda görsem selam vermem
Tabi canim ben bakiyorm tutumluanne diye biyer var orda fln da arastryorm gerckten temiz iyi bsy bulursam alirim niye okdr para verelm ki yakininda verecek varsa hic kacrma.. bnm cevremde cocuklari hep kullaniyolar o yuzden bu is bize patlayacakÇevredekiler alına bilecek şeyler aslında dimi
Tabi temiz ve iyi durumlarda ise
Kiz anam baby hope un da son fiyatlarindan haberin var mi o da almis basini gidiyoAman baby hope un bebek arabasi var benimki ondan tas gibi araba 3 cocuk buyuttu 4.yu buyutecek hem fiyatida cok uygun alin gitsin milyarlari yatirmayin bi arabaya bebeginizi yatirin..
Ay slogan gibi oldu :)
170 boy 60 kilo4body1soul
Seni sokakta görüp selam vermi mi istersen
Biraz kendinden bahset
Saç boy kilo tip filan
Yoksa sokaktaki her hamile kadına sensin diye sarılasım gelir
Gel tanışalım yavrum o zaman daBende sana selam vermem
Cunku tanimiyorum seni
Vayy güzel hatunsun yani170 boy 60 kilo
Saclarimi genelde toplarim gozluksuz disari cikamiyorum gozlerim lazerli rahatsiz oluyorum
Ayagimda hep spor ayakkabi olur rahatima duskunum
Geneldede arabayla biyere giderim
Saclarim kestane rengi boya yok
Omuzlarim hizasinda
Kizim olursa yanimda sapsari saclari var oglumun tam tersi simsiyahtir
Gorursen artik selam vermezsen dalililim
Adam doğru söylüyorBnmki de oyleydi dun diyoki bu nasl araba sahin alirim ben cocuguma bu paraya diyo
Valla bize veren olsa bende hiç yok demem. Takılmam öyle şeylere ama çevreniz yok burda pek.Çok pahalı hem de çok Bir tanıdıkdan gelecek bize
İyi bir arabaları varmış kullanmamışlar
Allah razı olsun bize almayın , onu size verelim dediler
Erkek diilmi iste napcan cnm
Aynen öyle valla neyseki barıştık
Kizdir o kız. Senden çalıyor guzelligini.
Ayy bilmem ki perşembe bakalım ne diyo doktorum
Her fiyatta var uygun olan da pahalı olanda ama niyese gözler hep pahalı olanlara gidiyorKiz anam baby hope un da son fiyatlarindan haberin var mi o da almis basini gidiyo
O konuda şanslıyız küçük bir beşik gibi yatak geldiTabi canim ben bakiyorm tutumluanne diye biyer var orda fln da arastryorm gerckten temiz iyi bsy bulursam alirim niye okdr para verelm ki yakininda verecek varsa hic kacrma.. bnm cevremde cocuklari hep kullaniyolar o yuzden bu is bize patlayacak
Allahtan zamaninda dogurmusumda almisim arabami pusetimi :))Kiz anam baby hope un da son fiyatlarindan haberin var mi o da almis basini gidiyo
Bende hiç takılmam eğer kullana bilecek gibiyseAdam doğru söylüyorama mecbur alacaklar. Yapacak bişey yok. Alır ikinciye de kullanırız inşallah
Valla bize veren olsa bende hiç yok demem. Takılmam öyle şeylere ama çevreniz yok burda pek.
Doktor fizigin guzel kilo alma dediVayy güzel hatunsun yani
Her türlü dikkat çekerim diyorsun
Kızının saçlarını hayal edince kalbim hızlandı birden
Allah ım bana da nasip eder inşallah
Kızımla gezmeler
Ben oglumda kiyafet haric herseyi yeni almistim ama o zamanlar ucuzdu herseymBende hiç takılmam eğer kullana bilecek gibiyse
Güzelce yıkar temizletir kullanırım
Öylede yapacağım inşallah
Maşalllah kuZumDoktor fizigin guzel kilo alma dedi
Evet yaaa bende dua ediyorum hep kizima benzesin dogacak kizim
Sinifta direk kizim carpiyomus goze veliler oyle diyo
Ama kizimla oglum yanyana olunca ikisinin kardes olduguna inanmiyolar teki sari teki siyah
İnan ki atladığın birşey yokMerhabalar arkadaşlar, 2 gün bile olmadı sayfayı okumayalı 500 sayfa olmuşhepsini okuyamayacağım için 3-5 sayfa atlayarak okudum umarım bu süreçte herşey yolunda gitmiştir. Benim kontrolüm haftaya olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?