2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bugün biriniz e-bebek te güzel kampanya var demiştiniz gittik baktık. Hakikaten bebek arabalarında falan %35-40 indirim vardı aklınızda model varsa bakabilirsiniz bizim kızın ilk eşyasını almış olduk

Ne aldiniz canim hayırlı olsunn saglikla gelsin kullansin insallahh

Çevremdekiler teklif edince yok demiyorum
Çünkü herşey gereksiz pahalı
Bide benim kızım kullanır Allah nasip eder inşallah
Bende gene çevremdekilere veririm böyle seyler elden ele gider
Ya ne guzel iste bole herkesin birbirne faydasi olur keske bnm de ole cevrem olsa ama biz gurbetteyiz yakn arkdslrm da bekarlar bitane yeni bebegi olan var dogal olrk esya verck kdr buyumedi onunki

Ne aldiniz canim hayırlı olsunn saglikla gelsin kullansin insallahh
İnşallah sağlıkla gelsin kullansın çok erken olduğu için huzursuzuz biraz ama tek ürünmüş güzel indirim vardı bir daha bulamayız diye aldık. Concorde neo bebek arabası

İnşallah sağlıkla gelsin kullansın çok erken olduğu için huzursuzuz biraz ama tek ürünmüş güzel indirim vardı bir daha bulamayız diye aldık. Concorde neo bebek arabası
amin canm insallah saglikla zamaninda gelsn.. hayırlı olsn tekrardan

Aynı doktor mu söyledi peki ? Valla ne diye seveceğimizi şaşırdık çocuğumuzu
Bana doktorum 12.haftada kiza benziyor, 13te erkege benziyor dedi. 15te baska doktora gittim kesin erkek dedi. Bugunde 16.haftamda yine kendi doktoruma gittim erkek oldugu tescillendi. Ben ama kiz dediginde bile cikintiyi gormustum. Bu ne pipimi diye sordugumda daha belli olmaz 16.haftayi bekle demisti. Inatla bu tarihe kadar kesin şu demedi adam. Sende baska bir doktora git bence arada. Hem farkli doktorun bakisi iyi olur. Cifte kontrol gibi.

Merhaba kızlar çok bakamadım buraya. İyisiniz inşallah? Bir şey sormak istiyorum benim kızımın ilk arabası nuna pepp ama iki yaş için biraz küçük oluyor. Ama sürüşü inanılmaz rahat. 2. Bebek arabasına ihtiyacımız olur mu diye düşünüyorum. Sonuçta büyük kızım hiç arabasına binmedi uyku vakti hariç. kıskançlık yapıp bebek doğduğunda arabaya binmek isteyebilir! Ne yapsam bilemedim. Bir de doanna marka bebek arabası çok hoşuma gitti ama biraz fiyatlı kararsız kaldım kullanan var mı?

Ikinci beneginiz dogunca 8-9 ayinda karar verirsiniz bence masraf etmeyin daha erken saglikla gelsin minnosunuz

İyi akşamlar arkadaşlar size bebek alış verişi için İstanbul’da uygun yerleri söyliyeyim

Eminönü havuzlu han ( Kılık kıyafet banyo küvet oto koltuğu beşik park yatak ) büyük bir han tavsiye ederim
Saraçhane bisikletçiler çarşısı ( oto koltuğu bebek arabası bebek araç gerekleri mevcut )

İkinci bebeğim olucağı için sadece oto koltuğu alıcam

Evet bende Eminönü benimde aklımda 7 ayı görelimde Allah ın izni ile gidip alışveriş yapacağım

Evet bende Eminönü benimde aklımda 7 ayı görelimde Allah ın izni ile gidip alışveriş yapacağım

İlk bebeğime ordan almıştım yanı geçen sene aralıkta aldım herşeyini şimdi kine de erkek dedi çorap bile almicam abisininkileri giyer bence. Uygun Eminönü hatta indirim yapmışlardı nakit ve çoğu şeyi aldığım için ama park yataklar pahalı onu bisikletçiler Çarşısından aldım. Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğsunlarda kolay işler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…