Ne aldiniz canim hayırlı olsunn saglikla gelsin kullansin insallahhArkadaşlar bugün biriniz e-bebek te güzel kampanya var demiştiniz gittik baktık. Hakikaten bebek arabalarında falan %35-40 indirim vardı aklınızda model varsa bakabilirsiniz bizim kızın ilk eşyasını almış olduk
Ya ne guzel iste bole herkesin birbirne faydasi olur keske bnm de ole cevrem olsa ama biz gurbetteyiz yakn arkdslrm da bekarlar bitane yeni bebegi olan var dogal olrk esya verck kdr buyumedi onunkiÇevremdekiler teklif edince yok demiyorum
Çünkü herşey gereksiz pahalı
Bide benim kızım kullanır Allah nasip eder inşallah
Bende gene çevremdekilere veririm böyle seyler elden ele gider
İnşallah sağlıkla gelsin kullansın çok erken olduğu için huzursuzuz biraz ama tek ürünmüş güzel indirim vardı bir daha bulamayız diye aldık. Concorde neo bebek arabasıNe aldiniz canim hayırlı olsunn saglikla gelsin kullansin insallahh
amin canm insallah saglikla zamaninda gelsn.. hayırlı olsn tekrardanİnşallah sağlıkla gelsin kullansın çok erken olduğu için huzursuzuz biraz ama tek ürünmüş güzel indirim vardı bir daha bulamayız diye aldık. Concorde neo bebek arabası
Biraz değil kuZum fazla rahatKesinlikle hormonların etkisi var ama sanki eş-akrabalarda biraz rahat
Bana doktorum 12.haftada kiza benziyor, 13te erkege benziyor dedi. 15te baska doktora gittim kesin erkek dedi. Bugunde 16.haftamda yine kendi doktoruma gittim erkek oldugu tescillendi. Ben ama kiz dediginde bile cikintiyi gormustum. Bu ne pipimi diye sordugumda daha belli olmaz 16.haftayi bekle demisti. Inatla bu tarihe kadar kesin şu demedi adam. Sende baska bir doktora git bence arada. Hem farkli doktorun bakisi iyi olur. Cifte kontrol gibi.Aynı doktor mu söyledi peki ? Valla ne diye seveceğimizi şaşırdık çocuğumuzu
Erkek gibi o cikinti pipi ise erkek cnm insallah saglikla ginlundekini nasip etsin rabbimKızlar cinsiyet tahmini yapabilir mısınız
Güle güle kullansın bebişiniz canımİnşallah sağlıkla gelsin kullansın çok erken olduğu için huzursuzuz biraz ama tek ürünmüş güzel indirim vardı bir daha bulamayız diye aldık. Concorde neo bebek arabası
Bence de öyle de fazla gaz vermeyeyim dedimBiraz değil kuZum fazla rahat
Sagol canim.cok istiyordum rabbim nasip etti şükürGozun aydin canim saglikla gelsin ins
Kizlari cogalttik el birligiyle
Kac oldu acaba
Sagol canim.ablasi gibi midemi cok bulandiriyor minik kizim ama şükür saglikliymis yemedigim halde.doktor birde yesen neolucak kimbilir dedi.cok hareketliydiOy oy gelin kızçeler maşallah
Bak ne güzel haberlerde geliyor
Masallah prenses geliyormus usg nizi bilmisim saglikla gelsin minnosunuzOnun nesi oluyomus
Ikinci beneginiz dogunca 8-9 ayinda karar verirsiniz bence masraf etmeyin daha erken saglikla gelsin minnosunuzMerhaba kızlar çok bakamadım buraya. İyisiniz inşallah? Bir şey sormak istiyorum benim kızımın ilk arabası nuna pepp ama iki yaş için biraz küçük oluyor. Ama sürüşü inanılmaz rahat. 2. Bebek arabasına ihtiyacımız olur mu diye düşünüyorum. Sonuçta büyük kızım hiç arabasına binmedi uyku vakti hariç. kıskançlık yapıp bebek doğduğunda arabaya binmek isteyebilir! Ne yapsam bilemedim. Bir de doanna marka bebek arabası çok hoşuma gitti ama biraz fiyatlı kararsız kaldımkullanan var mı?
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım. Dualarımız seninle.Yarın 10 buçukta serklsj olucam.dua edin.çok korkuyorum.başım ağrıdı.hala ağrım var.yine o su gibi şeyde geliyor
Allah nazarlardan saklısınSagol canim.ablasi gibi midemi cok bulandiriyor minik kizim ama şükür saglikliymis yemedigim halde.doktor birde yesen neolucak kimbilir dedi.cok hareketliydi
Evet bende Eminönü benimde aklımda 7 ayı görelimde Allah ın izni ile gidip alışveriş yapacağımİyi akşamlar arkadaşlar size bebek alış verişi için İstanbul’da uygun yerleri söyliyeyim
Eminönü havuzlu han ( Kılık kıyafet banyo küvet oto koltuğu beşik park yatak ) büyük bir han tavsiye ederim
Saraçhane bisikletçiler çarşısı ( oto koltuğu bebek arabası bebek araç gerekleri mevcut )
İkinci bebeğim olucağı için sadece oto koltuğu alıcam
Evet bende Eminönü benimde aklımda 7 ayı görelimde Allah ın izni ile gidip alışveriş yapacağım
Istanbulda mi yasiyosn canmm kimler nerde yasiyo hic bilmiyorm buarada ben anadolu yakasndaymEvet bende Eminönü benimde aklımda 7 ayı görelimde Allah ın izni ile gidip alışveriş yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?