2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bütün duygular bir taraf dan güzel haberler alirken diğer taraftan kötü haberler gelince anbele oldum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese rabbim istediği zamanda evlatlarını nasip etsin benim de 4 düşügüm var. Ondan bilirim nasıl bir duygudur ama benim kiler. Haftaları küçük ken düşüyordu benim de hep korkum ya düşer se ya kalbi durursa vs vs allahin dedigi oluyor ne dersek boş

Kimseyi uzmek istemiyorum ama burda cnm skldi size yazmk istedim en son 1 ay once gttim normldi aslnda bilmiom harektszdi ense olcumu bile yapamdlar acaba o an bi sorun mu vardi of of insan herseyi dsnuo bi belrtmde yoktu gecen ayki kntrl gnmde ari soktu alerji ignesi yaptilar sonraki gunde ense olcmune gttim bilmiorum ki off

çok üzüldüm canim ne deyim bilmiyorum allah yardimcin olsun inşallah hemen iyilesirsin

Aynen oyle Raabbim yavruma uzun saglikli omur versin

iyi gecmesine sevindim canim insallah bundan sonrasi da iyi geçer

Candysisters çok üzüldüm. Kolaylıkla atlatırsın umarım bu dönemi. Nasibi yokmuş yavrunun
Umarım toparlandıktan sonra tekrar gebe kalır ve sağlıkla kucağına alırsın

Geçmiş olsun. İnşallah kolaylaşır her şey senin için.

Of of cok kotuyum usuyorumm dusuk yapiyorum hanimlar sizinle dogum yapmak nasip olmadi Rabbim size saglikversin
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm görünce rabbim sabır versin çektirmesin sana ama mutlaka öğren neden olduğunu bide hiç karnın fln cikmamisydi 17 haftalık gozukuyosun burda belirti yokmuydu yani

Candysisters canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin çok üzüldüm. Kelimelerle anlatılacak şeyler değil hissettiklerim. Allahım en kısa zamanda yeniden sağlıkla nasip etsin inşallah.

Endişe etme canım az once doktora gittim bende baktim bebek hareketsiz doktor dedi uyuyor. Kalp sesini duydum ama hiç hareket etmedi. 2 hafta once başka doktorda kıpır kıpırdı o doktorun cihazı cok cok iyiydi cok net belli oluyordu hareketleri. Yani kalp sesini duyduysan hic endişelenme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…