Kimseyi uzmek istemiyorum ama burda cnm skldi size yazmk istedim en son 1 ay once gttim normldi aslnda bilmiom harektszdi ense olcumu bile yapamdlar acaba o an bi sorun mu vardi of of insan herseyi dsnuo bi belrtmde yoktu gecen ayki kntrl gnmde ari soktu alerji ignesi yaptilar sonraki gunde ense olcmune gttim bilmiorum ki offYaa ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm okuduğum da başıma ağrı girdi resmen kontrol günün müydü en son doktora ne zaman gittin ben anlamadim. Gebeliginde varmiydi başka problem yani ne bilim durup dururken git doktora kalbi durmuş mu oldu allahım ya çok zor gercekten rabbim yardimcin olsun geçmiş olsun
Allah sabır versin inşallah kendiliğinde düşer kuZumAynen hastanedeyim dusmesini bkliom
Kimseyi uzmek istemiyorum ama burda cnm skldi size yazmk istedim en son 1 ay once gttim normldi aslnda bilmiom harektszdi ense olcumu bile yapamdlar acaba o an bi sorun mu vardi of of insan herseyi dsnuo bi belrtmde yoktu gecen ayki kntrl gnmde ari soktu alerji ignesi yaptilar sonraki gunde ense olcmune gttim bilmiorum ki off[/QUOTE
Sen ne kadar güçlü bir kadınsın hayran kaldım sana helal olsun
Bu halde bile burdaki hamile kadınları düşünüyorsun
Canim benim sana nasıl gusel dileklerde bulunsam bilemedim
Çok çok üzüldüm. Rabbim bidaha yaşatmasın aynı acıyı. İnşallah en kısa sürede iyileşirsinKalp atisi durmus 13 haftalik gorunuyormus bebek normal kntrole geldim basta agladim bayada suan biraz daha iyiym sancim basladi usuyorum suan tek derdim kolayca dusmesi kurtaja gerek kalmamasi
amin canım herkesin içine erkek doğuyomuş. eşim kiz istyo ama bakalim belli olur yakinda inşallah. teşekkür ederim tahmin içinErkek gibi o cikinti pipi ise erkek cnm insallah saglikla ginlundekini nasip etsin rabbim
çok üzüldüm tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur inşallahYoktu canim sdece iki gun falan siskinligim vardi hatta burdada yazdm migdemden die dsndum tabi onn belrtsi diyemem ama oyle onn harcnde bisey olmadi
çok üzüldüm canim ne deyim bilmiyorum allah yardimcin olsun inşallah hemen iyilesirsinKimseyi uzmek istemiyorum ama burda cnm skldi size yazmk istedim en son 1 ay once gttim normldi aslnda bilmiom harektszdi ense olcumu bile yapamdlar acaba o an bi sorun mu vardi of of insan herseyi dsnuo bi belrtmde yoktu gecen ayki kntrl gnmde ari soktu alerji ignesi yaptilar sonraki gunde ense olcmune gttim bilmiorum ki off
Aynen oyle Raabbim yavruma uzun saglikli omur versinAllah sabır versin inşallah kendiliğinde düşer kuZum
Üzüntünü hepimiz paylaşıyoruz keşke sana yardım edebilsek ama kelimeler yetersiz
Evdeki yavruna sarılmak sana en büyük ilaç olacak
Durumunu yaz bize habersiz bırakma
iyi gecmesine sevindim canim insallah bundan sonrasi da iyi geçerCanlar herşeyi okuyamadım.ama fatmagül nasıl düşük yapıyorsun ya kalbi nasıl durmuş.Rabbim yardımcın olsun.bilemedim.inan kötü oldum.ben 1,saat oldu .sonda takılı o acıyor.karnım adet olacak gibi ağrıyor.doktor gelmesi daha.eşim çıkışta sormuş iyi geçti demiş.Öyle işte serum yiyorum.antibiyotik verdiler ni bilmiyorum.Allah razı olsun hepimizden..
Ben aldim :) hemde ne kilo 3 ayda 4 kilo doktor her şeyi yasakladı resmenBizim topikte kilo alan yok galiba hiç
Geçmiş olsun. İnşallah kolaylaşır her şey senin için.Canlar herşeyi okuyamadım.ama fatmagül nasıl düşük yapıyorsun ya kalbi nasıl durmuş.Rabbim yardımcın olsun.bilemedim.inan kötü oldum.ben 1,saat oldu .sonda takılı o acıyor.karnım adet olacak gibi ağrıyor.doktor gelmesi daha.eşim çıkışta sormuş iyi geçti demiş.Öyle işte serum yiyorum.antibiyotik verdiler ni bilmiyorum.Allah razı olsun hepimizden..
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm görünce rabbim sabır versin çektirmesin sana ama mutlaka öğren neden olduğunu bide hiç karnın fln cikmamisydi 17 haftalık gozukuyosun burda belirti yokmuydu yaniOf of cok kotuyum usuyorumm dusuk yapiyorum hanimlar sizinle dogum yapmak nasip olmadi Rabbim size saglikversin
Canım çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın bu süreci allah yavruna sağlık ve uzun ömürler versinOf of cok kotuyum usuyorumm dusuk yapiyorum hanimlar sizinle dogum yapmak nasip olmadi Rabbim size saglikversin
Endişe etme canım az once doktora gittim bende baktim bebek hareketsiz doktor dedi uyuyor. Kalp sesini duydum ama hiç hareket etmedi. 2 hafta once başka doktorda kıpır kıpırdı o doktorun cihazı cok cok iyiydi cok net belli oluyordu hareketleri. Yani kalp sesini duyduysan hic endişelenme kuzumKızlar bende 16+3 günlük hamileyim bazılarınız çok hareketli demis daha ultrason da hiç hareket ettiğini görmedim kendim de varla yok arasi kipirtilar hissediyorum belki de kendi organımın hareketidir bilmiyorum sizce endişe etmelimiyim yarın kontrolüm var benim de
Sadece top gibi bi gönegım var 52 kıloyum zaten çita gibi bacaklarim :))Bende daha hiç kilo almadım
Doktorun yanına az sonra ine cem.inşallah canım unutmadıklarını sorarım.bakalım ne diyecek.yatıracak mi gönderecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?