2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atisi durmus 13 haftalik gorunuyormus bebek normal kntrole geldim basta agladim bayada suan biraz daha iyiym sancim basladi usuyorum suan tek derdim kolayca dusmesi kurtaja gerek kalmamasi
Çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. Dilediğin zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah kürtaja da gerek kalmaz umarım. Çok üzüldüm İnan ki

Canlar herşeyi okuyamadım.ama fatmagül nasıl düşük yapıyorsun ya kalbi nasıl durmuş.Rabbim yardımcın olsun.bilemedim.inan kötü oldum.ben 1,saat oldu .sonda takılı o acıyor.karnım adet olacak gibi ağrıyor.doktor gelmesi daha.eşim çıkışta sormuş iyi geçti demiş.Öyle işte serum yiyorum.antibiyotik verdiler ni bilmiyorum.Allah razı olsun hepimizden..

Of of cok kotuyum usuyorumm dusuk yapiyorum hanimlar sizinle dogum yapmak nasip olmadi Rabbim size saglikversin
Yaa ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm okuduğum da başıma ağrı girdi resmen kontrol günün müydü en son doktora ne zaman gittin ben anlamadim. Gebeliginde varmiydi başka problem yani ne bilim durup dururken git doktora kalbi durmuş mu oldu allahım ya çok zor gercekten rabbim yardimcin olsun geçmiş olsun

Ilk hamilelgmdede kalbi drmsdu 1 ay oluydu karnmda budaoyle olms kalbi durmus haftasi kucuk ..senin neyin var cnm gcmisi okumadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…