Gene arada gel Canımkızlar çok olumsuz haberler alıyoruz ve psikolojimiz bozuluyor,şu durumda olmayan ağrıları gibi var gibi hissedebiliriz bilmiyorum benim psikoloji iyice gitti. bi müddet buralarda olmayacağım sanırım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
ilk hamilelğimde de ona gidiyordum :)çok tatlı gerçekten de... doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba? ben daha yeni başladım cenk beye. öbür ay gittiğimde sorucam inşallahNevin hanıma gidiyorum bende çok memlunum
Hiç bilmıyorum fiyatları bende sormadım son ay sorarım artıkilk hamilelğimde de ona gidiyordum :)çok tatlı gerçekten de... doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba? ben daha yeni başladım cenk beye. öbür ay gittiğimde sorucam inşallah
Biri benim her gece yaşadığım olayı anlatıyorKızlar ben yatamıyorum ya resmen sırtüstü ve yüzüstü zaten yatamıyorum sola yatayım diyorum bisey beni acayip rahatsız ediyo saga dönüyorum sağda daha rahatım orda uyuyakaliyorum farkedince yanlış diye tekrar sola dönme mecburiyetinde hissediyorum off uykusuz geceler
Istedigin gibi rahat yatabilirsin. 24.haftadan sonra sag ya da sola yatmak gerekiyormus. Ozellikle doktoruma sordum. Atkadasimda kendi doktoruna sormus.Kızlar ben yatamıyorum ya resmen sırtüstü ve yüzüstü zaten yatamıyorum sola yatayım diyorum bisey beni acayip rahatsız ediyo saga dönüyorum sağda daha rahatım orda uyuyakaliyorum farkedince yanlış diye tekrar sola dönme mecburiyetinde hissediyorum off uykusuz geceler
Hic sorma esim hemen dusunuo dedim benim neler cektgimi goruyosun tabiki bu gunleri bende unuturumda bide kapidan dahi cikmak yok dio bizim ev 5. katli asansr falnda yok sdece kntrollere disari cikacaksin dio 9 ay ev hapsi iste sebebinide bilmeyincePatoloji sonucundan sonra hem bedenen hem psikolojik olarak toparlanınca yine düşünürsünüz inşallah
Rabbim yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun tekrar
İşte benim de ev 5 kat asansör Yok diye doktor Eve gitmemi yasakladı 5 aydır babamdayımHic sorma esim hemen dusunuo dedim benim neler cektgimi goruyosun tabiki bu gunleri bende unuturumda bide kapidan dahi cikmak yok dio bizim ev 5. katli asansr falnda yok sdece kntrollere disari cikacaksin dio 9 ay ev hapsi iste sebebinide bilmeyince
Senin dusuk riskimi var canimİşte benim de ev 5 kat asansör Yok diye doktor Eve gitmemi yasakladı 5 aydır babamdayım
Allah ım inşallah en yakın zamanda sağlıkla nasip eder kuzum yarana ilaç olur
Gerekirse 9 ay da yatalım yeterki sağlıkla gelsinler
İlk 3 ay kanama olduSenin dusuk riskimi var canim
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Insallahİlk 3 ay kanama oldu
Kanama alanı çok büyükmüş
Tehliken 16 haftaya kadar devam ede bilir dedi
Gebe kaldığımdan beri raporluyum babamlarda yatıyorum
İlk gebeliğim hem tecrübesizlik hem annesizlikle
Boğuşuyorum
Allah’ıma emanet ettim kızımı bekliyorum
Ya bsy dikkatimi cekti kiz bebek bekleyen bak ben varm sen varsin @Nurbal27 var bu kizlar cok mu nazli hepimizn dusuk riski varrabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin Allah razı olsunRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Insallah
Ultrasyondan ultrasyona değişebiliyor ben oyüzden sabit aynı yere gidiyorum. İlk gebeliğimde de bu tarz şeyler yaşamıştım canını sıkıp bebişini de üzme yoktur bişeycik :)kızlar araştırmaya gıttım...15 haftalık bebek 13 gözüküyor ..gecem hafta başka hastanede 14+2 idi....olabılır dedi kadın...ağlayarak evimin orda kı devlet hastanesıne gıdıyorum ..yarın da özelde kı kendı doktoruma gidecem ...bende kan pıhtılaşması var ..aspırın iğne ve folbıol kullanıyorum ..ama folbıol ı 1 buçuk haftadır kullanmıyorum ..ondan olabılır mı ..çok kötüyüm ya
Cok sukur canim hayırlı olsun saglikla gelsin insallah bize de dua et biz de atlatalim insallahBenim de kizim olacak insaallah canim. Sukur ki dusuk riskim yok ama.
Rabbim sabırlar versin. Bu yaranın merhemi yeni bir evlat hiç unutamam sanarken unutturuyor herşeyi. Allahım en yakın zamanda tekrardan yüzünüzü güldürsün inşallahCanim ne olur caninzi skmayin valla bian bos bulundum manyaklik ettim kusura bakmayin sizin uzuleceginizi tedrgin olacagnizi dusunemedim sznle derdmi paylasmak istemstim sdece caninizi skmayin Rabbimin en guzel mucicesine sahpsinz insallahda kucaginiza alacaksiniz hepnizin dgum hikayesini okuyacagim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?