2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya buarada benim de cok fena bel agrisi vurdu sizce normal bsy mi bu?? Buarada leke gelmedi bugn hic cok mutlu oldm gelmedi diye ama bel agrisi var. Braz netten arastrdm legen kemigi genisledgi icin agri oluyo fln yaziyo ama insan yine de korkuyo

kızlar çok olumsuz haberler alıyoruz ve psikolojimiz bozuluyor,şu durumda olmayan ağrıları gibi var gibi hissedebiliriz bilmiyorum benim psikoloji iyice gitti. bi müddet buralarda olmayacağım sanırım. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Gene arada gel Canım
Haber ver size bebişden

Kızlar ben yatamıyorum ya resmen sırtüstü ve yüzüstü zaten yatamıyorum sola yatayım diyorum bisey beni acayip rahatsız ediyo saga dönüyorum sağda daha rahatım orda uyuyakaliyorum farkedince yanlış diye tekrar sola dönme mecburiyetinde hissediyorum off uykusuz geceler

ilk hamilelğimde de ona gidiyordum :)çok tatlı gerçekten de... doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba? ben daha yeni başladım cenk beye. öbür ay gittiğimde sorucam inşallah
Hiç bilmıyorum fiyatları bende sormadım son ay sorarım artık
Ama gerçekten nevin hanım Harika
Benim ve kızım için elinden geleni yaptı ve yapıyor
Nevin hanım daha ben evlenden belkide 10 seneden beri gidip muane olduğum doktorumdur
Üsküdar’dan gidiyorum yarın sabah kontrol var
İnşallah güzel haberler verir gene bize

Biri benim her gece yaşadığım olayı anlatıyor
10 kere uyanıp sola yatmaya çalışıyorum
Psikolojim bozuluyor uyu uyan arası

Istedigin gibi rahat yatabilirsin. 24.haftadan sonra sag ya da sola yatmak gerekiyormus. Ozellikle doktoruma sordum. Atkadasimda kendi doktoruna sormus.

Patoloji sonucundan sonra hem bedenen hem psikolojik olarak toparlanınca yine düşünürsünüz inşallah
Rabbim yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun tekrar
Hic sorma esim hemen dusunuo dedim benim neler cektgimi goruyosun tabiki bu gunleri bende unuturumda bide kapidan dahi cikmak yok dio bizim ev 5. katli asansr falnda yok sdece kntrollere disari cikacaksin dio 9 ay ev hapsi iste sebebinide bilmeyince

Hic sorma esim hemen dusunuo dedim benim neler cektgimi goruyosun tabiki bu gunleri bende unuturumda bide kapidan dahi cikmak yok dio bizim ev 5. katli asansr falnda yok sdece kntrollere disari cikacaksin dio 9 ay ev hapsi iste sebebinide bilmeyince
İşte benim de ev 5 kat asansör Yok diye doktor Eve gitmemi yasakladı 5 aydır babamdayım
Allah ım inşallah en yakın zamanda sağlıkla nasip eder kuzum yarana ilaç olur
Gerekirse 9 ay da yatalım yeterki sağlıkla gelsinler

Senin dusuk riskimi var canim
İlk 3 ay kanama oldu
Kanama alanı çok büyükmüş
Tehliken 16 haftaya kadar devam ede bilir dedi
Gebe kaldığımdan beri raporluyum babamlarda yatıyorum
İlk gebeliğim hem tecrübesizlik hem annesizlikle
Boğuşuyorum
Allah’ıma emanet ettim kızımı bekliyorum

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Insallah

Ultrasyondan ultrasyona değişebiliyor ben oyüzden sabit aynı yere gidiyorum. İlk gebeliğimde de bu tarz şeyler yaşamıştım canını sıkıp bebişini de üzme yoktur bişeycik :)

Rabbim sabırlar versin. Bu yaranın merhemi yeni bir evlat hiç unutamam sanarken unutturuyor herşeyi. Allahım en yakın zamanda tekrardan yüzünüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…