- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Aminn elden birsey gelmiyor ki Rabbim insallh bundan snra birdaha yasatmzbaya birikmiş,okumaya çalıştm kızlar.. öncelikleCandysisters canım benim,seninle özelden konuşmuşuz biara,içim cız etti yazışmamıza bakınca.. mutlaka bi sebebi vardır kuzum. Rabbim inşallah tez zamanda en kolay şekilde atlatmanı nasip etsin.
M mel33 aynen zor kısımları atlattın,hadi bakalım inşallah güzel olacak herşey
Canıma okudu cadıÇok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun yat dinlen bol bol kızlar nazlı olur derler annesi seninki baya nazlı olcak demekki
O kanama alanı zamanla kaybolacak inşallahKanama alanı vardı
Hep var hamileliğin başından beri
Doktor kasılma var dedi bide
Kendim ettim kendim buldum diyorum
Hep zorlandım wc de doktor kızdı
Sizler yapmayın öyle şeyler
Döllenmeyi takmak değil de kurt düştü içime
Bu bebek daha önce tam gününü yakalamıştı
Sonra 3 gün geri şimdi de 1 hafta
Sat değiştirmek saçma geldi
Biz erkeğe alışmıştık çok sevinemedik
Zaman alacak kabullenmek
canım benim sende çok çektin,Rabbim mükafatını versin inşallah.. Ne kocaman yürekli bir annesin senCanıma okudu cadı
Ama olsun o sağlıklı olsunda anası çeker
Hastaneye tekerlekli sandalyeyle bi gidişim vardı
Hüngür hüngür ağlıyordum
Herkes bana baktı
Beni sakinleştiriyorlardı
Doktorun yanında bile çok ağladım
Allahım bi daha yaşatmasın bana da hiç kimseye de kaybetme korkusu çok kötü
Canim cok ozur dilerim gercekten canini skma ne olur Rabbim sizinkilere saglik versin biseyi yoktur evham yapma ne olur hersey RabbimdenBende arkadaşımız fatmagulu öğrendiğimde beri ağlama krizine girdim çok kotuyum
Eşimin çağırdım uzaktaymis kullanabilirsem kendim gidicem
Bebeğimin kalbini duymak istiyorum
Canim ne olur caninzi skmayin valla bian bos bulundum manyaklik ettim kusura bakmayin sizin uzuleceginizi tedrgin olacagnizi dusunemedim sznle derdmi paylasmak istemstim sdece caninizi skmayin Rabbimin en guzel mucicesine sahpsinz insallahda kucaginiza alacaksiniz hepnizin dgum hikayesini okuyacagim burdaKasiklarim ve bebegin oldugu yer
Fatmagulden sonra enerjim tamamen dustu kolum kipirdamiyor resmen.Allah ona sabir ve kolaylik versin
Sağlıklı hayırlı evlat olsun hiç farketmezO kanama alanı zamanla kaybolacak inşallah
Artık akıllandın dimi zorlama kendini
Daha önce erkek mi demişlerdi ki
Bu kadar çok alıştınız
Yarın da bana erkek demesinler
Sağlıklı olsun doktor herşey güzel desin de
Erkek dese bile gram üzülmem gibi geliyor
Allah razı olsun canım benim
canım benim sende çok çektin,Rabbim mükafatını versin inşallah.. Ne kocaman yürekli bir annesin sen
Yoğun kanama mı?Kızlar kanamam geldi
Ne kusuru canim bosver biziCanim ne olur caninzi skmayin valla bian bos bulundum manyaklik ettim kusura bakmayin sizin uzuleceginizi tedrgin olacagnizi dusunemedim sznle derdmi paylasmak istemstim sdece caninizi skmayin Rabbimin en guzel mucicesine sahpsinz insallahda kucaginiza alacaksiniz hepnizin dgum hikayesini okuyacagim burda
Doktor bunun hakkında Bilgi verdi mi PekiKızlar kanamam geldi
Kiz kardesimde yillar once ayni sekilde bebegine veda etmisti.Oyle guzeldiki elleri parmaklari..Parmak bebek gibiydi.Hala gozumun onunden gitmiyor.O donem cok uzulup aglamistik simdi 3 tane pasamiz var birbirinden harikaDusurdum cok sukur cok sancili olmadi bi anda suyum geldiikiuc postada sonrada lavaboya bezin uzerine comeldim birden bi cikti bas assa sallandi yavrummm heryeri belli tertemiz eli ayagi parmaklari incecik kollari Rabbim sen nelere kadirsin fotografinida cektim cinsiyetide erkek patolojiye gtti sonuc cikinca bebegimi alacaz gomecez birinci dusugmde manyaklik ettim lavaboya dsrdum suyuda acip tuvalete gonderdim hala vicdan azabi cekiyorum..Adinida muhammet koyacagim Rabbim sizlerin bebislerine saglik sihhat versin hayrlisiyla kucagnza almayi nasip etsin erkek istiyorduk hep hayrlisi dedik ama bilmiyorum yanlis duamzmi oldu
Doktoru aramadım canım.çünkü proluton çıkarken yapıldı.şimdi protestan içtim.hastanede olan serumu yedim.ayağım yukarıda yatıyorum.sulu kan gibi sanki...kopkoyu değil .cekiniyorum artık aramaktanYoğun kanama mı?
Hemen doktorunu ara canım
Belki serklaj san sonra normaldir
cok skr iyiym serum tktilr doktr daha gelmedi dktra bagli ebe buyuk ihtmlle cikarr dedi ama bakalimNe kusuru canim bosver bizi
Sen iyi misin suan
Ins hayirlisiyla saglikli bebegin olur diledigin zaman
Kalacak misin hastanede bugun
Ne demek çekiniyorum o senin doktorun çekinmene gerek yok canım aklına takılan ne varsa ara sor benceDoktoru aramadım canım.çünkü proluton çıkarken yapıldı.şimdi protestan içtim.hastanede olan serumu yedim.ayağım yukarıda yatıyorum.sulu kan gibi sanki...kopkoyu değil .cekiniyorum artık aramaktan
Patoloji sonucundan sonra hem bedenen hem psikolojik olarak toparlanınca yine düşünürsünüz inşallahcok skr iyiym serum tktilr doktr daha gelmedi dktra bagli ebe buyuk ihtmlle cikarr dedi ama bakalim
Canim dusun icine gir ilik suyla beraber yap.Cunku idrar asitli yakiyorİdrar yaparken öyle bir acı oluyor ki anlatamam.korkumdan azcik azcik yaptın.Annem koyuver dedi bu ne azıcık deyince zorladım.ondan mi oldu bilemedim.lekekenme olur demişti ama bu avuç içinden fazla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?