2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn elden birsey gelmiyor ki Rabbim insallh bundan snra birdaha yasatmz

Çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun yat dinlen bol bol kızlar nazlı olur derler annesi seninki baya nazlı olcak demekki
Canıma okudu cadı
Ama olsun o sağlıklı olsunda anası çeker
Hastaneye tekerlekli sandalyeyle bi gidişim vardı
Hüngür hüngür ağlıyordum
Herkes bana baktı
Beni sakinleştiriyorlardı
Doktorun yanında bile çok ağladım
Allahım bi daha yaşatmasın bana da hiç kimseye de kaybetme korkusu çok kötü

O kanama alanı zamanla kaybolacak inşallah
Artık akıllandın dimi zorlama kendini
Daha önce erkek mi demişlerdi ki
Bu kadar çok alıştınız
Yarın da bana erkek demesinler
Sağlıklı olsun doktor herşey güzel desin de
Erkek dese bile gram üzülmem gibi geliyor

canım benim sende çok çektin,Rabbim mükafatını versin inşallah.. Ne kocaman yürekli bir annesin sen

Bende arkadaşımız fatmagulu öğrendiğimde beri ağlama krizine girdim çok kotuyum
Eşimin çağırdım uzaktaymis kullanabilirsem kendim gidicem
Bebeğimin kalbini duymak istiyorum
Canim cok ozur dilerim gercekten canini skma ne olur Rabbim sizinkilere saglik versin biseyi yoktur evham yapma ne olur hersey Rabbimden

Kasiklarim ve bebegin oldugu yer

Fatmagulden sonra enerjim tamamen dustu kolum kipirdamiyor resmen.Allah ona sabir ve kolaylik versin
Canim ne olur caninzi skmayin valla bian bos bulundum manyaklik ettim kusura bakmayin sizin uzuleceginizi tedrgin olacagnizi dusunemedim sznle derdmi paylasmak istemstim sdece caninizi skmayin Rabbimin en guzel mucicesine sahpsinz insallahda kucaginiza alacaksiniz hepnizin dgum hikayesini okuyacagim burda

Sağlıklı hayırlı evlat olsun hiç farketmez
Ama ne yalan söyleyeyim ufak çaplı bir şok oldu yani
Çünkü bana daha önce ki 3 muayene de erkek denildi.
Sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmiyor bugün bir kez daha anladım bunu

canım benim sende çok çektin,Rabbim mükafatını versin inşallah.. Ne kocaman yürekli bir annesin sen
Allah razı olsun canım benim
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Annelik ne demekmiş şimdiden anlıyorum
Ne çok Fedakarlık istiyormuş meğer

Ne kusuru canim bosver bizi
Sen iyi misin suan
Ins hayirlisiyla saglikli bebegin olur diledigin zaman
Kalacak misin hastanede bugun

Kiz kardesimde yillar once ayni sekilde bebegine veda etmisti.Oyle guzeldiki elleri parmaklari..Parmak bebek gibiydi.Hala gozumun onunden gitmiyor.O donem cok uzulup aglamistik simdi 3 tane pasamiz var birbirinden harika

Yoğun kanama mı?
Hemen doktorunu ara canım
Belki serklaj san sonra normaldir
Doktoru aramadım canım.çünkü proluton çıkarken yapıldı.şimdi protestan içtim.hastanede olan serumu yedim.ayağım yukarıda yatıyorum.sulu kan gibi sanki...kopkoyu değil .cekiniyorum artık aramaktan

İdrar yaparken öyle bir acı oluyor ki anlatamam.korkumdan azcik azcik yaptın.Annem koyuver dedi bu ne azıcık deyince zorladım.ondan mi oldu bilemedim.lekekenme olur demişti ama bu avuç içinden fazla geldi

Doktoru aramadım canım.çünkü proluton çıkarken yapıldı.şimdi protestan içtim.hastanede olan serumu yedim.ayağım yukarıda yatıyorum.sulu kan gibi sanki...kopkoyu değil .cekiniyorum artık aramaktan
Ne demek çekiniyorum o senin doktorun çekinmene gerek yok canım aklına takılan ne varsa ara sor bence
Dinlenmek çok önemli
Üzerine çok düşünüp psikolojimi bozmak istemiyorum (ki zaten bozuk)
Ama düşük riskine ne yaptım da sebep oldum yada wc de Bilmeden zorlandığım için kendimi suçlayıp ağladım çok oldu.
Ben Allah’a sığınıyorum nasibi varsa biz ne yaparsak boş
Herkesin hamileliği de güllük gülistanlık geçmiyormuş demek ki
Bizde o tayfadanız
Sağlık olsun

İdrar yaparken öyle bir acı oluyor ki anlatamam.korkumdan azcik azcik yaptın.Annem koyuver dedi bu ne azıcık deyince zorladım.ondan mi oldu bilemedim.lekekenme olur demişti ama bu avuç içinden fazla geldi
Canim dusun icine gir ilik suyla beraber yap.Cunku idrar asitli yakiyor
Ben dogum yapinca oyle yapiyorum aci yanma olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…