İstanbul’u çok özledim ben yaAslında benım randevuya daha 10 gün var ama ben ama erkene aldım randevuyu rapor olayını konuşmak için
Ben sadece işe 1,2 gün gidebildim baya yoğundu kanama alanı
Şimdi şükür geçti ama hala ben psikolojik olarak atamadım
5 ay dur raporluyum
Bide evle iş arası baya uzak ben Anadolu yakası biliyorsun işim Avrupa yakası
Canım kızımda sonda takılmadı tampon yapılmıştı o,zaman hem 20 haftalık yi.rahim ağzı 20 mm azdı.böyle acı yaşamamıştım.bunda sonda takıldı.çıkaran hemşire gerçekten tecrübesizdi enjektör ile sıvı aldı önce resmen rahimi mı çıkardı.çok acıdı.dikiş mi acaba diye korktum.sende sonda olarak mi düşünüyorsun canım.İnşallah öyledir.inan artık acı çekmeye alıştım.İnşallah sonucunda herşey iyi olur...Hayir olsun cnm ne oldu neler yaşanmış bugun boyle offf
@EFfatmagul cnm cok gecmis olsun cok uzuldum nasibi yokmus yavrunun Allah sabir versin
Nurbal27 cnm sana da gok gecmis olsun kizin hayırlı olsun Allah bi daha yasatmasin boyle bi durum son olsun ins
M mel33 sana da cok gecmis olsun cnm hayirlisiyla evlatlarina kavus ins bu arada idrar yaparken rahatsizligin sebebi sonda cnm
Gene gelirsin hatta kızınla gezmelere gelirsiniz inşallahİstanbul’u çok özledim ben ya
Eskiden sık sık giderdim
Hayaller İstanbul hayatlar Mardin
Ayy ne güzel hayallerGene gelirsin hatta kızınla gezmelere gelirsiniz inşallah
Bende alırım kızçemi bir güzel beraber geZeriz
İnşallah hayallerimiz yaşatır Allah ımAyy ne güzel hayaller
Zaten kızım biraz büyüsün kocayı evde bırakıp gezmelere gidicez
Ana kız
Senin randevun kaçta?
İnşallah güzel haberler alırsın canım
Ooo ulasm fln sknti aman dikkat et canm braz dha rapor versn insallah iice rahatla sonra baslarsin insallah.. doktordan cknca yaz mutlakaAslında benım randevuya daha 10 gün var ama ben ama erkene aldım randevuyu rapor olayını konuşmak için
Ben sadece işe 1,2 gün gidebildim baya yoğundu kanama alanı
Şimdi şükür geçti ama hala ben psikolojik olarak atamadım
5 ay dur raporluyum
Bide evle iş arası baya uzak ben Anadolu yakası biliyorsun işim Avrupa yakası
Güzel haberlerle gel insallh. Bebegin anne beni merak etme gebeliginin tadını çıkar dicekİnşallah hayallerimiz yaşatır Allah ım
Randevu 10:30
Bu gün kayınvalidemi de çağırdım çok hevesli görsün diye
Amin Canım inşallah güzel haberler alırım
Biz de geliriz ki kizimlaaaGene gelirsin hatta kızınla gezmelere gelirsiniz inşallah
Bende alırım kızçemi bir güzel beraber geZeriz
İsteyeceğim bu gün rapor bakalım bebiş iyi olsundaOoo ulasm fln sknti aman dikkat et canm braz dha rapor versn insallah iice rahatla sonra baslarsin insallah.. doktordan cknca yaz mutlaka
Aminn Canım inşallah az önce arka arkaya iki tekme yediğimi hissettim ilk defa bu kadar güçlüGüzel haberlerle gel insallh. Bebegin anne beni merak etme gebeliginin tadını çıkar dicek
Amin inşallahİnşallah hayallerimiz yaşatır Allah ım
Randevu 10:30
Bu gün kayınvalidemi de çağırdım çok hevesli görsün diye
Amin Canım inşallah güzel haberler alırım
İnşallah canım teşekkür ederimGunaydin kizlar dün neler yaşamış arkadaşlarımız.
@EFfatmagul çok gecmis olsun.senden çok etkilendim.gözlerim doldu. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin sana.
Nurbal27 canim doğuma kadar insallah o kanamyi bir daha gormezsin.
@mel13 canim zor şeyleri atlatmissin.insallah alırsın sağlıcakla bebislerini.
Bende artık şu tekme kısmına geçmek istiyorumAminn Canım inşallah az önce arka arkaya iki tekme yediğimi hissettim ilk defa bu kadar güçlü
İnsallah kızım artık kendini belli etmeye başlamıştır
Gercektenmi ayy allah razı olsun ne büyük dertti benim için anlatamamIstedigin gibi rahat yatabilirsin. 24.haftadan sonra sag ya da sola yatmak gerekiyormus. Ozellikle doktoruma sordum. Atkadasimda kendi doktoruna sormus.
Günaydın canım kanaman nasıl oldu?Günaydın kızlar
Çok güzel birgün olsun inşallah
Canım benim ilk közüm o kadar hareketsizdi ki 20. Haftalarda hissettim. Ama Doğuma kadar hiç öyle gümbür gümbür hareketli olmadı zaten hatta 1 yaşına kadar da sakin bir bebekti. Şimdi anamı ağlatıyor.İnsan artık hissetmek istiyor gerçekten ben ne bir kıpırtı ne dedikleri gibi bir pıt pıt ne kelebek kanadı hiçbirşey hissetmiyorum. Forumlara bakınca insanlar aslında bu haftalarda hissetmeye başlamış hep. Sizin ilk gebeliklerinizde nasıldı kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız
İlkinde belki 20 haftalıktım hissettiğimde. Hiç sıkıntı yapma. Benim 2. bazı şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum.İnsan artık hissetmek istiyor gerçekten ben ne bir kıpırtı ne dedikleri gibi bir pıt pıt ne kelebek kanadı hiçbirşey hissetmiyorum. Forumlara bakınca insanlar aslında bu haftalarda hissetmeye başlamış hep. Sizin ilk gebeliklerinizde nasıldı kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?