Kanamam dün anlık olduGünaydın canım kanaman nasıl oldu?
Bende her muayeneye gittiğim de hareketsiz bebek moralim bozuluyor doktora da sormadımCanım benim ilk közüm o kadar hareketsizdi ki 20. Haftalarda hissettim. Ama Doğuma kadar hiç öyle gümbür gümbür hareketli olmadı zaten hatta 1 yaşına kadar da sakin bir bebekti. Şimdi anamı ağlatıyor.
Bende şok oldum ne olduğumu anlayamadımBende artık şu tekme kısmına geçmek istiyorum
Ne güzel duygudur şimdi
Çok teşekkür ederm özele.gidiyorum usg onların daha kaliteli makine diye düşünüyorum bugün çikolata yiyip gidicem uyuyosa da uyansn diye kalp atışını duyayım da gerisi önemli değil hareket etmese de olur :) Bi de cinsiyet öğrenicez gösterirse inş:)Endişe etme canım az once doktora gittim bende baktim bebek hareketsiz doktor dedi uyuyor. Kalp sesini duydum ama hiç hareket etmedi. 2 hafta once başka doktorda kıpır kıpırdı o doktorun cihazı cok cok iyiydi cok net belli oluyordu hareketleri. Yani kalp sesini duyduysan hic endişelenme kuzum
artik hissetmen normal canim daha once hissedenler bile olabilir kimiside 20 haftalik olana kadar hissedemiyo. tekmedir yani :)Bende şok oldum ne olduğumu anlayamadım
Umarım yanılmam ve o tekmedir
Yalnız tekme yemeye ne kadar meraklıyız dimi
Soracağım doktora olabilir mi diye
Hele ben nasıl meraklıyım :)Bende şok oldum ne olduğumu anlayamadım
Umarım yanılmam ve o tekmedir
Yalnız tekme yemeye ne kadar meraklıyız dimi
Soracağım doktora olabilir mi diye
Günaydın canımGünaydın herkese. Hastaneye gidecek olanlar güzel haberler bekliyoruz
Nabersiniz? İlacı içtin mi faydasını gördün mü canımHele ben nasıl meraklıyım :)
Sor canım ama bence olabilir normal diyecek
Maşallah senin Bebiş büyüdü annesi
Ben yarın 14+0 olucam daha çok var bize :)
Günaydın canım
Daha iyiyiz kızımlaNabersiniz? İlacı içtin mi faydasını gördün mü canım
Haftaya tekrar gidicez doktora kontroleNabersiniz? İlacı içtin mi faydasını gördün mü canım
Bende içtim bekliyorum ilk gün işe yaradı dün ve bugün tık yokDaha iyiyiz kızımla
Alışmaya çalışıyoruz:)
İlaçları içiyorum beklemedeyim
Bizimki de kesin kuzum artık ya benimsedim galiba artıkHaftaya tekrar gidicez doktora kontrole
Sende gideceksin dimi
Kesin söylerler cinsiyeti bakalım ne diyecek :)
Bende sorayim o zaman doktora bugün ya belki o da sabitliyordurNurbal27 canim benim de kafama takılıyordu ultrasonda benden hareket etmiyor diye.dün doktorum onu ben sabitliyirum görüntü almak için dedi. Sonra serbest bıraktı görüntüyü oynuyordu.eli ayağıı müthiş birşeydi.
Yok canım ya sabitlendiği anı görüyorum ki ekranda öncesinde sonrasında da hareketsizNurbal27 canim benim de kafama takılıyordu ultrasonda benden hareket etmiyor diye.dün doktorum onu ben sabitliyirum görüntü almak için dedi. Sonra serbest bıraktı görüntüyü oynuyordu.eli ayağıı müthiş birşeydi.
Belli olmazBende içtim bekliyorum ilk gün işe yaradı dün ve bugün tık yok
Bizimki de kesin kuzum artık ya benimsedim galiba artıkdeğişeceğini sanmıyorum
Var var kuZum bende 10 gündür yaşıyorumgünaydın kızlar sağ kasıkta agrım oluyo ara ara belime vuruyo sizdede varmı ?
20. haftada falandım ilk gebelikte, bunda 14-15ten beri minicik şeyler hissesiyorum. Minik hissedince de daha güçlü hissetsem keşke diyorumİnsan artık hissetmek istiyor gerçekten ben ne bir kıpırtı ne dedikleri gibi bir pıt pıt ne kelebek kanadı hiçbirşey hissetmiyorum. Forumlara bakınca insanlar aslında bu haftalarda hissetmeye başlamış hep. Sizin ilk gebeliklerinizde nasıldı kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız
Evet herşey bir sebeb dir mutlaka hayırlısı olsun ne diyim arkadaşım.Evet arkasni donmus oylece druodu hatta ciktim tatli seylrryedim gezdim dolastim yine girdim yok harektsz uygun pozsyonu alamiorum demsti vallaiste insann aklna hersey gelio uzun yol yaptik mersine gttik ondan mi agir kldrdm ondan mi yada bende bi sorun var patolojisncu ne ckack bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?