Merhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?
Yaa bugun 3 tane kız haberi aldim
Sübhanallah masallah. Cok sevindim canım saglikliymis ne güzel. Mecbur beklicem sağlıklı olsunlar da ben daha uzunda beklerim :)
Merhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?
Merhaba hanımlar. 1 haftadır bulantılarıma bir de grip eklendi . Ama bunun da faydasını gördüm. Burnum tıkalıyken hiçbirşeyin tadını alamıyorum ve ağzımdaki acı tadı da hissetmiyorum. Burnum açılınca acı tat ile birlikte bulantı da başlıyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim vallahi Bu arada yaklaşık 2 haftadır bebeğin hareketlerini hissediyorum. İlk gebeliğimde 18. Haftada hissetmiştim. Gerçekten çok güzel bir duygu sürekli sizinle olduğunu hissetmek.
Ayyyy allaaahh kiz patlamasi oldu birandaa halbuki hep erkek bebek duyuyodm nkdr hamile gorsem canm skma canini bebek iyi demis onemli olan o.. kalp atisini dinletti mi
Canim ya benim ki biraz olaylı oldu da çok sukur atlattık
Ben nedense hep kiz düşündüm rüyalarımda kiz gördüm
Ama erkekmis şimdi hergün şükrediyorum
Ama şimdiden 2 bebeğime kiz hayallrim var bakalim
Canim ya benim ki biraz olaylı oldu da çok sukur atlattık
Ben nedense hep kiz düşündüm rüyalarımda kiz gördüm
Ama erkekmis şimdi hergün şükrediyorum
Ama şimdiden 2 bebeğime kiz hayallrim var bakalim
@EFfatmagul basin saolsun, gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin insallah... Nurbal27
canim seninde kanaman olmus, nasilsin iyimisin simdi? Gelen giden bisey varmi hala? 4body1soul
bulantili kadin sana da gecmis olsun, ne agrisi bu boyle ya ... Mmel33
gecmis olsun, bol su icsen o yanma azalir sanirim canim