2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cok heyecanlı:) inş gösterir ve cok sağlıklıdır inş. Bizede jaber ver mutlaka. Benim cinsiyeti öğrenmeme daha 3 hafta var
Sağlığı çok şükür iyi kızın olucak dedi doktor :) sağlıkla gelsin de :) inşallah sizde güzel haberleri alırsınız biraz daha sabır azıcık:)

Merhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?

Sağlığı çok şükür iyi kızın olucak dedi doktor :) sağlıkla gelsin de :) inşallah sizde güzel haberleri alırsınız biraz daha sabır azıcık:)
Yaa bugun 3 tane kız haberi aldim
Sübhanallah masallah. Cok sevindim canım saglikliymis ne güzel. Mecbur beklicem sağlıklı olsunlar da ben daha uzunda beklerim :)

Merhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?
Vardır bir bildiği canım boşuna sıkmışsın canını. 10 gün sonra tamamen rahatlarsın artık. Takma kafana. Geçmiş olsun

Kizlar ciktim hastaneden suratsizinda suratsizi bidoktora denk geldim.
Hic birsey yapmadi bebek iyi bisey yapamam kanaman bile yok dedi.

Bebegede kiz dedi sanki bilmiyom Allah askina ben bunun icinmi geldim diyecektim de neyseeee
kız ultrasondandamı bakmadı? ne yapacaktı ben anlamadım kiiiii

Merhaba hanımlar. 1 haftadır bulantılarıma bir de grip eklendi . Ama bunun da faydasını gördüm. Burnum tıkalıyken hiçbirşeyin tadını alamıyorum ve ağzımdaki acı tadı da hissetmiyorum. Burnum açılınca acı tat ile birlikte bulantı da başlıyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim vallahi Bu arada yaklaşık 2 haftadır bebeğin hareketlerini hissediyorum. İlk gebeliğimde 18. Haftada hissetmiştim. Gerçekten çok güzel bir duygu sürekli sizinle olduğunu hissetmek.

Kizlar ciktim hastaneden suratsizinda suratsizi bidoktora denk geldim.
Hic birsey yapmadi bebek iyi bisey yapamam kanaman bile yok dedi.

Bebegede kiz dedi sanki bilmiyom Allah askina ben bunun icinmi geldim diyecektim de neyseeee
Ayyyy allaaahh kiz patlamasi oldu birandaa halbuki hep erkek bebek duyuyodm nkdr hamile gorsem canm skma canini bebek iyi demis onemli olan o.. kalp atisini dinletti mi

İlginçmiş gerçekten ama öyle dediyse vardır bi bildiği doktorun. Ins kotu bir sey cikmaz sen gönlünü ferah tut her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…