- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
Ultrasondan baktikız ultrasondandamı bakmadı? ne yapacaktı ben anlamadım kiiiii
Kayisi haric hersey varmis zaten icinde arkasini okudugumdabir daha icmedim tabi ama gercekten iyi gelmisti mideme
Gercekten ilgincMerhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?
15 ekimde de ben iğne olacağımevet bana 19una gün verdi sağlık ocağındaki ebe. ama önce doktoruma sorucam tabi.
kızlar buarada ben kaynvalidemle tüm bağlarımı kopardım. eşimede söyledim sen bilirsin dedi. ben daha görüşmeyeceğim. evimede desturla girsin,çocuğuda desturla görsün.
Zaten cok calisan bir bagirsagim var, hepten mahvettiSinameki bağırsak sistemine etki yaparak ,senin rahat tuvalete gitmeni sağladığı gibi,
Gevşeyen bağırsak rahme baskı yapar .
Buda düşük tehditi oluşturur.
Bilimsel olarak bitkilerin etkileri kanıtlanmamış ama içmemende fayda var.
Miden bulanıyorsa , yemeklerinde nane ve kekik kullan .
Yeşil elma tüket.
Umarım .16. haftanda tüm şikayetlerin geçer.
Sağlık ocağına hiç gittin mi orada dosya açılıyor gebelikle ilğili seni takıp edem bir hemşire oluyorKacinci hagtada olunmasi gerek canim?? Bana doktorum dha hicbir asidan bahzetmedi
Magnezyum kullanıyorsun dimi o ağrılara iyi geliyorUltrasondan bakti
Cok agrim var canim agrima bisey yapsin istedim
Ve hic kusmadigim kadar kusuyorum
Agridan kipirdayamiyorum o derece
17 haftanın ortasındayım şuan mide bulantısındanZaten cok calisan bir bagirsagim var, hepten mahvettimaydanoz ve naneye zaten dikkat ediyordum az tuketmeye, bunu da yeni ogrenmis oldum.
Tesekkur ederim, gecsin artik insallah
İnşallah canım.Gercekten ilgincmastit oldugumda falan hep ayakta muayene ettiler, hic yatarak duymadim. Gecmis olsun insallah bisey cikmaz zararsiz kistlerdir
Aynı canım aynı. Bir ara azalır gibi oldu şimdi yine aynı. Üzerine bide baş ağrısı eklendi. Ben umudumu kaybettim artık. Bu hamilelik böyle gidecek herhalde-Piraye bulantilarin ne alemde piraye? Bi umut ariyorum, eski bulantililardan kim kaldi geceleri bile kusmadan uyuyamiyorum yine
En iyisi kuzum ihmal etme benimde tekrar gitme zamanım yaklaşıyorBana da 6 ayda bir gel sesi ailede göğüs kanseri olan çok o yüzden riske atma sesi.
Yalniz değilsin cnm ben de öğrenemedim yarın kontrolde söyler diye tahmin ediyorumCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim sanirimdaha da ogrenemicem bu gidisle, aslinda ogrenmesem hic, dogumda gorsem ay cok heyecanli
Ne bilim ozaman arayip annecim araba yok malum ine bine de ben gelemiyorum düşük tehlikem var siz buyrun gelin de kendini üzme yani esinlede sıkıntı olmasın
aynen kuzum. o konu devam etti,eşime yalan yanlış şeyler anlatmış,sinir krizi geçirdim.15 ekimde de ben iğne olacağım
İnsallah çok ağrı yapmaz
Tekrar sorun mu oldu kaynananla
O senin çoçuğunsa biZimde torunumuz demişti sana
Görümcenizle ilgili sıkıntı olmuştu
Zaten o görümceler yapar yapar ama hiç kaynanaya göre hatalı olmaz
haaaa anladım.. ben o kısmı atlamışımUltrasondan bakti
Cok agrim var canim agrima bisey yapsin istedim
Ve hic kusmadigim kadar kusuyorum
Agridan kipirdayamiyorum o derece
Yok. Kız onlar gelmes hep istıolr bız gidelımBu isin sonunu iyi gormuyom ben sanki siz gelmiyonuz madem biz gelelime doner gibi aman aman ayari iyi cekmek gerek bence canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?