2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kayisi haric hersey varmis zaten icinde arkasini okudugumda bir daha icmedim tabi ama gercekten iyi gelmisti mideme

Sinameki bağırsak sistemine etki yaparak ,senin rahat tuvalete gitmeni sağladığı gibi,
Gevşeyen bağırsak rahme baskı yapar .
Buda düşük tehditi oluşturur.
Bilimsel olarak bitkilerin etkileri kanıtlanmamış ama içmemende fayda var.
Miden bulanıyorsa , yemeklerinde nane ve kekik kullan .
Yeşil elma tüket.
Umarım .16. haftanda tüm şikayetlerin geçer.

Merhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?
Gercekten ilginc mastit oldugumda falan hep ayakta muayene ettiler, hic yatarak duymadim. Gecmis olsun insallah bisey cikmaz zararsiz kistlerdir

15 ekimde de ben iğne olacağım
İnsallah çok ağrı yapmaz
Tekrar sorun mu oldu kaynananla
O senin çoçuğunsa biZimde torunumuz demişti sana
Görümcenizle ilgili sıkıntı olmuştu
Zaten o görümceler yapar yapar ama hiç kaynanaya göre hatalı olmaz

Gercekten ilginc mastit oldugumda falan hep ayakta muayene ettiler, hic yatarak duymadim. Gecmis olsun insallah bisey cikmaz zararsiz kistlerdir
F Ftszynp
Ben 18 yaşından beri 6 ayda muane olurum
Ve ben yatarak hemde ayakta elle muane yapılır
Onlar elle anlıyor ZAten için rahat olsun

Zaten cok calisan bir bagirsagim var, hepten mahvetti maydanoz ve naneye zaten dikkat ediyordum az tuketmeye, bunu da yeni ogrenmis oldum.
Tesekkur ederim, gecsin artik insallah

Kacinci hagtada olunmasi gerek canim?? Bana doktorum dha hicbir asidan bahzetmedi
Sağlık ocağına hiç gittin mi orada dosya açılıyor gebelikle ilğili seni takıp edem bir hemşire oluyor
O sana Bilgi veriyor
Demek ki 19-20 haftalarda yapılıyor
Bana öyle olacak

-Piraye bulantilarin ne alemde piraye? Bi umut ariyorum, eski bulantililardan kim kaldi geceleri bile kusmadan uyuyamiyorum yine
Aynı canım aynı. Bir ara azalır gibi oldu şimdi yine aynı. Üzerine bide baş ağrısı eklendi. Ben umudumu kaybettim artık. Bu hamilelik böyle gidecek herhalde

Hamile oldugumdan beri 1 kere arayıp bıseye ıhtıyacın var mi die sormadılar anca bıze gelın bıze gelın dusuk riskım var hala prolton iğne oluyorum ve progestan E esila_tr
Ne bilim ozaman arayip annecim araba yok malum ine bine de ben gelemiyorum düşük tehlikem var siz buyrun gelin de kendini üzme yani esinlede sıkıntı olmasın

aynen kuzum. o konu devam etti,eşime yalan yanlış şeyler anlatmış,sinir krizi geçirdim. dün gece beni göreydin,ah bebeğim inşallah hissetmemiştir Allahtan eşim annesini tanıyor,aklamaya çalışmıyor ama napsın? annesi.. eşim bu işi nasıl çözelim dedi,bende görüşmim annenle dedim. dünyada tek görüşmeyen gelin-kaynana biz olmayacağız. benim tek sorunum altlı üstlü oturuyoruz ama hiç görmem,etmem. evime zaten pek sık gelmezdi,artık hiç gelmez olur biter. ne yazıkki insanı kötü gelin olmaya zorluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…