- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Kizzz dıoz anlamıo ki bunu oda bılıo yani dusunmesi lazımNe bilim ozaman arayip annecim araba yok malum ine bine de ben gelemiyorum düşük tehlikem var siz buyrun gelin de kendini üzme yani esinlede sıkıntı olmasın
Banada erkek dedi değişmezse tabii:))Dikkatimi bisey cekti basta hep erkekti bebekler simdi kiz hep.banada erkege benziyo demisti kizmis.bende diyordumki mart ayi erkek ayimi herkeMi erkek bekliyor.ama cok ilginc
Çok doğru bazen çıldırtmak için uğraşıyorlar sonrada oğlum ben ne yaptım ki siz yeter ki iyi olun ben başka bir şey istemem diyerekaynen kuzum. o konu devam etti,eşime yalan yanlış şeyler anlatmış,sinir krizi geçirdim.dün gece beni göreydin,ah bebeğim inşallah hissetmemiştir Allahtan eşim annesini tanıyor,aklamaya çalışmıyor ama napsın? annesi.. eşim bu işi nasıl çözelim dedi,bende görüşmim annenle dedim. dünyada tek görüşmeyen gelin-kaynana biz olmayacağız. benim tek sorunum altlı üstlü oturuyoruz ama hiç görmem,etmem. evime zaten pek sık gelmezdi,artık hiç gelmez olur biter. ne yazıkki insanı kötü gelin olmaya zorluyorlar..
Değil kuZum rahat ol o nerdeyse hepimizde oluyorkızlar buarada benim kilotum genelde hep nemli oluyor. pzartesi gittiğimde sölicem doktora,bebeğin suyuysa vajinal muayne ve ultrason ile anlaşılıyormuş. kafam orda biyandan
bende ne zaman öğlen uyusam mide bulantısı ve ağrısı ile uyanıyorum neden ya ne alakaAynı canım aynı. Bir ara azalır gibi oldu şimdi yine aynı. Üzerine bide baş ağrısı eklendi. Ben umudumu kaybettim artık. Bu hamilelik böyle gidecek herhalde
evet çok kibar bi doktor gerçekten de. hayırlı haberler inşallah :)Hiç bilmıyorum fiyatları bende sormadım son ay sorarım artık
Ama gerçekten nevin hanım Harika
Benim ve kızım için elinden geleni yaptı ve yapıyor
Nevin hanım daha ben evlenden belkide 10 seneden beri gidip muane olduğum doktorumdur
Üsküdar’dan gidiyorum yarın sabah kontrol var
İnşallah güzel haberler verir gene bize
Canım suyun içine limon sık yarım limon öyle rahatlatıyoki yangınımı bir o alıyoKızlar benim sürekli içim yanıyo ama şu içince gecmiyo genelde böyle bi durumda gazlı bi içecek içsem anca içim soğur ama onu da yapamıyorum ben de mandalinaya dadandim bu ara günde 10 tane rahat yiyorumdur varmı benim gibi ici yanan
Ben kullanıyorum ishal yapmıyor aksine kabız yapıyor canım başka bişey yemiş olabilir misinKizlar ben kan hapina basladim.ferrum ford.acaba yan etki olarak isal yaparmi bilen varmi.isal oldumda.kullanan varmi kan hapi
Ben çok sıkıldım
Teşekkür ederim canım@EFfatmagul basin saolsun, gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin insallah...Nurbal27 canim seninde kanaman olmus, nasilsin iyimisin simdi? Gelen giden bisey varmi hala? @4body1soul bulantili kadin sana da gecmis olsun, ne agrisi bu boyle ya ... M mel33 gecmis olsun, bol su icsen o yanma azalir sanirim canim
Ben ölüyorum resmen bulantıdan-Piraye bulantilarin ne alemde piraye? Bi umut ariyorum, eski bulantililardan kim kaldi geceleri bile kusmadan uyuyamiyorum yine
Geçmiş olsun canımUltrasondan bakti
Cok agrim var canim agrima bisey yapsin istedim
Ve hic kusmadigim kadar kusuyorum
Agridan kipirdayamiyorum o derece
Benn bennn bennnCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim sanirimdaha da ogrenemicem bu gidisle, aslinda ogrenmesem hic, dogumda gorsem ay cok heyecanli
bende daha öğrenemedim taaa 15 ekimde gidicem insallah öğrenirim o zaman bari. biz topiğin kücükleriyizCinsiyet ogrenmeyen bi ben kaldim sanirimdaha da ogrenemicem bu gidisle, aslinda ogrenmesem hic, dogumda gorsem ay cok heyecanli
geçmiş olsun gaz sancısı filan olabilir mi acabaUltrasondan bakti
Cok agrim var canim agrima bisey yapsin istedim
Ve hic kusmadigim kadar kusuyorum
Agridan kipirdayamiyorum o derece
34 haftalık yaziyo takvimde daha yeni mi öğrendiniz yoksa takvimde bi yanlışlık mı varKizlar merhaba bende ogrendim bugun 5.5 yasinda oglum vardi ikinciside oglan geliyor
yanlış yazmissindir belki. mesajların en altında hamilelik gunlugunu imza alanina eklemek icin tıklayin yaziyo ona tiklayarak duzeltebilirsin14+4dum mart sonu dogumum nasil oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?