2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar buarada benim kilotum genelde hep nemli oluyor. pzartesi gittiğimde sölicem doktora,bebeğin suyuysa vajinal muayne ve ultrason ile anlaşılıyormuş. kafam orda biyandan

Çok doğru bazen çıldırtmak için uğraşıyorlar sonrada oğlum ben ne yaptım ki siz yeter ki iyi olun ben başka bir şey istemem diyerek
Bide duygu sömurusu yaparlar
Hayır yani o konuda senin yaptığın bir şey yok ki
Ne anlatmış eşine

kızlar buarada benim kilotum genelde hep nemli oluyor. pzartesi gittiğimde sölicem doktora,bebeğin suyuysa vajinal muayne ve ultrason ile anlaşılıyormuş. kafam orda biyandan
Değil kuZum rahat ol o nerdeyse hepimizde oluyor
Hatta M mel33 yazdı geçenlerde doktoru ona da açıklama yapmış
Aynı canım aynı. Bir ara azalır gibi oldu şimdi yine aynı. Üzerine bide baş ağrısı eklendi. Ben umudumu kaybettim artık. Bu hamilelik böyle gidecek herhalde
bende ne zaman öğlen uyusam mide bulantısı ve ağrısı ile uyanıyorum neden ya ne alaka
Deli olacağım bu durum
Midem ağzımda heran

Arkadaşlar özellikle deneyimli annelere sormak istiyorum. Yaklaşık 1 haftadır rahimde gebeliğin son haftalarında olan kasılmalarım oluyor. Bir önceki gebeliğimden biliyorum ama o zaman 20 li haftaların sonunda başlamıştı. Doktorum çok önemsemedi ama kontrole de gidemedim henüz. Sizlerde de yaşayan var mıdır acaba?

evet çok kibar bi doktor gerçekten de. hayırlı haberler inşallah :)

Canım suyun içine limon sık yarım limon öyle rahatlatıyoki yangınımı bir o alıyo

Ben çok sıkıldım kendimden sıkıldım resmen bide üşütüyorum galiba üşüyorum sürekli başım ağrıyor geçmeyecek bu bulantı artık öldürdü beni bulantı

Teşekkür ederim canım
İyiyim çok şükür
Bi daha olmadı dünden sonra

-Piraye bulantilarin ne alemde piraye? Bi umut ariyorum, eski bulantililardan kim kaldi geceleri bile kusmadan uyuyamiyorum yine
Ben ölüyorum resmen bulantıdan
İlaç aldım ama midem ağzım da
Dayanılır gibi değil
Ultrasondan bakti
Cok agrim var canim agrima bisey yapsin istedim
Ve hic kusmadigim kadar kusuyorum
Agridan kipirdayamiyorum o derece
Geçmiş olsun canım
Üşüttün mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…