Baaarma banaburdayim
Iyi degilim bulanti kusma agri hastaneye gidiyorum simdi
Merhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?
-Piraye bulantilarin ne alemde piraye? Bi umut ariyorum, eski bulantililardan kim kaldi geceleri bile kusmadan uyuyamiyorum yine
Aynı canım aynı. Bir ara azalır gibi oldu şimdi yine aynı. Üzerine bide baş ağrısı eklendi. Ben umudumu kaybettim artık. Bu hamilelik böyle gidecek herhalde
Arkadaşlar özellikle deneyimli annelere sormak istiyorum. Yaklaşık 1 haftadır rahimde gebeliğin son haftalarında olan kasılmalarım oluyor. Bir önceki gebeliğimden biliyorum ama o zaman 20 li haftaların sonunda başlamıştı. Doktorum çok önemsemedi ama kontrole de gidemedim henüz. Sizlerde de yaşayan var mıdır acaba?
Baş ağrısı o haftalarda benide çok tutuyordu çok zorlanmıştım bendeBen çok sıkıldımkendimden sıkıldım resmen bide üşütüyorum galiba üşüyorum sürekli başım ağrıyor geçmeyecek bu bulantı artık öldürdü beni bulantı
Bende öyle canım ya iki gözüm birden ağrıyor. Elimi koyunca o zonklamayı hissediyorumCanim cok cok gecmis olsun. Agriya birsey diyeydi bari. Salmis basindan resmen doktor. Bosu bosuna gittin geldin yani.
Allah Allah ben de duymadim hic boyle bisey. Doktorun bi bildigi vardir herhalde. En keisn tani ultrason, o zaman net bir sekilde ogrenirsin insaallah canim.
Ben de cok kotuyum. Her sabah bulantiyla uyaniyorum, zorla kahvalti yapiyorum, gun icinde az az icten icten bulaniyor icim ama iste olunca yogunluktan pek rahatsiz etmiyor beni.
Ben de kustum bugun, surekli midem bulaniyor, bir de 1 hafta 10 gundur falan surekli siddetli bas agrisi cekiyorum enseden yari kafama yayilan bir agri, gecen hafta sag tarafimdi, sag gozum sag ensem, basimin sag yarisi, sag şakagim, bu hafta sol agriyor. Anlamadim gitti. Bir de egilip kalkinca falan zonklama oluyor.
Canim aynisi bana da oluyor bir 10 gundur falan sanirim. Tas gibi oluyor bebegin oldugu yer kasiliyor, ben de sasirdim, doktoeuma soyledim herhangi bir sikinti gorunmuyor dedi, onemsemedi. Ben de ustunde durmayim bari diye dusundum artik.
Yediğin bir sey dokunmuş olmasın.ard arda kustuğumda bana öyle olmustuUltrasondan bakti
Cok agrim var canim agrima bisey yapsin istedim
Ve hic kusmadigim kadar kusuyorum
Agridan kipirdayamiyorum o derece
En çok sağlığına seviniyor insan valla ilk cocuk olunca kiz erkek fark etmiyo :)Yaabugun 3 tane kız haberi aldim
Sübhanallah masallah. Cok sevindim canım saglikliymis ne güzel. Mecbur beklicem sağlıklı olsunlar da ben daha uzunda beklerim :)
Sizinde mi kızdı aynen sağlıkla gelsin inşallah:)Maşalllah kızlarımız ataklara geçti maşallah
Sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz
Magnezyum kullaniyorum ama 4 gundur cok kotuyumhaaaa anladım.. ben o kısmı atlamışımtüh yaa ağrı için mg fln vereydi keşke.
kızlar buarada benim kilotum genelde hep nemli oluyor. pzartesi gittiğimde sölicem doktora,bebeğin suyuysa vajinal muayne ve ultrason ile anlaşılıyormuş. kafam orda biyandan
20. Haftada gel demısti sağlık ocağındaki kadın banaSağlık ocağına hiç gittin mi orada dosya açılıyor gebelikle ilğili seni takıp edem bir hemşire oluyor
O sana Bilgi veriyor
Demek ki 19-20 haftalarda yapılıyor
Bana öyle olacak
Banada oyle oldu gecti oyle rahattim ki it ayagi yemis gibi gezmeye basladim sonra geri basladi.Kizlar benim son iki haftada evimi kafaya yapmıştım heryer kokuyor pislik içinde falan ve kusmalar yataktan kalkamama. Haftasonu evimi sol bucak temizlettim. Psikolojik mi bilemiyorum ama evin temuzlendikten sonra evin kopmadı kusmalarim durdu. Yani insallh ben balayı aylarına girmisimdir. Sizlerde bir değişiklik yapın evle ilgili. Ben şu evin temizlensin eski bana dönerim diyordum. Çok sukur artık eski benim. Mutfakta rahatım yemeğimi artık yiyorum yapıyorum...eşim bana kokuyordu artık kokmuyoronu sevmeye basladim. Eşim iki çok sukur olursa geri döndü diyor. Hikayem bilmem farklı ölü diye yazdım.
Arkadaşlar özellikle deneyimli annelere sormak istiyorum. Yaklaşık 1 haftadır rahimde gebeliğin son haftalarında olan kasılmalarım oluyor. Bir önceki gebeliğimden biliyorum ama o zaman 20 li haftaların sonunda başlamıştı. Doktorum çok önemsemedi ama kontrole de gidemedim henüz. Sizlerde de yaşayan var mıdır acaba?
Benim ucuncu hamileligim digerlerindede olmustu bundada oluyor diye magnezyum verdi doktorum iki hafta once.Rahatlatti ama agrilarima etkisi olmadi magnezyumunCanım aynı şeyi bende soracaktım arkadaşlara.. ikinci hamileliğim ve bende de aynısı oldu son haftalarda olan kasılma gibi bebek toplanıp karnım sertleşiyodu bu ara azaldı sanki ama bende korktum inşaallah kontrol zamanım gelince sorarım
KuZum ne kadarlık evlisinizYa gitmiş telefonundaki ıkımizin resmîni kaldirmiş görünce şoka girdim varya ıkı tartıstık die hemen silmiş ben de bana aldıgı bıleklıgı cıkarıp yüzüne attim varya deli olucam cocuklar yapmaz bunun yaptıgını
benimki ağrıomıyo sence neden? çünkü benim ağrıları sana yolluom benKizlargeronimo_s dediki gecenlerde midemi burdan biri bulandiriyomus.Hadi bulantiyi gectim kasiklarimi kim agritiyo ciksin hele bisi dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?