2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Baaarma bana burdayim
Iyi degilim bulanti kusma agri hastaneye gidiyorum simdi

Canim cok cok gecmis olsun. Agriya birsey diyeydi bari. Salmis basindan resmen doktor. Bosu bosuna gittin geldin yani.

Merhaba kızlar dr 10 gün sonrasına usg günü verdi. İnşallah bir şey çıkmaz. Dr yatarak muayene etti eline bir şey gelmedi. Ayaktayken ekme gelen kistlerin önemi YÖK bizim için dedi. İlginç değil mi?

Allah Allah ben de duymadim hic boyle bisey. Doktorun bi bildigi vardir herhalde. En keisn tani ultrason, o zaman net bir sekilde ogrenirsin insaallah canim.

-Piraye bulantilarin ne alemde piraye? Bi umut ariyorum, eski bulantililardan kim kaldi geceleri bile kusmadan uyuyamiyorum yine

Ben de cok kotuyum. Her sabah bulantiyla uyaniyorum, zorla kahvalti yapiyorum, gun icinde az az icten icten bulaniyor icim ama iste olunca yogunluktan pek rahatsiz etmiyor beni.

Aynı canım aynı. Bir ara azalır gibi oldu şimdi yine aynı. Üzerine bide baş ağrısı eklendi. Ben umudumu kaybettim artık. Bu hamilelik böyle gidecek herhalde

Ben de kustum bugun, surekli midem bulaniyor, bir de 1 hafta 10 gundur falan surekli siddetli bas agrisi cekiyorum enseden yari kafama yayilan bir agri, gecen hafta sag tarafimdi, sag gozum sag ensem, basimin sag yarisi, sag şakagim, bu hafta sol agriyor. Anlamadim gitti. Bir de egilip kalkinca falan zonklama oluyor.

Canim aynisi bana da oluyor bir 10 gundur falan sanirim. Tas gibi oluyor bebegin oldugu yer kasiliyor, ben de sasirdim, doktoeuma soyledim herhangi bir sikinti gorunmuyor dedi, onemsemedi. Ben de ustunde durmayim bari diye dusundum artik.

Ben çok sıkıldım kendimden sıkıldım resmen bide üşütüyorum galiba üşüyorum sürekli başım ağrıyor geçmeyecek bu bulantı artık öldürdü beni bulantı
Baş ağrısı o haftalarda benide çok tutuyordu çok zorlanmıştım bende
Ama midem tam geçiyor günler sonra tekrar başlıyor anlamıyorum

Bende öyle canım ya iki gözüm birden ağrıyor. Elimi koyunca o zonklamayı hissediyorum bulantıda geçeceği yerde devam ediyor. Kusmalar da. Ne yapacağımı şaşırdım artık

Kizlar benim son iki haftada evimi kafaya yapmıştım heryer kokuyor pislik içinde falan ve kusmalar yataktan kalkamama. Haftasonu evimi sol bucak temizlettim. Psikolojik mi bilemiyorum ama evin temuzlendikten sonra evin kopmadı kusmalarim durdu. Yani insallh ben balayı aylarına girmisimdir. Sizlerde bir değişiklik yapın evle ilgili. Ben şu evin temizlensin eski bana dönerim diyordum. Çok sukur artık eski benim. Mutfakta rahatım yemeğimi artık yiyorum yapıyorum...eşim bana kokuyordu artık kokmuyoronu sevmeye basladim. Eşim iki çok sukur olursa geri döndü diyor. Hikayem bilmem farklı ölü diye yazdım.

Ya gitmiş telefonundaki ıkımizin resmîni kaldirmiş görünce şoka girdim varya ıkı tartıstık die hemen silmiş ben de bana aldıgı bıleklıgı cıkarıp yüzüne attim varya deli olucam cocuklar yapmaz bunun yaptıgını

Tabii benimde carpintimm falan oluyor. Bunlarin da normal olduğunu dusunuyorum.
Mesela sizler sola yatin diyorsunuz. Ben çok sola yatamiyirum. Hemen bende bebek sancı yapıyor.sağda. daha rahatım bazende en rahat olduğum sirtt üstü. Yani yatisimi Bebisim belirliyor.

Banada oyle oldu gecti oyle rahattim ki it ayagi yemis gibi gezmeye basladim sonra geri basladi.
Bugun elimde posetle gezdim okulda hastanede her yerde cikardim acik havada bile

Canım aynı şeyi bende soracaktım arkadaşlara.. ikinci hamileliğim ve bende de aynısı oldu son haftalarda olan kasılma gibi bebek toplanıp karnım sertleşiyodu bu ara azaldı sanki ama bende korktum inşaallah kontrol zamanım gelince sorarım

Benimde kontrolüm vardı bugün. 17+6 olmuş minik kız. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Bende sol yana yatma konusunda takıntı yapmıştım ama uykularım çok kötü iki ya da üçten sonra uyuyamıyorum bir daha. Belki tek tarafa yattığım için oluyordur diye düşündüm. Bugün sordum ve 28. Haftaya kadar öyle bir zorunluluk yok dedi sadece düz yatamazsın artık ne tarafa yattığının önemi yok dedi :) yani kasmayın

Benim ucuncu hamileligim digerlerindede olmustu bundada oluyor diye magnezyum verdi doktorum iki hafta once.Rahatlatti ama agrilarima etkisi olmadi magnezyumun

KuZum ne kadarlık evlisiniz
Sen mi hamile o mu hamile pes ya
Sanki senin değil onun hormanları tavan yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…