2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kontrolden geldim. Heyecandan sormayı unuttum B12 170 falan baştan beri hiç yükselmedi. Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sizce de çok düşük değil mi

Evet düşmüş, gerçekten. Kadın doğumcun vermediyse tedavi Dahiliye'ye git bence. Hamile olduğunu söyle mutlaka Dahiliye'ye gidersen.
Dunur değil o dünür bi kere
Bilem neyim diye bir kelime yok Türkçe de

Aferin, yeni nesil güzel yetişiyor.

Evet düşmüş, gerçekten. Kadın doğumcun vermediyse tedavi Dahiliye'ye git bence. Hamile olduğunu söyle mutlaka Dahiliye'ye gidersen.

Aferin, yeni nesil güzel yetişiyor.
Haydi halaya

Esim evde iki hafta boyunca bizde kizimin kucuk gelenlerini doktuk ne var ne yok baktik eksikleri cikardik.
Ilk bebek gibi heyecanlandik
Patik yelek ormeye baslicam bende
Bugun temizlik yapayim yarin baslarim artik

Ben de bir ara dökeceğim. Pembeleri ayırırım artık, komşumuzun kızı olacak bir ay sonra ona veririm. Kızıma başlarda özellikle her iki cinsiyetin de giyebileceği kıyafetler almıştım. Hiç yelek patik bir şey öremem, kızım hiç giymedi yün yelek hep alerji oldu. Penye giydirdim, üzerine mont. Gerçi patikleri giydirmiştim çorap üzerinden. Annemle kayınvalidem örer artık onları da.

Sağolcanım

Tabi canım veririm vermem mi hayırlısı ile bir taşınıp yerleşsem kasım ayından sonra başlayacağım hepsini paylaşırım burdan da ne kadar tutuyor kolay mı zor mu diye
Bizede fikir olur bende çok şeye hevesleniyorum ama eşimle birbirimize 7 aya kadar bişey alıp yapmak Yok diye söz verdik
Hayırlısıyla bende bekleyeceğim

Esim evde iki hafta boyunca bizde kizimin kucuk gelenlerini doktuk ne var ne yok baktik eksikleri cikardik.
Ilk bebek gibi heyecanlandik
Patik yelek ormeye baslicam bende
Bugun temizlik yapayim yarin baslarim artik
Ne güzel heyecanlar dimi eşininde öyle senin gibi heyecanlı olması çok güzel
Bak yorma kendini temizlikle sonra ağrı çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…