- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Bana sabah ac karnina iç dedi.mutlaka aç olman gerekiyo dedi.
Bende kontrolden geldim. Heyecandan sormayı unuttum B12 170 falan baştan beri hiç yükselmedi. Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sizce de çok düşük değil mi
Dunur değil o dünür bi kere
Bilem neyim diye bir kelime yok Türkçe de
Canım kendi doktorunu arayıp sorsana
Hep farklı demiş doktorlar aklım karıştı iyice
Ooo çokk demişş tabii ne canım bu 120 millet uçmuş ya ben bir cinsiyet belli olsa Allahın izniyle hediyeliklerimi hep kendim yapıcam inşallahHazır yapıp satan biri vardı ona gördüm 120 tl Söyledi fiyatına o çok geldi
Hangi şehirdeydin canım sen pasajda olur evet daha çokPasaj da bulunur bu tarz malzemeler
Burda yeniyiz pasaj nerde onu bile bilmiyorum
Evet düşmüş, gerçekten. Kadın doğumcun vermediyse tedavi Dahiliye'ye git bence. Hamile olduğunu söyle mutlaka Dahiliye'ye gidersen.
Aferin,yeni nesil güzel yetişiyor.[/QUOTEBen susayım sahaları size bırakayım
Evet düşmüş, gerçekten. Kadın doğumcun vermediyse tedavi Dahiliye'ye git bence. Hamile olduğunu söyle mutlaka Dahiliye'ye gidersen.
Aferin,yeni nesil güzel yetişiyor.
Doktorum diyecek bu cahil kadın nasıl ana olacakCanım kendi doktorunu arayıp sorsana
Bizede fikir ver kuZum yapınca olur mu ?Ooo çokk demişş tabii ne canım bu 120 millet uçmuş ya ben bir cinsiyet belli olsa Allahın izniyle hediyeliklerimi hep kendim yapıcam inşallah
Dunur değil o dünür bi kere
Bilem neyim diye bir kelime yok Türkçe de
ben sabah aç cnm@Gamze1201
Kızlar siz gyno ferro sanol ilaçı nasıl kullanıyorsunuz
Tabi canım veririm vermem mi hayırlısı ile bir taşınıp yerleşsem kasım ayından sonra başlayacağım hepsini paylaşırım burdan da ne kadar tutuyor kolay mı zor mu diyeBizede fikir ver kuZum yapınca olur mu ?
Esim evde iki hafta boyunca bizde kizimin kucuk gelenlerini doktuk ne var ne yok baktik eksikleri cikardik.
Ilk bebek gibi heyecanlandik
Patik yelek ormeye baslicam bende
Bugun temizlik yapayim yarin baslarim artik
Sağolcanım@EFfatmagul başın sağolsun cnm inşallah istediğin zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerine kavuşursun.
@mel33 geçmiş olsun cnm inşallah herşey yoluna girer düzelirsin.
Nurbal27 geçmiş olsun cnm Allah bir daha göstermesin
F Ftszynp cnm inşallah sıkıntı yoktur sana da geçmiş olsun
çok üzüldüm sizleri okuyunca zaten hep bi tedirginim ne diyeyim ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuştursun bizi tez zamanda inşallah.
Mutlu yaşlarını ödün ailenle birlikteBugün benim doğum günüm
Özel Türkçe dersi alıyorum
Bizede fikir olur bende çok şeye hevesleniyorum ama eşimle birbirimize 7 aya kadar bişey alıp yapmak Yok diye söz verdikTabi canım veririm vermem mi hayırlısı ile bir taşınıp yerleşsem kasım ayından sonra başlayacağım hepsini paylaşırım burdan da ne kadar tutuyor kolay mı zor mu diye
Sende sabah aç içiyorsun dimiben sabah aç cnm
Ne güzel heyecanlar dimi eşininde öyle senin gibi heyecanlı olması çok güzelEsim evde iki hafta boyunca bizde kizimin kucuk gelenlerini doktuk ne var ne yok baktik eksikleri cikardik.
Esim evde iki hafta boyunca bizde kizimin kucuk gelenlerini doktuk ne var ne yok baktik eksikleri cikardik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?