- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Çok zor yaa mesela ayin kaç günü eve gelebiliyorCanım eşim giderken sadece üzerindeki kıyafetle gidiyor görev yerine. Orda sürekli kamuflaj giydiği için. Şimdi bir kaç gün oralarda takılacağız ya o günlerde giyeceği kıyafetleri ben getiriyorum o yüzden. Hatta giderken giydiği ayakkabıları çaldırmış yarın botlarla gelecekmiş ayakkabısını da bile ben getiriyorum
Gunde bi ekmek miKızlar ben birtürlü doymuyorum. Günde 1 ekmek yiyorum. Bu gidisle kilolar alıp başını gidecek. Benim gibi doymayan varmı?
İnsan alışınca buraya cidden alışıryor sonra girmeyince boşluk oluyorYok ya kardeşimdeyken de net yoktu evde kendi netimi kullandım. Tam ben geldim evlerine net bağlandı. Netim bitti tabi o arada. Bugün eve geldim bağlandı gayet ama sonradan bağlanmadı. Eşimden paylaşım alıyom şuan ama oda yarın işe gidecek. Ne yapacaksam tüm gün
2 kilo aldim daha.ama cok bulantim vardi yiyemiyordum hic bende. Gecen haftadan beri iştahim acıldi birden.Gunde bi ekmek mi
Ben yiyemedigim icin bana fazla geldi
Peki kilo aldin mi
Ben sadece meyveyle besleniyorum.Yersem yanimda biri yerken ekmeksiz yemek yiyorum o da cok az.makarna pilav hamur isi hic yok
Bence biseylerle oyalan canin bisey yemek istediginde.Gerektigi kadar ve saglikli ye yeter bence2 kilo aldim daha.ama cok bulantim vardi yiyemiyordum hic bende. Gecen haftadan beri iştahim acıldi birden.
Telefonu elime alinca once whatsap a mi baksam buraya mi diye teraddut ediyorum o derece :))İnsan alışınca buraya cidden alışıryor sonra girmeyince boşluk oluyor
Yakın olsak gel bana ben açayim sana WiFiDeğil işte bide bugün operatörümü değiştirmek için başvurdum faturalı başka bir hatta geçecem o yüzden tl yüklemiyim dedim var ama net paketi yapmaya yetmiyor
Bizi ikinci sıraya atma sakınTelefonu elime alinca once whatsap a mi baksam buraya mi diye teraddut ediyorum o derece :))
Hahajhah canımsın yaYakın olsak gel bana ben açayim sana WiFi
Dikkat et kendine iyi bak bebişeHahajhah canımsın yayakın olsak gelirdim
merhaba arkadaşlar dün grip olduğumu yazmıştm. akşam daha kötü oldum acile gittik doktor bana augmentin 1000 mg verdii. birde parol verdi o zaten serbestte 2 tane birden içebilirsin onu hatta dedi.grip ilacı boğaz spreyleri falan yasak bogazların enfeksiyon kapmış antibiyotk kullanmam gerektiğini söyledi. içi beyaz beyaz yara olmş bogazlarımın şişmiş. çok tereddütlü içiyorum ama doktor içmem gerektiğini söyledi. hamileliğinde antibiyotk kullanan var mı benm gibiiyi hissttiğin an bırak bi kutu içmene gerek yok dedi.
Sabah uyandığımda karnımın sağ tarafı sertti acaba kasılma dediğiniz bu mu oluyor
Ben de en son 500 tl yaptırdım 7-8 ay olmuştur herhalde şimdi aynı yere gitsem en az bende 700 ister Eminim
Saçımı boyattığım yerde kesim 120 tl
Evimim orda kestirdim en son gebeliğimde 40 tl
Çok iyi fiyatlar gerçekten
Geliyor da yine aynı eşim sayesin de yine benden habersiz misafir çağırdı
Şuan evde hiç tanımadığım bir kadınla beraberim
2 gün kalacak hemde
Yarın da misafirim vardı oysa ki
Arkadaşım gelecekti
Şuan o kadar kızgınım ki eşime sinirim geçmedi saatlerdir
Huy oldu bana haber vermeden misafir çağırması
Yok ya kardeşimdeyken de net yoktu evde kendi netimi kullandım. Tam ben geldim evlerine net bağlandı. Netim bitti tabi o arada. Bugün eve geldim bağlandı gayet ama sonradan bağlanmadı. Eşimden paylaşım alıyom şuan ama oda yarın işe gidecek. Ne yapacaksam tüm gün
2 kilo aldim daha.ama cok bulantim vardi yiyemiyordum hic bende. Gecen haftadan beri iştahim acıldi birden.
Ooh ya. Ben neredeyse 8haftaliktan beri tum kiyafetlerimi degistirdim. 3 kilo falan aldım. Sıkan hic bir seyi giymek istemiyorum zaten icim sıkılıyor. Sen zayıf oldugundan bu zamana kadar ne guzel hamile kiyafeti giymemissin.Ben hala pantolonlarımı düğmesi açık giymeyi planlarken biranda fermuarıda açmam gerekti bugün de mecbur elbiseye geçtim alışveriş henuz yapmam diyordum ama mecbur yapacağım. Bir de kilo almadım diye övünürken kendimce 2 kilo koyduö ve gitmiyor
Ben onu bunu bilmemDeğil işte bide bugün operatörümü değiştirmek için başvurdum faturalı başka bir hatta geçecem o yüzden tl yüklemiyim dedim var ama net paketi yapmaya yetmiyor
Hafta da 2 gün nöbetçi oluyorHani bu geçen gelen kadın mı
Bi şey diyecem eşin akşamları geliyor dimi eve
Düzenli
Ağzına sağlık güzel yazmışsin. Dogal tedavi diye israrci olmamak lazimCanim mutlaka ic ve en az 5 gun duzenli kullan. Bakteriler bagisiklik kazanir yoksa. Tedavini tamamla mutlaka. Ilk gebeligimde ben de cok kotu hastalanmistim. Basta dogal ne varsa denedim ama perisan oldum, ve iyilesecegine daha cok ilerledi. Sonra bi profa gittim doktor beni acayip azarladi dogal yollari deneyip hastaligi ilerlettigim icin, biz bilmiyor muyuz sanki hamilelerin hangi ilaclari kullanip kullanamayacagini dedi. Simdi tedavi surecini uzatmis oldun tebrik ederim dedi
Cinsiyeti yazmamisimm.. dedi ki bacak arasini gosterdi ben size cinsiyet tahmini yapmstm dmi dedi. Biz de varsayin ki yapmadiniz simdi ne goruyosunuz dedik. Ben kiz diyorum dedi yine ve 3.defa hic degistirmeden hepsinde de kiz dedi 11.haftadan beri yani.. artk degsmez herhlde dmiOy oy ma
oy oy maşallah çok sevindim herşeyin iyi olmasına
Cinsiyet için bişey demedi
İnsan çok tuhaf oluyor dimi görünce
Bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Saltanatım uzun sürmedi. Hep 20 haftadan sonra gebelik dışardan anlaşılır diye okuyunca bende ona göre hazırladıydım kendimi bir de irademe güveniyordum son 3 ayda kilo alırım gibi ütopik bir hedefim vardı. Komik oldum şimdi hedeflediğim 7 kilonun 2 sini aldımOoh ya. Ben neredeyse 8haftaliktan beri tum kiyafetlerimi degistirdim. 3 kilo falan aldım. Sıkan hic bir seyi giymek istemiyorum zaten icim sıkılıyor. Sen zayıf oldugundan bu zamana kadar ne guzel hamile kiyafeti giymemissin.
-Piraye bana yakinsin gel interneti paylaşalım.
Konuştum canımCanim mutlaka ic ve en az 5 gun duzenli kullan. Bakteriler bagisiklik kazanir yoksa. Tedavini tamamla mutlaka. Ilk gebeligimde ben de cok kotu hastalanmistim. Basta dogal ne varsa denedim ama perisan oldum, ve iyilesecegine daha cok ilerledi. Sonra bi profa gittim doktor beni acayip azarladi dogal yollari deneyip hastaligi ilerlettigim icin, biz bilmiyor muyuz sanki hamilelerin hangi ilaclari kullanip kullanamayacagini dedi. Simdi tedavi surecini uzatmis oldun tebrik ederim dedi ustune
Evet canim aynen kasilma oyle oluyor.
Offf nasil fiyatlar onlar. Ben 220 ye ombre yaptirmistim. Harika da olmustu. Sac kesimi de 20 lira.
Cok sinir bozucu olmus canim ya. Zaten senin halin yok, kotusun. Ben olsam cok sinirlenirdim esime. Bence guzelce konus, oyle kafasina gore hem de bi de yatili misafir cagirmasin.
Canim Turk Telekomsa hattin mobil uygulamasini indirince sil supur diye bir kisim var, hediye cikiyo icinden, genelde de internet cikiyor. Bir dene istersen. 1 gunluk ya da 1 haftalik veriyor. Seni idare eder en azindan.
Ben de 2 kilo almisim. - 4 teydim ama zaten bulantilardan. Ben de gunde 1.5 ekmek yiyorum rahat. Cok sagliksiz besleniyorum bir de. Canim surekli patates kizartmasi mayonez cekiyor. Her aksam nerdeyse kizartma yiyorum. 1 aya yuvarlanmaya baslarim diye dusunuyorum
Sizde dikkat edin prensese iyi bakDikkat et kendine iyi bak bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?