2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor yaa mesela ayin kaç günü eve gelebiliyor
Ben çok üzülüyorum böyle olunca ben kendimi düşünüyorum çok özler çok yalnızlık çekerim

Kızlar ben birtürlü doymuyorum. Günde 1 ekmek yiyorum. Bu gidisle kilolar alıp başını gidecek. Benim gibi doymayan varmı?

Kızlar ben birtürlü doymuyorum. Günde 1 ekmek yiyorum. Bu gidisle kilolar alıp başını gidecek. Benim gibi doymayan varmı?
Gunde bi ekmek mi
Ben yiyemedigim icin bana fazla geldi
Peki kilo aldin mi
Ben sadece meyveyle besleniyorum.Yersem yanimda biri yerken ekmeksiz yemek yiyorum o da cok az.makarna pilav hamur isi hic yok

İnsan alışınca buraya cidden alışıryor sonra girmeyince boşluk oluyor

Gunde bi ekmek mi
Ben yiyemedigim icin bana fazla geldi
Peki kilo aldin mi
Ben sadece meyveyle besleniyorum.Yersem yanimda biri yerken ekmeksiz yemek yiyorum o da cok az.makarna pilav hamur isi hic yok
2 kilo aldim daha.ama cok bulantim vardi yiyemiyordum hic bende. Gecen haftadan beri iştahim acıldi birden.

Canim mutlaka ic ve en az 5 gun duzenli kullan. Bakteriler bagisiklik kazanir yoksa. Tedavini tamamla mutlaka. Ilk gebeligimde ben de cok kotu hastalanmistim. Basta dogal ne varsa denedim ama perisan oldum, ve iyilesecegine daha cok ilerledi. Sonra bi profa gittim doktor beni acayip azarladi dogal yollari deneyip hastaligi ilerlettigim icin, biz bilmiyor muyuz sanki hamilelerin hangi ilaclari kullanip kullanamayacagini dedi. Simdi tedavi surecini uzatmis oldun tebrik ederim dedi ustune

Sabah uyandığımda karnımın sağ tarafı sertti acaba kasılma dediğiniz bu mu oluyor

Evet canim aynen kasilma oyle oluyor.

Offf nasil fiyatlar onlar. Ben 220 ye ombre yaptirmistim. Harika da olmustu. Sac kesimi de 20 lira.

Cok sinir bozucu olmus canim ya. Zaten senin halin yok, kotusun. Ben olsam cok sinirlenirdim esime. Bence guzelce konus, oyle kafasina gore hem de bi de yatili misafir cagirmasin.

Canim Turk Telekomsa hattin mobil uygulamasini indirince sil supur diye bir kisim var, hediye cikiyo icinden, genelde de internet cikiyor. Bir dene istersen. 1 gunluk ya da 1 haftalik veriyor. Seni idare eder en azindan.

2 kilo aldim daha.ama cok bulantim vardi yiyemiyordum hic bende. Gecen haftadan beri iştahim acıldi birden.

Ben de 2 kilo almisim. - 4 teydim ama zaten bulantilardan. Ben de gunde 1.5 ekmek yiyorum rahat. Cok sagliksiz besleniyorum bir de. Canim surekli patates kizartmasi mayonez cekiyor. Her aksam nerdeyse kizartma yiyorum. 1 aya yuvarlanmaya baslarim diye dusunuyorum

Ooh ya. Ben neredeyse 8haftaliktan beri tum kiyafetlerimi degistirdim. 3 kilo falan aldım. Sıkan hic bir seyi giymek istemiyorum zaten icim sıkılıyor. Sen zayıf oldugundan bu zamana kadar ne guzel hamile kiyafeti giymemissin.

-Piraye bana yakinsin gel interneti paylaşalım.

Değil işte bide bugün operatörümü değiştirmek için başvurdum faturalı başka bir hatta geçecem o yüzden tl yüklemiyim dedim var ama net paketi yapmaya yetmiyor
Ben onu bunu bilmem
Geleceksin buraya o kadar
Hani bu geçen gelen kadın mı
Bi şey diyecem eşin akşamları geliyor dimi eve
Düzenli
Hafta da 2 gün nöbetçi oluyor
Sabah bi çıkıyor
2 gün sonra geliyor eve
Onun dışında akşamları evde

Ağzına sağlık güzel yazmışsin. Dogal tedavi diye israrci olmamak lazim

Oy oy ma

oy oy maşallah çok sevindim herşeyin iyi olmasına
Cinsiyet için bişey demedi
İnsan çok tuhaf oluyor dimi görünce
Bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Cinsiyeti yazmamisimm.. dedi ki bacak arasini gosterdi ben size cinsiyet tahmini yapmstm dmi dedi. Biz de varsayin ki yapmadiniz simdi ne goruyosunuz dedik. Ben kiz diyorum dedi yine ve 3.defa hic degistirmeden hepsinde de kiz dedi 11.haftadan beri yani.. artk degsmez herhlde dmi

Saltanatım uzun sürmedi. Hep 20 haftadan sonra gebelik dışardan anlaşılır diye okuyunca bende ona göre hazırladıydım kendimi bir de irademe güveniyordum son 3 ayda kilo alırım gibi ütopik bir hedefim vardı. Komik oldum şimdi hedeflediğim 7 kilonun 2 sini aldım
Şaka biryana sağlıklı olsunlar insan herşeye katlanırım diyor ama arada bu düşünceler kurcalıyor tabi kafayı

Konuştum canım
Bi daha yapmayacakmış öyle dedi
Umarım sözünde durur
İnan yorgunluktan karnım ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…