2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor yaa mesela ayin kaç günü eve gelebiliyor
Ben çok üzülüyorum böyle olunca ben kendimi düşünüyorum çok özler çok yalnızlık çekerim
Ayın kaç günü :) çok güldüm kız. 3 ayda bir 15 gün geliyor. Ama şanslıyım. Nasipse bir daha Doğumda gelecek 1 aylığına :)

Oje henuz surumedim ama ara sira makyaj yapiyorum onceden sık sık yapardim. Peki sac kesme ve bitkisel sac boyama işine ne diyorsunuz ? Sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Babaanneler sac kesme diye tutturdularda
Benimde annemden kalma öyle bir inancım var o yüzden saç kestirmiyorum Batıl biliyorum ama yapamıyorum yine de

Turkcell canım hattım bugün başvurdum Türk Telekom’a geçeceğim Turkcell çok pahalı ya neti de çekmiyor doğru düzgün

Çalışıyorsun sende bu arada point Bornova’ya gittim bugün hm de hamile giyim yoktu mavibahçedeki hm de varmış sadece hamile giyim. Görüşelim kız bir ara ben pek bilmiyorum ama izmiri eşimsiz pek çıkmadım tembellikten

kız ne kdr taktın,kullanıoz dedik yahuu. düşünme işte atıver bitane
Canım lanet olsun gerçekten benim su beynime.çok haklisin.ama dur sana tek tek sorayım.kaçıncı haftada kullandın.kaç tane kullandin.kaç günn arayla kullandın.ne olursun cevap yaaaaz

Canım lanet olsun gerçekten benim su beynime.çok haklisin.ama dur sana tek tek sorayım.kaçıncı haftada kullandın.kaç tane kullandin.kaç günn arayla kullandın.ne olursun cevap yaaaaz
kuzum dün kullandım. yani 16+5 te kullandım. cmtsi günü 1 tane daha atıcam. Dün baya bi ilaç kalıntısı akıntım oldu,beyaz ve renksiz... ama bugun şimdiden akıntım geçti.. tertemizdi çamaşırım

Çok sevindim canım işe yaratmasına.14 haftalığım bende.birde 2 paket vermiş bana 4 tane.neyse bugün kullanmayacağım kendimi hazır hissetmiyorum.sende 3 gün arayla kullandın o zaman.birde senden tahlil istedi mi doktorun.beni elle muayene etti öyle verdi.hakkını helal et.çok soru sordum

Ay benim de ilk hamileligimde 6.aydan sonra cikmaya baslamisti gobusum, 7.aya kadar hic hamile kiyafeti giymedim, normal giysilerimi dugmesini acip giymistim. Bugun bi pantolonumu giydim, dugmesini actim ama yetmedi baktim ki fermuari da komple acmam lazim, cikardim baska bisey giydim mecburen. Ama ilk hamileligimdeki gebe pantolonlari da cok bol geldi olmadi henuz. Napcam bilemedim valla.

Konuştum canım
Bi daha yapmayacakmış öyle dedi
Umarım sözünde durur
İnan yorgunluktan karnım ağrıdı

Iyi bari canim. Hani kendin iyi bile olsan, planin olur, gelenin gidenin olur, isin gucun olur ne bileyim, sana sormadan asla misafi4 cagirmamasi lazim. Hele de yatili.

Oje henuz surumedim ama ara sira makyaj yapiyorum onceden sık sık yapardim. Peki sac kesme ve bitkisel sac boyama işine ne diyorsunuz ? Sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Babaanneler sac kesme diye tutturdularda

Ben ilk gebeligimde 2-3 kez kestirmistim. Bunda da kestirdim. Tamamen batil inanc.

Sanirim esler bu donemde hep ayni. Benimkiside karsi cikiyor. Ama ben kendimi cirkin hissediyorum. Sacim 3 renk oldu + boya akinca 2 tane beyazimin oldugunu fark ettim

Bence ihmal etme, ilerlerse daha fazla kullanman gerekebilir. Sonucta sen enfeksiyona daha acik durumdasin. Gece uyumadan once at fitili yat.

sor kuzum sor için rht edene kadar.. benim çok hafifti akıntım. kokusuz ve kaşıntısız.. doktor demekki çok bişe yok ama yinede ilerlemesin 1 paket kullan dedi. tahlil muayne vs yok canım,çok ciddi bir ilaç değil yani.. enfeksiyon olmasada keselim akıntını dedi.

Yok artık değişmez ben dedim sana
Bir kızçemiz daha geliyor

Bence ihmal etme, ilerlerse daha fazla kullanman gerekebilir. Sonucta sen enfeksiyona daha acik durumdasin. Gece uyumadan once at fitili yat.
Ay ne bileyim zaten fitil oldum olası kullananam.içine de sinmeyince.neden hamilelikte bizi düşünüp düzgün bir ilaç vermezler.nerdeyse kullandığımız bütün ilaçlarda hamileler için doktora danış ibaresi var.maden birşey olmayacak o ibareyi koyup bizi niye tedirgin edersiniz.inan tansiyonum çıktı.sıcak bastı.offfffffff derinden hemde .....

canım tüm ilaçlarda doktorunuza danışınız ibaresi vardır bence ağızdan alsak ve kana karışsa daha tehlikeli.. bunun fazlasını zaten atıon gidio.. bu kdr düşünme,akıntın varsa ve ilerleyip ciddi bi enfeksiyona dönüşürse erken doğuma varana kdr bir sürü şeye sebep olabiliyor. fitil etkili bir çözüm söküp atıyor.

Tamam canım çok sağol.perinotologa mesaj attım dayamadım.fitiller kana karışmadığı için bebeğe zarar vermez yazmış.ama olsun yarın kullanacam yinede ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…