Kizlar siz oje ve makyaj yapıyor musunuz
Ayın kaç günü :) çok güldüm kız. 3 ayda bir 15 gün geliyor. Ama şanslıyım. Nasipse bir daha Doğumda gelecek 1 aylığına :)Çok zor yaa mesela ayin kaç günü eve gelebiliyor
Ben çok üzülüyorum böyle olunca ben kendimi düşünüyorum çok özler çok yalnızlık çekerim
Benimde annemden kalma öyle bir inancım var o yüzden saç kestirmiyorumOje henuz surumedim ama ara sira makyaj yapiyorum onceden sık sık yapardim. Peki sac kesme ve bitkisel sac boyama işine ne diyorsunuz ? Sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Babaanneler sac kesme diye tutturdularda
Turkcell canım hattım bugün başvurdum Türk Telekom’a geçeceğim Turkcell çok pahalı ya neti de çekmiyor doğru düzgünCanim mutlaka ic ve en az 5 gun duzenli kullan. Bakteriler bagisiklik kazanir yoksa. Tedavini tamamla mutlaka. Ilk gebeligimde ben de cok kotu hastalanmistim. Basta dogal ne varsa denedim ama perisan oldum, ve iyilesecegine daha cok ilerledi. Sonra bi profa gittim doktor beni acayip azarladi dogal yollari deneyip hastaligi ilerlettigim icin, biz bilmiyor muyuz sanki hamilelerin hangi ilaclari kullanip kullanamayacagini dedi. Simdi tedavi surecini uzatmis oldun tebrik ederim dedi ustune
Evet canim aynen kasilma oyle oluyor.
Offf nasil fiyatlar onlar. Ben 220 ye ombre yaptirmistim. Harika da olmustu. Sac kesimi de 20 lira.
Cok sinir bozucu olmus canim ya. Zaten senin halin yok, kotusun. Ben olsam cok sinirlenirdim esime. Bence guzelce konus, oyle kafasina gore hem de bi de yatili misafir cagirmasin.
Canim Turk Telekomsa hattin mobil uygulamasini indirince sil supur diye bir kisim var, hediye cikiyo icinden, genelde de internet cikiyor. Bir dene istersen. 1 gunluk ya da 1 haftalik veriyor. Seni idare eder en azindan.
Ben de 2 kilo almisim. - 4 teydim ama zaten bulantilardan. Ben de gunde 1.5 ekmek yiyorum rahat. Cok sagliksiz besleniyorum bir de. Canim surekli patates kizartmasi mayonez cekiyor. Her aksam nerdeyse kizartma yiyorum. 1 aya yuvarlanmaya baslarim diye dusunuyorum
kız ne kdr taktın,kullanıoz dedik yahuu. düşünme işte atıver bitaneKızlar gyno lomexin fitil kullanan yok mu
Çalışıyorsun sendeOoh ya. Ben neredeyse 8haftaliktan beri tum kiyafetlerimi degistirdim. 3 kilo falan aldım. Sıkan hic bir seyi giymek istemiyorum zaten icim sıkılıyor. Sen zayıf oldugundan bu zamana kadar ne guzel hamile kiyafeti giymemissin.
-Piraye bana yakinsin gel interneti paylaşalım.
Canım lanet olsun gerçekten benim su beynime.çok haklisin.ama dur sana tek tek sorayım.kaçıncı haftada kullandın.kaç tane kullandin.kaç günkız ne kdr taktın,kullanıoz dedik yahuu. düşünme işte atıver bitane
İnternetsiz çok sıkıntı eşimin peşinde dolanıyorum netinden paylaşım alacağım diyeBen onu bunu bilmem
Geleceksin buraya o kadar
Hafta da 2 gün nöbetçi oluyor
Sabah bi çıkıyor
2 gün sonra geliyor eve
Onun dışında akşamları evde
kuzum dün kullandım. yani 16+5 te kullandım. cmtsi günü 1 tane daha atıcam. Dün baya bi ilaç kalıntısı akıntım oldu,beyaz ve renksiz... ama bugun şimdiden akıntım geçti.. tertemizdi çamaşırımCanım lanet olsun gerçekten benim su beynime.çok haklisin.ama dur sana tek tek sorayım.kaçıncı haftada kullandın.kaç tane kullandin.kaç günn arayla kullandın.ne olursun cevap yaaaaz
Çok sevindim canım işe yaratmasına.14 haftalığım bende.birde 2 paket vermiş bana 4 tane.neyse bugün kullanmayacağım kendimi hazır hissetmiyorum.sende 3 gün arayla kullandın o zaman.birde senden tahlil istedi mi doktorun.beni elle muayene etti öyle verdi.hakkını helal et.çok soru sordumkuzum dün kullandım. yani 16+5 te kullandım. cuma günü 1 tane daha atıcam. Dün baya bi ilaç kalıntısı akıntım oldu,beyaz ve renksiz... ama bugun şimdiden akıntım geçti.. tertemizdi çamaşırım
Saltanatım uzun sürmedi. Hep 20 haftadan sonra gebelik dışardan anlaşılır diye okuyunca bende ona göre hazırladıydım kendimi bir de irademe güveniyordum son 3 ayda kilo alırım gibi ütopik bir hedefim vardı. Komik oldum şimdi hedeflediğim 7 kilonun 2 sini aldım
Şaka biryana sağlıklı olsunlar insan herşeye katlanırım diyor ama arada bu düşünceler kurcalıyor tabi kafayı
Konuştum canım
Bi daha yapmayacakmış öyle dedi
Umarım sözünde durur
İnan yorgunluktan karnım ağrıdı
Oje henuz surumedim ama ara sira makyaj yapiyorum onceden sık sık yapardim. Peki sac kesme ve bitkisel sac boyama işine ne diyorsunuz ? Sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Babaanneler sac kesme diye tutturdularda
Saçınızda beyaz olduğu için mi boyatıyorsunuz kızlar yoksa dip boyası falan mı? Ben çok uzun zamandır kendi saçımı kullanıyorum. 10 ay önce ombre yaptırmıştım. Alttan yine kendi saçım geliyor. Sarılar uçlara geldikçe daha güzel oldu. Gebelikte 17. Haftadan sonra çok etkilemiyor diye biliyorum ama eşler yine de istemiyor.
Çok sevindim canım işe yaratmasına.14 haftalığım bende.birde 2 paket vermiş bana 4 tane.neyse bugün kullanmayacağım kendimi hazır hissetmiyorum.sende 3 gün arayla kullandın o zaman.birde senden tahlil istedi mi doktorun.beni elle muayene etti öyle verdi.hakkını helal et.çok soru sordum
sor kuzum sor için rht edene kadar.. benim çok hafifti akıntım. kokusuz ve kaşıntısız.. doktor demekki çok bişe yok ama yinede ilerlemesin 1 paket kullan dedi. tahlil muayne vs yok canım,çok ciddi bir ilaç değil yani.. enfeksiyon olmasada keselim akıntını dedi.Çok sevindim canım işe yaratmasına.14 haftalığım bende.birde 2 paket vermiş bana 4 tane.neyse bugün kullanmayacağım kendimi hazır hissetmiyorum.sende 3 gün arayla kullandın o zaman.birde senden tahlil istedi mi doktorun.beni elle muayene etti öyle verdi.hakkını helal et.çok soru sordum
Yok artık değişmez ben dedim sanaCinsiyeti yazmamisimm.. dedi ki bacak arasini gosterdi ben size cinsiyet tahmini yapmstm dmi dedi. Biz de varsayin ki yapmadiniz simdi ne goruyosunuz dedik. Ben kiz diyorum dedi yine ve 3.defa hic degistirmeden hepsinde de kiz dedi 11.haftadan beri yani.. artk degsmez herhlde dmi
Ay ne bileyim zaten fitil oldum olası kullananam.içine de sinmeyince.neden hamilelikte bizi düşünüp düzgün bir ilaç vermezler.nerdeyse kullandığımız bütün ilaçlarda hamileler için doktora danış ibaresi var.maden birşey olmayacak o ibareyi koyup bizi niye tedirgin edersiniz.inan tansiyonum çıktı.sıcak bastı.offfffffff derinden hemde .....Bence ihmal etme, ilerlerse daha fazla kullanman gerekebilir. Sonucta sen enfeksiyona daha acik durumdasin. Gece uyumadan once at fitili yat.
Ben kestirdim ama 3 aylık olmasını bekledikBenimde annemden kalma öyle bir inancım var o yüzden saç kestirmiyorumBatıl biliyorum ama yapamıyorum yine de
canım tüm ilaçlarda doktorunuza danışınız ibaresi vardırAy ne bileyim zaten fitil oldum olası kullananam.içine de sinmeyince.neden hamilelikte bizi düşünüp düzgün bir ilaç vermezler.nerdeyse kullandığımız bütün ilaçlarda hamileler için doktora danış ibaresi var.maden birşey olmayacak o ibareyi koyup bizi niye tedirgin edersiniz.inan tansiyonum çıktı.sıcak bastı.offfffffff derinden hemde .....
Tamam canım çok sağol.perinotologa mesaj attım dayamadım.fitiller kana karışmadığı için bebeğe zarar vermez yazmış.ama olsun yarın kullanacam yinede ....sor kuzum sor için rht edene kadar.. benim çok hafifti akıntım. kokusuz ve kaşıntısız.. doktor demekki çok bişe yok ama yinede ilerlemesin 1 paket kullan dedi. tahlil muayne vs yok canım,çok ciddi bir ilaç değil yani.. enfeksiyon olmasada keselim akıntını dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?