2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin fitilin adi da gyno lomexin değil mi

Yok artık değişmez ben dedim sana
Bir kızçemiz daha geliyor
Isim arayisina girdik diye cevremizdekiler annelerimz buyukler falan cok erken daha fln dyolar ilk cocuk ilk heyecan napalim suyunu cikarcz iste herseyin bi rhat birakn demii

Aynen öyle valla canım
Misafiri gerçekten çok severim
Ama hala misafir alacak kadar iyi hissetmiyorum
Temizlik,hazırlık hizmet çok yoruyo
Kendime gelemiyorum
Umarım anlar eşim

Benimde annemden kalma öyle bir inancım var o yüzden saç kestirmiyorum Batıl biliyorum ama yapamıyorum yine de

Niye canim bi olay mi yasadi anneniz ? Diyorum boyle seymi olur sac kestirmeyle bebegimin omrunu ben mi belirleyecegim Rabbim verecek diyorum batil ama yaslilar deyince insanin içine kurt dusuyor

Isim arayisina girdik diye cevremizdekiler annelerimz buyukler falan cok erken daha fln dyolar ilk cocuk ilk heyecan napalim suyunu cikarcz iste herseyin bi rhat birakn demii
Çok haklasın kuZum duyma hiç
Sen onları
Çok konuşurlar çok şey söylerler canın nasıl yapmak isterse

Bende de ombre var Doğumdan sonraya bırakacağım boya işini. Parfüm ve oje kullanmıyorum makyaj yapıyorum ama ruj sürmüyorum çünkü yemek yerken ve su içerken rujdaki kurşun gibi zararlı maddeleri de yutuyoruz

Niye canim bi olay mi yasadi anneniz ? Diyorum boyle seymi olur sac kestirmeyle bebegimin omrunu ben mi belirleyecegim Rabbim verecek diyorum batil ama yaslilar deyince insanin içine kurt dusuyor
Bebeğimiz ana rahmine düştüğü an belli oluyor hayati
Benimde bazı batıl inançlarım vardır
Ben 3 ayı geçince kestirdim saçlarımı 3 aya kadar bekledim mesela

Kizlar sanki bebis hissettiriho kendini yani dun ve bugun daha cok hossediyorum insallah bebisdor yaniiyorumdur cuma randevum var cok ama cok korkuyorum

Ayy seni pointe boşuna mi yolladım
Eyvah eyvah. İnsallah en kısa zamanda bulursun. Biraz midelerimizi bi toparlayalim da sahilde bi kafede falan görüşelim ama wifi li bi kafe olsun
Bende bir bulgaristan gocmeni olarak kendimi araya sokayim dedim selamlarrrrr

Eşim gibi 90 göçmeni onlar da. Avrupa vatandaşlıgi da vardır sende simdi.

Kizlar detayli ultrason icin gun alan/ alabilen oldu mu ? 1 ay gibi yeterli zamanim oldugunu dusunuyordum ve fazla masraf olmasin diye abla tavsiyesi suleyman kadin dogum hastanesine perinataloji bolumune gun alayim dedim o tarihler hep dolmus gec kalmisim anlasilan sanırım ozellerle irtibata gececegim. Istanbul avrupa yakasi perinatalog onerisinde bulunabilecek varmi ?

@Cemre Yaman canim sende ariyordun bi donem bulabildin mi ?

Henuz anne karninda ben 4 aylikken gelmisiz 89 yılında. Evet Cifte vatandasim

Neye erkenmis
Yarin nufus mudurlugune mi gideceksiniz saniyolar ne alti ustu isim arayisindasiniz erkeni ne
Ayy hic deme canim yani okdr dogru soyledin ki yarin nufusa gitmicez sonucta bi heyecan iste bunlarin hepsi.. kimseyi takmiyorum zaten iyi ki de evden uzakmisiz herkes bse soylerdi kesin alcgm yapcgm seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…