Canım senin fitilin adi da gyno lomexin değil misor kuzum sor için rht edene kadar.. benim çok hafifti akıntım. kokusuz ve kaşıntısız.. doktor demekki çok bişe yok ama yinede ilerlemesin 1 paket kullan dedi. tahlil muayne vs yok canım,çok ciddi bir ilaç değil yani.. enfeksiyon olmasada keselim akıntını dedi.
Isim arayisina girdik diye cevremizdekiler annelerimz buyukler falan cok erken daha fln dyolarYok artık değişmez ben dedim sana
Bir kızçemiz daha geliyor
aynen canımCanım senin fitilin adi da gyno lomexin değil mi
Çok sağol Allah razı olsun canımaynen canım
Aynen öyle valla canımAy benim de ilk hamileligimde 6.aydan sonra cikmaya baslamisti gobusum, 7.aya kadar hic hamile kiyafeti giymedim, normal giysilerimi dugmesini acip giymistim. Bugun bi pantolonumu giydim, dugmesini actim ama yetmedibaktim ki fermuari da komple acmam lazim, cikardim baska bisey giydim mecburen. Ama ilk hamileligimdeki gebe pantolonlari da cok bol geldi olmadi henuz. Napcam bilemedim valla.
Iyi bari canim. Hani kendin iyi bile olsan, planin olur, gelenin gidenin olur, isin gucun olur ne bileyim, sana sormadan asla misafi4 cagirmamasi lazim. Hele de yatili.
Ben ilk gebeligimde 2-3 kez kestirmistim. Bunda da kestirdim. Tamamen batil inanc.
Benimde annemden kalma öyle bir inancım var o yüzden saç kestirmiyorumBatıl biliyorum ama yapamıyorum yine de
Çok haklasın kuZum duyma hiçIsim arayisina girdik diye cevremizdekiler annelerimz buyukler falan cok erken daha fln dyolarilk cocuk ilk heyecan napalim suyunu cikarcz iste herseyin bi rhat birakn demii
Ben bugun kestirdim valla inanmiyorum öle batıl inanclaraOje henuz surumedim ama ara sira makyaj yapiyorum onceden sık sık yapardim. Peki sac kesme ve bitkisel sac boyama işine ne diyorsunuz ? Sizinde yorumunuzu merak ediyorum. Babaanneler sac kesme diye tutturdularda
Bebeğimiz ana rahmine düştüğü an belli oluyor hayatiNiye canim bi olay mi yasadi anneniz ? Diyorum boyle seymi olur sac kestirmeyle bebegimin omrunu ben mi belirleyecegim Rabbim verecek diyorum batil ama yaslilar deyince insanin içine kurt dusuyor
Neye erkenmisIsim arayisina girdik diye cevremizdekiler annelerimz buyukler falan cok erken daha fln dyolarilk cocuk ilk heyecan napalim suyunu cikarcz iste herseyin bi rhat birakn demii
Ben bugun kestirdim valla inanmiyorum öle batıl inanclara
Bebeğimiz ana rahmine düştüğü an belli oluyor hayati
Benimde bazı batıl inançlarım vardır
Ben 3 ayı geçince kestirdim saçlarımı 3 aya kadar bekledim mesela
Çalışıyorsun sendebu arada point Bornova’ya gittim bugün hm de hamile giyim yoktu mavibahçedeki hm de varmış sadece hamile giyim. Görüşelim kız bir ara ben pek bilmiyorum ama izmiri eşimsiz pek çıkmadım tembellikten
Bende bir bulgaristan gocmeni olarak kendimi araya sokayim dedimselamlarrrrr
Ayy seni pointe boşuna mi yolladım
Eyvah eyvah. İnsallah en kısa zamanda bulursun. Biraz midelerimizi bi toparlayalim da sahilde bi kafede falan görüşelimama wifi li bi kafe olsun
Eşim gibi 90 göçmeni onlar da. Avrupa vatandaşlıgi da vardır sende simdi.
AnGeL3432 ben kestirdim bile 1 ay oluyor
Ayy hic deme canim yani okdr dogru soyledin ki yarin nufusa gitmicez sonucta bi heyecan iste bunlarin hepsi.. kimseyi takmiyorum zaten iyi ki de evden uzakmisiz herkes bse soylerdi kesin alcgm yapcgm seylereNeye erkenmis
Yarin nufus mudurlugune mi gideceksiniz saniyolar ne alti ustu isim arayisindasiniz erkeni ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?