2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben genelde uzun zamandır girmedim durumunu merak ediyorum diyorum içte kanamam var nasıl olduğuna bakmak istiyorum falan diyorum.

bnmde çok ağır geçer griplerim o yüzden hemen gittim 2. günde bile ne kadar ilerlemş. hamile kaldığım ilk dönemde haberm yoktu tam 10 gün çektm ne iğneler ne antibiyotkler içtm Rabbim korumuş yavrumu.. şimdide korur. limonlu zencefil aldım sallama ondan içiyrm oda çok iyi geldi bide zencefilin şekerini aldım

Gunaydin kizlar sac makyaj işinde kendinizi bu kadar kasmayın bi eşimiz var neticede hamilelikte hormonlar tavan ve anne kendini çirkin hissederse bu bebeğe de yansır kendine de ben boyatiyomuyum yok ancak beyazım yok beyazım olsa kesin boyatirim kestirdim her ıkisinde de koyverin gitsin mutlu anne mutlu bebek

Gunaydin
Ben mecbur erken kalkiyorum esimi ise gonder cocuklari okula hazirla
Bi de bi hastaligim var evden cikmadan ev jilet gibin olmali
Bende eşimi işe gönderiyorum üstüne bitmek bilmeyen misafirler
Neyse yaa bişey demiyorum artık

Ben hiç uyuyamadım bütün gece zombi gibiydik
Neden böyle oluyor anlamıyorum
Şimdi bütün gün sersem gibi geçecek
Kurulu saat gibi
Her sabah daha güneş doğmadan gözlerim bi açılıyor cin gibiyim anlam veremedim

Kasıklarım da sancı var geçmesini bekledim geçmeyince endişelenip size geldim derdim ben
Valla bende duramazdım meraktan
Daha 3 hafta var benim kontrole

Yapacak halim ve zamanım olsaydı ben hiç kasmazdım açıkçası
O kadar da didiklemiyorum herşeyi
Akışına bırakmak en doğrusu

Cevizlibağ da ahmet gul var 550 galiba ucreti

Gunaydin guzel anne adaylari
Kizlar ben daha cinsiyeti ogrenmedim iki hafta var. Erkek annelerine sorum ayaklariniz usuyor mu yani biyerde okudum tabiiki yuzde yuz degildir ama erkek bebege hamile kalan annelerin ayaklari usurmus ve benim ayaklarim donuyorrr acaba cinsiyetle mi ilgili kizima hamileyken yaniyodum resmen cok sicakti vucud isim ama bu hamileligimde cok usuyorum
Dip not: ilk once saglik sonra kizima baci istiyorum

arkadaşlar hayırlı günler burayı takip ediyorum okumaya çalışıyorum ama yoğunluktan pek yazamıyorum.hala cinsiyet belli değil 13 ekimi bekliyorum bakalım hayırlısı olsun..nasıl geçiyor hamilelik bitmiştir inşallah bulantılar .

günaydın canım kendini iyi hissediyorsan gidip öğren cinsiyeti bebiş gösterirse hayırlısı olsun inşallah ❤ bizlere de haber ver olur mu:))

Baştan yazayım... 4body1soul laf edersen bozuşuruz haaa

Kızlar, kızlaaaar. Bakın bu dönemlerin de tadını çıkarmak lazım. Her an bi daha gelmeyecek şekilde geçiyor. Mesela kendimden örnek vereyim. Allah 2 yavruma da sağlık uzun ömür versin, başka çocuk düşünmüyorum. Bu demektir ki asla 17 haftalık hamile olmayacağım bir daha. O yüzden her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Her an bize verilmiş bir armağan. Çeşitli sorunlar yaşasak da her an güzel. ''Bebeklerimizi kucağımıza alsak bi an önce'' diye anı kaçırıyorsunuz. İlk bebeği olanlar sadece eşinizle olduğunuz son zamanlarınız. İkinci ya da üçüncü çocuğu olanlar aileniz genişliyor. Mesela kızımın tek çocuk olduğu son zamanlar. Bu anların hepsinin tadını çıkarmak lazım.

Eğer şimdide yaşamazsanız, çocuk doğunca ah şu gazı bitseydi, ek gıdaya bi başlasaydı, ah bi otursaydı, bi emeklese rahatlayacak, aman şu dişler çıksa da kurtulsak, konuşsa artık ya, aman 2 yaş sendromu bitsin, 3 yaş sendromu bitsin. Off çişini söylese bile. Bi büyüse şu çocuk. Okula alışsaydı, aman alışamadı, okuma yazma öğrense, şu sınavı kazansaydı, şu dönem bi bitsedi...... bi evlenseydi..... Hayat bitiyor farkında mısınız? O yüzden hamile olmanın keyfini çıkarın lütfen...

İlgisi var mı bilemem ama benim ayaklarım hamileliğimden beri çok üşüyor ısıtamıyorum hiç

Benimki

zaten kısa model vermek için kestirecektim. Yani kısa olmasına rağmen dökülüyor.
canım ben kestirdim saçımı ilk başlarda üstelik.duymamıştım hiç duysam kestirmezdim batıl da olsa insan etkileniyor.saçlarım çok dökülüyordu azaldı ama devam dökülmeye .

Git bence cinsiyeti bilmek benim bebelerimin gelecegi icin onemli
Giss kaynanan ne diyo o eve bide altli ustu oturuyonuz.
Benimki uzak senede bi kere anca gelir iki saatligine bide altli ustlu otursak naparim bilmiyom uyumam heralde

Alakası yoktur cinsiyetle ama benim ayaklarım üşüyor ve oğlum olacak. Kızıma hamileyken de üşüyordu ama

Kontrole geldim artik sizle devam edicem dersin ultrasYondan bakarkende hocam cinsiyeti daha bilmiyoruz goruyorsaniz soyler misiniz de tamamdir bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…