- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Ben genelde uzun zamandır girmedim durumunu merak ediyorum diyorum içte kanamam var nasıl olduğuna bakmak istiyorum falan diyorum.kızlar az bi bana bakın. ben şimdi ilk kez gidicem ya devletteki bu dr.a ne dicem? pişkn pişkn cinsiyet içinmi geldim diyim? devlette zaten zor sölüolarmış? ne desem sancımmı oldu diim? o zaman nie kendi dr.una gitmedn demezmi. ay stres bastıSekerAnnee @SEPTEMBER LOVE 4body1soul Nurbal27 M mel33 geronimo_s
Canim mutlaka ic ve en az 5 gun duzenli kullan. Bakteriler bagisiklik kazanir yoksa. Tedavini tamamla mutlaka. Ilk gebeligimde ben de cok kotu hastalanmistim. Basta dogal ne varsa denedim ama perisan oldum, ve iyilesecegine daha cok ilerledi. Sonra bi profa gittim doktor beni acayip azarladi dogal yollari deneyip hastaligi ilerlettigim icin, biz bilmiyor muyuz sanki hamilelerin hangi ilaclari kullanip kullanamayacagini dedi. Simdi tedavi surecini uzatmis oldun tebrik ederim dedi ustune
Evet canim aynen kasilma oyle oluyor.
Offf nasil fiyatlar onlar. Ben 220 ye ombre yaptirmistim. Harika da olmustu. Sac kesimi de 20 lira.
Cok sinir bozucu olmus canim ya. Zaten senin halin yok, kotusun. Ben olsam cok sinirlenirdim esime. Bence guzelce konus, oyle kafasina gore hem de bi de yatili misafir cagirmasin.
Canim Turk Telekomsa hattin mobil uygulamasini indirince sil supur diye bir kisim var, hediye cikiyo icinden, genelde de internet cikiyor. Bir dene istersen. 1 gunluk ya da 1 haftalik veriyor. Seni idare eder en azindan.
Ben de 2 kilo almisim. - 4 teydim ama zaten bulantilardan. Ben de gunde 1.5 ekmek yiyorum rahat. Cok sagliksiz besleniyorum bir de. Canim surekli patates kizartmasi mayonez cekiyor. Her aksam nerdeyse kizartma yiyorum. 1 aya yuvarlanmaya baslarim diye dusunuyorum
Bende eşimi işe gönderiyorum üstüne bitmek bilmeyen misafirlerGunaydin
Ben mecbur erken kalkiyorum esimi ise gonder cocuklari okula hazirla
Bi de bi hastaligim var evden cikmadan ev jilet gibin olmali
Kurulu saat gibiBen hiç uyuyamadım bütün gece zombi gibiydik
Neden böyle oluyor anlamıyorum
Şimdi bütün gün sersem gibi geçecek
Kasıklarım da sancı var geçmesini bekledim geçmeyince endişelenip size geldim derdim benkızlar az bi bana bakın. ben şimdi ilk kez gidicem ya devletteki bu dr.a ne dicem? pişkn pişkn cinsiyet içinmi geldim diyim? devlette zaten zor sölüolarmış? ne desem sancımmı oldu diim? o zaman nie kendi dr.una gitmedn demezmi. ay stres bastıSekerAnnee @SEPTEMBER LOVE 4body1soul Nurbal27 M mel33 geronimo_s
Yapacak halim ve zamanım olsaydı ben hiç kasmazdım açıkçasıGunaydin kizlar sac makyaj işinde kendinizi bu kadar kasmayın bi eşimiz var neticede hamilelikte hormonlar tavan ve anne kendini çirkin hissederse bu bebeğe de yansır kendine de ben boyatiyomuyum yok ancak beyazım yok beyazım olsa kesin boyatirim kestirdim her ıkisinde de koyverin gitsin mutlu anne mutlu bebek
Canım haklisin ama benim dikisim var.maaalesef öyle bir lüksüm yok.çünkü dikiş ipi sonuçta farklı bir madde ve enfeksiyona çok açık Allah korusunyanma ağrı yoksa cok irdelemememiz lazım sanırım ://
İnşallah hiçbi sıkıntı yaşamadan atlatırsınız :/ şu minnoşları hayırlısıyla bil alıverseydik kucaklarımızaCanım haklisin ama benim dikisim var.maaalesef öyle bir lüksüm yok.çünkü dikiş ipi sonuçta farklı bir madde ve enfeksiyona çok açık Allah korusun
İnşallah kuzum inşallah şubat ayı bir gelsede kaç günümüz kaldı olayını konussaak....İnşallah hiçbi sıkıntı yaşamadan atlatırsınız :/ şu minnoşları hayırlısıyla bil alıverseydik kucaklarımıza
Cevizlibağ da ahmet gul var 550 galiba ucretiKizlar detayli ultrason icin gun alan/ alabilen oldu mu ? 1 ay gibi yeterli zamanim oldugunu dusunuyordum ve fazla masraf olmasin diye abla tavsiyesi suleyman kadin dogum hastanesine perinataloji bolumune gun alayim dedim o tarihler hep dolmus gec kalmisim anlasilansanırım ozellerle irtibata gececegim. Istanbul avrupa yakasi perinatalog onerisinde bulunabilecek varmi ?
@Cemre Yaman canim sende ariyordun bi donem bulabildin mi ?
günaydın canım kendini iyi hissediyorsan gidip öğren cinsiyeti bebiş gösterirse hayırlısı olsun inşallah ❤ bizlere de haber ver olur mu:))Günaydınn,bugünede sorunsuz uyandık rabbime bin şükür
Saat 10da devletten cinsiyet için randevu almıştım yaa bi üşeniyorumki yataktan çıkasım yok,beklesemmi kendi kontrolümü ayın 1ine bilemedim..
4body1soul maşallah valla,benim ev dandini bayır iyi bi temizlik gerekiyor ama yorgunum
canım günaydın geçmiş olsun.Günaydın kızlar.....nur topu gibi bir baş ağrısı ile uyandım.sizlerden uzak olsun......
İlgisi var mı bilemem ama benim ayaklarım hamileliğimden beri çok üşüyor ısıtamıyorum hiçGunaydin guzel anne adaylari
Kizlar ben daha cinsiyeti ogrenmedim iki hafta var. Erkek annelerine sorum ayaklariniz usuyor mu yani biyerde okudum tabiiki yuzde yuz degildir ama erkek bebege hamile kalan annelerin ayaklari usurmus ve benim ayaklarim donuyorrr acaba cinsiyetle mi ilgili kizima hamileyken yaniyodum resmen cok sicakti vucud isim ama bu hamileligimde cok usuyorum
Dip not: ilk once saglik sonra kizima baci istiyorum
canım ben kestirdim saçımı ilk başlarda üstelik.duymamıştım hiç duysam kestirmezdim batıl da olsa insan etkileniyor.saçlarım çok dökülüyordu azaldı ama devam dökülmeye .Benimki
zaten kısa model vermek için kestirecektim. Yani kısa olmasına rağmen dökülüyor.
Git bence cinsiyeti bilmek benim bebelerimin gelecegi icin onemliGünaydınn,bugünede sorunsuz uyandık rabbime bin şükür
Saat 10da devletten cinsiyet için randevu almıştım yaa bi üşeniyorumki yataktan çıkasım yok,beklesemmi kendi kontrolümü ayın 1ine bilemedim..
4body1soul maşallah valla,benim ev dandini bayır iyi bi temizlik gerekiyor ama yorgunum
Gunaydin guzel anne adaylari
Kizlar ben daha cinsiyeti ogrenmedim iki hafta var. Erkek annelerine sorum ayaklariniz usuyor mu yani biyerde okudum tabiiki yuzde yuz degildir ama erkek bebege hamile kalan annelerin ayaklari usurmus ve benim ayaklarim donuyorrr acaba cinsiyetle mi ilgili kizima hamileyken yaniyodum resmen cok sicakti vucud isim ama bu hamileligimde cok usuyorum
Dip not: ilk once saglik sonra kizima baci istiyorum
Kontrole geldim artik sizle devam edicem dersin ultrasYondan bakarkende hocam cinsiyeti daha bilmiyoruz goruyorsaniz soyler misiniz de tamamdir bu iskızlar az bi bana bakın. ben şimdi ilk kez gidicem ya devletteki bu dr.a ne dicem? pişkn pişkn cinsiyet içinmi geldim diyim? devlette zaten zor sölüolarmış? ne desem sancımmı oldu diim? o zaman nie kendi dr.una gitmedn demezmi. ay stres bastıSekerAnnee @SEPTEMBER LOVE 4body1soul Nurbal27 M mel33 geronimo_s
İnşallah kuzum inşallah şubat ayı bir gelsede kaç günümüz kaldı olayını konussaak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?