- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Bu kadar cabuk muEvdeki internet yapıldı
canım maaşallahKızlarrr çıktım şimdiii. uzun yol yaptık ve biraz sancım var dedim. direk ultrasondan baktı işte özellikleri söledi herşey normal şöle böle,tam kapatıodu dedimki hocam cinsiyeti görebildiniz mi? net Kız dedi
bana ve kafasını şişirdiğim herkese geçmiş olsun
Ay utu deme sabah utu yaparken aniden utum bozuldu simdi adam yapsin diye pesinde dolaniyomOy oy kimler gelmiş bak yerimi sana bırakıp ütü yapmaya gidiyorum yokluğumu belli etme
Aynen ya hiç beklemiyordumBu kadar cabuk mu
Heecccc gerek yok dohtura neycanım maaşallahdarısı basima merakla ben de bekliyorum cinsiyeti net değil henüz :))
Arkadaşım sezaryan dogum yapti bebegi 5 aylikti. Tekrar hamile kaldi sorubsuz bir gebelik yaşadıArkadaşlar bisey sormak istiyorum çok sacma gelecek çoğumuza biliyorum ama araştırmaya başlamam lazim
Şimdi 37 yasinda ilk doğumumu yapicam allahin izniyle
2 çocuk doğurup bu defteri kapatmak zorundayım yaş dan dolayı
Normal doğum yapacagimi sanmıyorum
Sezeryan olursa kac yıl beklemem gerekir.yasimin geçmemesi lazim
Vovvvvv darısı başımıza isteyenlerin tabiiiArkadaşım sezaryan dogum yapti bebegi 5 aylikti. Tekrar hamile kaldi sorubsuz bir gebelik yaşadı
canım ama sen yinede doktoruna danış.çünkü kişiden kişiye değişiyor. benim arkadaşımda bebeği 6 aylıkken hamile kaldı,sorunsuz ilerliyorduki bebek 5aylıkken rahim taşıyamadı ve ölü doğum yaptı.. tek nedenide rahmin daha tam toparlanamamasıymış.. kişiden kişiye değişir tabiki ama tedbirli olmakta fayda varVovvvvv darısı başımıza isteyenlerin tabiii
Ben hala evi süpüreyorum eşimi bekliyorum hafta sonu süpürsün diyeBende evi süpürdüm sileceğim bir sürü işim var yatıyorum sabahtan beri ya
Gönder bana yapayım ütülerini kısssAy utu deme sabah utu yaparken aniden utum bozuldu simdi adam yapsin diye pesinde dolaniyom
Ben kış temizliğini kendim yapamam. Temizlik için ablayı çağıracağım. Ama oda buzdolabını falan temizlemiyor. O temizlik yaparken bende onun yapmadıklarını yapacağım. Artık çağırsam iyi olurBen hala evi süpüreyorum eşimi bekliyorum hafta sonu süpürsün diye
Benim daha perdelerim yıkanacak kapılar silinecek
Heecccc gerek yok dohtura ney
Burda profesor kadin dogumcular var bii bakiversinlerSEPTEMBER LOVE esut85
Bende çağıracaktım mutfak dolapın içine yapmıyor buzdolabı içini silmezBen kış temizliğini kendim yapamam. Temizlik için ablayı çağıracağım. Ama oda buzdolabını falan temizlemiyor. O temizlik yaparken bende onun yapmadıklarını yapacağım. Artık çağırsam iyi olur
İnşallah canımYavaş yavaş geçecek insallah canımm bulantın az kaldı sabret
Kuzum gelmişEvdeki internet yapıldı
Biliyorum o konuda ustune adam tanimamGönder bana yapayım ütülerini kısss
Feci ütü yaparım yarım saatte ütülemedik bırakmam :)
Yaaa severim senin göbüşünüAlın size artık önden giden göbiş neyseki içinde kızçem var baktıkça mutlu oluyorum
Maşallah diyelim lütfen
Halin guzelmis masallah halinaAlın size artık önden giden göbiş neyseki içinde kızçem var baktıkça mutlu oluyorum
Maşallah diyelim lütfen
Evet canım yapmıyor ama ben cam silemem kapı falan yapamam perdeler gözümde büyüyor. Eşim beraber yaparız dedi ama zorluğunu bilmiyor bide beceremez. İki hafta içinde çağırmam lazım ama ona bile üşeniyorum halim yok. Kafamı kaldıramıyorum midem bulanıyor hala. Bakalım nasıl yapacağımBende çağıracaktım mutfak dolapın içine yapmıyor buzdolabı içini silmez
Bende mutfağımı kendim temizleyince dedim ki gerek Yok kadına bu sefer ben yaparım
Hafta sonu biter Allah ın izni ile kış temizliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?