2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maaşallah darısı basima merakla ben de bekliyorum cinsiyeti net değil henüz :))

Arkadaşım sezaryan dogum yapti bebegi 5 aylikti. Tekrar hamile kaldi sorubsuz bir gebelik yaşadı

Vovvvvv darısı başımıza isteyenlerin tabiii
canım ama sen yinede doktoruna danış.çünkü kişiden kişiye değişiyor. benim arkadaşımda bebeği 6 aylıkken hamile kaldı,sorunsuz ilerliyorduki bebek 5aylıkken rahim taşıyamadı ve ölü doğum yaptı.. tek nedenide rahmin daha tam toparlanamamasıymış.. kişiden kişiye değişir tabiki ama tedbirli olmakta fayda var

Ben hala evi süpüreyorum eşimi bekliyorum hafta sonu süpürsün diye
Benim daha perdelerim yıkanacak kapılar silinecek
Ben kış temizliğini kendim yapamam. Temizlik için ablayı çağıracağım. Ama oda buzdolabını falan temizlemiyor. O temizlik yaparken bende onun yapmadıklarını yapacağım. Artık çağırsam iyi olur

Bende çağıracaktım mutfak dolapın içine yapmıyor buzdolabı içini silmez
Bende mutfağımı kendim temizleyince dedim ki gerek Yok kadına bu sefer ben yaparım
Hafta sonu biter Allah ın izni ile kış temizliğim

Evet canım yapmıyor ama ben cam silemem kapı falan yapamam perdeler gözümde büyüyor. Eşim beraber yaparız dedi ama zorluğunu bilmiyor bide beceremez. İki hafta içinde çağırmam lazım ama ona bile üşeniyorum halim yok. Kafamı kaldıramıyorum midem bulanıyor hala. Bakalım nasıl yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…