- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kızlar bir resim atsanıza çok merak ettim belli markası var mıValla helal olsun sana kiz. Hep hayran olmusumdur boyle kadinlara.
Sabah bulantilari benim de yakami birakmadi.
O zencefilli limonlu cayi ben de cok begendim. Hem bulantiya vs de iyi geliyor, baya rahatlatiyor. Bir de canim daha once paylasmistim ama gozunden kacmis olabilir.
1 kasik uzum sirkesi
1 kasik limon suyu
1 kasik bal
Bir tutam toz tarcin
Bunlari karistirip uzerine uygun miktarda ilik su ekliyosun ve sabah aksam ilac niyetine iciyosun. Kasiklari ister cay kasigi ister tatli kasigi ister yemek kasigiyla olc, tamamen sana kalmis. Ben kizima da yapiyorum hemen iyilesiyor.
Canim benim bebis kiz ama ayaklarim acayip usuyor, buz kesiyor resmen ve cok zor isiniyorum.
Tam da bahsetmeyi dusundugum konuda soru sormussun canim. Ben Boba 4G yi kizimda alip kullandim ve verdigim parayi sonuna kadar hakeden bir urun. Kanguru olunca arabaya falan hic ihtiyac duymadim. Boba 4g yenidogandan itibaren kullanilabiliyor, ergonomik, guvenilir, bebege hicbir zarari yok, yeterki duzgunce yerlestir bebisi. Kizimda arabamiz yoktu, bebek arabasiyla da her yere gidip gelemiyordum, dolmusa otobuse binmek zor oluyordu. Evimiz 4.katta ve asansoru yoktu. Hem bebek, hem puset, hem arabasi, hem bebek cantasi indiremiyordum asagiya tek basima. Resmen benim icin kurtarici oldu kanguru. Ellerim serbest, dolmusa otobuse metroya bindim, 20 gunluk olunca kizim kar demedim kis demedim fellik fellik gezdim valla. Icinde emzirebiliyosun. Zaten binince 5-10 dk gecmeden uyuyor bebek. Yanimda esim varsa o tasidi genelde de. Herkese ama herkese tavsiye ederim. Arabaniz varsa bile, tek arabaysa eger, esiniz aldiginda yine rahat ediyorsunuz, evde mesela yemek yaparken, is yaparken yine kullaniyordum. Biraz fiyati pahali tabi, 3.5 yil once 300 civarina almistim ben. Simdi kac olmustur bilgim yok. Ama ergonomiklik ve yenidogandan itibaren kolay kullanimi ile kesinlikle tavsiye ederim. Evladiyelik olur.
Buldum resmini digerlerinden ne farkı var PekiValla helal olsun sana kiz. Hep hayran olmusumdur boyle kadinlara.
O zencefilli limonlu cayi ben de cok begendim. Hem bulantiya vs de iyi geliyor, baya rahatlatiyor. Bir de canim daha once paylasmistim ama gozunden kacmis olabilir.
1 kasik uzum sirkesi
1 kasik limon suyu
1 kasik bal
Bir tutam toz tarcin
Bunlari karistirip uzerine uygun miktarda ilik su ekliyosun ve sabah aksam ilac niyetine iciyosun. Kasiklari ister cay kasigi ister tatli kasigi ister yemek kasigiyla olc, tamamen sana kalmis. Ben kizima da yapiyorum hemen iyilesiyor.
Canim benim bebis kiz ama ayaklarim acayip usuyor, buz kesiyor resmen ve cok zor isiniyorum.
Tam da bahsetmeyi dusundugum konuda soru sormussun canim. Ben Boba 4G yi kizimda alip kullandim ve verdigim parayi sonuna kadar hakeden bir urun. Kanguru olunca arabaya falan hic ihtiyac duymadim. Boba 4g yenidogandan itibaren kullanilabiliyor, ergonomik, guvenilir, bebege hicbir zarari yok, yeterki duzgunce yerlestir bebisi. Kizimda arabamiz yoktu, bebek arabasiyla da her yere gidip gelemiyordum, dolmusa otobuse binmek zor oluyordu. Evimiz 4.katta ve asansoru yoktu. Hem bebek, hem puset, hem arabasi, hem bebek cantasi indiremiyordum asagiya tek basima. Resmen benim icin kurtarici oldu kanguru. Ellerim serbest, dolmusa otobuse metroya bindim, 20 gunluk olunca kizim kar demedim kis demedim fellik fellik gezdim valla. Icinde emzirebiliyosun. Zaten binince 5-10 dk gecmeden uyuyor bebek. Yanimda esim varsa o tasidi genelde de. Herkese ama herkese tavsiye ederim. Arabaniz varsa bile, tek arabaysa eger, esiniz aldiginda yine rahat ediyorsunuz, evde mesela yemek yaparken, is yaparken yine kullaniyordum. Biraz fiyati pahali tabi, 3.5 yil once 300 civarina almistim ben. Simdi kac olmustur bilgim yok. Ama ergonomiklik ve yenidogandan itibaren kolay kullanimi ile kesinlikle tavsiye ederim. Evladiyelik olur.
Haberi Yok olsa ne diyecek kadın çalışana verdim numaramıKocan bisey demiyo mu sen marketlere telefon birakiyon da
Dogurdun attin valla bebegih&m de indirim var. Hem kızıma hem oğluma hem kendime bir şeyler aldım internetten. İlk kayıtta kargo bedava oluyor zaten. Kendime emzirme elbisesi ve emzirme bluzu aldım. Bakmanızı öneririm
Valla helal olsun sana kiz. Hep hayran olmusumdur boyle kadinlara.
1 kasik uzum sirkesi
1 kasik limon suyu
1 kasik bal
Bir tutam toz tarcin
Kiskanmiyo zannimca kanepede yatir kanepede :))Haberi Yok olsa ne diyecek kadın çalışana verdim numaramı
Allah şükür öyle aşırı hiç kıskançlık yapmaz dur bakayım bu adam yoksa beni sevmiyor mu niye kıskanmıyor ki benim gibi bir hatunu
Bunu instagramda gördüm merak ettim benim tek bildiğim kanguru ve wrap sling di. Kanguruyu yenidoğanda kullanamıyorsunuz anladığım kadarı ile. Sling de bağla bağla bitmiyor kuzum ben o kadar sabırlı bir insan değilim dolayamam onu heryerime. Daha ötesi daralmaya gelemiyorum kışın bile en fazla bileksiz çorap giyebiliyorum. Ama bunu gördüm yenidoğanda da kullanılıyormuş ergonomik birşeye benziyorBuldum resmini digerlerinden ne farkı var Peki
Dogurdun attin valla bebegi
Hadi gozun aydin :))
Bende gecen tulum hastane cikisi battaniye corap aldim hepisi pembis pembisss
Bak anlaşalım ben eşimi kanepede yatırmam kızsam bile yatırmamKiskanmiyo zannimca kanepede yatir kanepede :))
16+0 oldum bende bugün ama hissetmiyorum halaKızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
Bak anlaşalım ben eşimi kanepede yatırmam kızsam bile yatırmam
Karı-koca yatak ayırmaz ne olursa olsun günah
Şeytan bilem girmez karı koca arasına sen niye giriyorsun
Gel komsum bulusup kizlari cekistirek hele bi tanesi var ki onu illa cekistirekSelam kızlar yazamadım geçmişi de okuyamadım. Cumartesi Ankara’ya yola çıkacağız inşallah:)))
İnşallah hepiniz iyisinizdir :)
kangru icin yenidoğan aparati oluyo onunla kullaniliyo yoksa 3 aylik 6 kg üstü sanırım ben solomombaby almıştım çok memnun kaldım bu bebegimdede onu kullanicam inşallahBunu instagramda gördüm merak ettim benim tek bildiğim kanguru ve wrap sling di. Kanguruyu yenidoğanda kullanamıyorsunuz anladığım kadarı ile. Sling de bağla bağla bitmiyor kuzum ben o kadar sabırlı bir insan değilim dolayamam onu heryerime. Daha ötesi daralmaya gelemiyorum kışın bile en fazla bileksiz çorap giyebiliyorum. Ama bunu gördüm yenidoğanda da kullanılıyormuş ergonomik birşeye benziyor
Kızlar bir resim atsanıza çok merak ettim belli markası var mı
Kısss ben bu gün sarmadım mı seni yoksa
Canim benim kullandigim Boba 4g marka olani. Bunun citcitli bir aparati var, yenidogan doneminde popo altina denk gelcek sekilde destek olsun diye o takiliyor. Yenidogan donemi bitince o aparati cikariyosun artik. Daha oncesinde momfortbaby marka almistim, ergobaby var sanirim bi de, bunlarin yenidogan aparatlari kundak seklinde, bebegi once o kundaga yerlestiriyosun sonra kanguruya, oyle olunca da disarda sokup takmasi cok zor oluyor, kundaga bebegi yerlestirmek icin once duz bi yere yatirman lazim bebegi, disarda da her zaman bebegi yatiracak yer bulunmayabiliyor. Boba 4g cok daha pratik bu acidan.
Teşekkürler canım ne güzel anlatıyorsun ya bayılıyorum yazılarına
Öğretmen olduğun nasıl belli maşalllah
Bende araştırmaktayım netten
Lise matematik canim, detaylica yaziypeum acikliyorum diye mi sordun
Aynen o sayfa bana da erkek demisti kiz cikti bizm debuarada şu instgramdaki birgebenngunlugu 2 defa erkek demişti. inanmayın gelin bana sorun siz
canım daha çok erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?