2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir resim atsanıza çok merak ettim belli markası var mı

Buldum resmini digerlerinden ne farkı var Peki

h&m de indirim var. Hem kızıma hem oğluma hem kendime bir şeyler aldım internetten. İlk kayıtta kargo bedava oluyor zaten. Kendime emzirme elbisesi ve emzirme bluzu aldım. Bakmanızı öneririm
Dogurdun attin valla bebegi
Hadi gozun aydin :))

Bende gecen tulum hastane cikisi battaniye corap aldim hepisi pembis pembisss

teşekkürler tatlım bunuda deneyeceğim sirkeyi sevmem ama 1 karıştan bişi olmaz suyla balla karışcağı için :)

Buldum resmini digerlerinden ne farkı var Peki
Bunu instagramda gördüm merak ettim benim tek bildiğim kanguru ve wrap sling di. Kanguruyu yenidoğanda kullanamıyorsunuz anladığım kadarı ile. Sling de bağla bağla bitmiyor kuzum ben o kadar sabırlı bir insan değilim dolayamam onu heryerime. Daha ötesi daralmaya gelemiyorum kışın bile en fazla bileksiz çorap giyebiliyorum. Ama bunu gördüm yenidoğanda da kullanılıyormuş ergonomik birşeye benziyor

Anam o kadar para verilir mi
Iki tulbent alak 5 tl den cingenelerinki gibi baglayak hem degisik degisikkiyafetimize uygun renk baglariz :))

Dogurdun attin valla bebegi
Hadi gozun aydin :))

Bende gecen tulum hastane cikisi battaniye corap aldim hepisi pembis pembisss

Ooo bir sürü emzirme sütyeni, atleti, emzirme bluzu falan aldım. İlkinde çok az saat çalışıyordum işte ve bir süre sonra ücretsiz izne çıkmıştım. O yüzden emzirme bluzun filan yoktu. Bu sefer emzirme elbisesi bile aldım. Umarım güzel güzel emer yavrucum. Anası işe dönmek zorunda maalesef. Ücretsiz izin alamayacağım bu sefer.

Kızlar günaydın umarım herkez iyidir yaa benim gibi daha bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı 16+3 olduk ama hiç bişey hissetmiyorum
16+0 oldum bende bugün ama hissetmiyorum hala

kangru icin yenidoğan aparati oluyo onunla kullaniliyo yoksa 3 aylik 6 kg üstü sanırım ben solomombaby almıştım çok memnun kaldım bu bebegimdede onu kullanicam inşallah

Kızlar bir resim atsanıza çok merak ettim belli markası var mı

Canim benim kullandigim Boba 4g marka olani. Bunun citcitli bir aparati var, yenidogan doneminde popo altina denk gelcek sekilde destek olsun diye o takiliyor. Yenidogan donemi bitince o aparati cikariyosun artik. Daha oncesinde momfortbaby marka almistim, ergobaby var sanirim bi de, bunlarin yenidogan aparatlari kundak seklinde, bebegi once o kundaga yerlestiriyosun sonra kanguruya, oyle olunca da disarda sokup takmasi cok zor oluyor, kundaga bebegi yerlestirmek icin once duz bi yere yatirman lazim bebegi, disarda da her zaman bebegi yatiracak yer bulunmayabiliyor. Boba 4g cok daha pratik bu acidan.

S ssule07 hocam senin okul ilkokul mu orta mi lise mi

Lise matematik canim, detaylica yaziypeum acikliyorum diye mi sordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…