4body1soul
erkek olursa kızını alırım demiştim ama kızım kıymetli olur onu çoooooo....k düşünmem lazım SEPTEMBER LOVE
evet bacım hep dedin valla ama napim bi türlü sinmedi içime
Böyle bebeği üstüne bağlayıp geziyorsun araba taşıma derdi yok.. ama hepsi yenidoğan döneminde uygun değilmiş bir de ne kadar kullanışlıdır yorum almak istedim
Istanbullu gelindeki appiri guppiri bse takmsti sureyya ondan mi kiz yoksaa. Ay nkdr ingilicce dolu bi mesaj yazmstn oylee kendimi cok cahil hissettm ne onlar dye
Arkadaşlar bisey sormak istiyorum çok sacma gelecek çoğumuza biliyorum ama araştırmaya başlamam lazim
Şimdi 37 yasinda ilk doğumumu yapicam allahin izniyle
2 çocuk doğurup bu defteri kapatmak zorundayım yaş dan dolayı
Normal doğum yapacagimi sanmıyorum
Sezeryan olursa kac yıl beklemem gerekir.yasimin geçmemesi lazim
Istanbullu gelindeki appiri guppiri bse takmsti sureyya ondan mi kiz yoksaa. Ay nkdr ingilicce dolu bi mesaj yazmstn oylee kendimi cok cahil hissettm ne onlar dye
Kizlar detayli ultrason icin gun alan/ alabilen oldu mu ? 1 ay gibi yeterli zamanim oldugunu dusunuyordum ve fazla masraf olmasin diye abla tavsiyesi suleyman kadin dogum hastanesine perinataloji bolumune gun alayim dedim o tarihler hep dolmus gec kalmisim anlasilan sanırım ozellerle irtibata gececegim. Istanbul avrupa yakasi perinatalog onerisinde bulunabilecek varmi ?
@Cemre Yaman canim sende ariyordun bi donem bulabildin mi ?
Kızlarrr çıktım şimdiii. uzun yol yaptık ve biraz sancım var dedim. direk ultrasondan baktı işte özellikleri söledi herşey normal şöle böle,tam kapatıodu dedimki hocam cinsiyeti görebildiniz mi? net Kız dedi
bana ve kafasını şişirdiğim herkese geçmiş olsun