Daha bello degil canim sende ne var ona gote ogrenince yazarim sanaAltin varakli sabunlugun super
Gercek altindan mi senin neyin oluyodu dunur adayim olabilirsin
Tişikkirlir canım. Postacılık için ideal fizik nasıl oluyorHalin bek guccuk sipidik terliklerin guzel
Postacilik icin ideal fizigin var begendim
Evet canım çok çıkmadı ama siyah diye mi belli olmuyor ki acaba. Biraz var aslında. Oda kabızlıktan diye düşünüyorum. Pijamam kocamın hediyesi nişanlıyken almıştıYaaa ben onu yerim minnacık bu
Ama daha çok göbeğin çıkmamış ki abartma
Evet belli oluyor canim ama hala cinsiyet belli degilKısss aynı göbişlerimiz
Belli oluyorlar artık maşalllah
Eki Görüntüle 2194875 Bu da kız anası :))
Gunaydin guzel anne adaylari
Kizlar ben daha cinsiyeti ogrenmedim iki hafta var. Erkek annelerine sorum ayaklariniz usuyor mu yani biyerde okudum tabiiki yuzde yuz degildir ama erkek bebege hamile kalan annelerin ayaklari usurmus ve benim ayaklarim donuyorrr acaba cinsiyetle mi ilgili kizima hamileyken yaniyodum resmen cok sicakti vucud isim ama bu hamileligimde cok usuyorum
Dip not: ilk once saglik sonra kizima baci istiyorum
Ben giyinmeye karşıyım daralıyorum hiç sevmem sıcağı. Hatta kış gelsin diye dua ediyorum :))Yaa kız Göbişleride başka güzel oluyor
Bide ben batikle geziyorum evde haberin olsun
Allah yardımcın olsunYa üzüldüm bak şimdiama senin de işin zor şuan. Yarın akşam da benim yemekli misafirim var
Aynen canımKısss üzüldüm kadına
Allah sabır versin inşallah
Yarın mi gidecek kadın
Yardım eder sana beraber yaparsınız
Bide tanıyorsun ya bilemezsin ne yemek yapacam diye dimi
Totomu kaldırıp yapacağım bişeyler artık. Çok bişey yapamam zaten amaaaaaaanAllah yardımcın olsun
Bu halde misafir ağırlamak çok zor
Aynen canım
Tanımıyorum huyunu suyunu da bilmiyorum
Bide zorla para verdi kadın
Bebek hediyesi diye şok oldum
Kızlarrr çıktım şimdiii. uzun yol yaptık ve biraz sancım var dedim. direk ultrasondan baktı işte özellikleri söledi herşey normal şöle böle,tam kapatıodu dedimki hocam cinsiyeti görebildiniz mi? net Kız dedi
bana ve kafasını şişirdiğim herkese geçmiş olsun
Belli bacım belli ben batikle sen parmak arası terlikleBen giyinmeye karşıyım daralıyorum hiç sevmem sıcağı. Hatta kış gelsin diye dua ediyorum :))
Ben çok yordum kendimi 2 gündürTotomu kaldırıp yapacağım bişeyler artık. Çok bişey yapamam zaten amaaaaaaan
Kıss düşünceli kadınmış işte bebeşine bir şey alırsınAllah yardımcın olsun
Bu halde misafir ağırlamak çok zor
Aynen canım
Tanımıyorum huyunu suyunu da bilmiyorum
Bide zorla para verdi kadın
Bebek hediyesi diye şok oldum
buarada şu instgramdaki birgebenngunlugu 2 defa erkek demişti. inanmayın gelin bana sorun siz
canım daha çok erken.
Ellerimin ojesiz olmasına katlanabilirim zira ayaklar aslaa.. kız anası olmak kolay değil bebeem. Haftaya dipleride boyattım mı benden mutlusu yok.. ha bir de pilates ya da yogaya kaydolmam lazım . Bak o da beni mutlu ederBelli bacım belli ben batikle sen parmak arası terlikle
Ayrıca ojelerine tam not kıs anası olmak bunu gerektirir dimi
Kalkıp oje süreyim bari
Bende kerimcan durmaz haric hepsinden varDaha bello degil canim sende ne var ona gote ogrenince yazarim sana
Ala ala 5 liralik basma don mu aldi giTişikkirlir canım. Postacılık için ideal fizik nasıl oluyor
Evet canım çok çıkmadı ama siyah diye mi belli olmuyor ki acaba. Biraz var aslında. Oda kabızlıktan diye düşünüyorum. Pijamam kocamın hediyesi nişanlıyken almıştı
Ama kadina satasma haa iyi kotu yapiverecekbetsy_pc çok yoruluyorum işte. Yürüyüşe de halim kalmıyor. Yürüyüş ya altı üstü onu bile yapmaya mecalim yok. Allah'tan kayınvalidem bize haftada 3gün yemek yapacak artık. Yemekle uğraşmam kendime biraz zaman ayırırım. Evde leslie 1 mile falan yapayım bari ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?