2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha yeni yataktan çıkmaya başladım
4 ay yattım ve artık sanki yata yata bütün enerjim bitmiş gibi hissediyorum
İşede gidemiyorum biraz oda beni etkiliyor
Zaten o evden çıkmam yasak gibi bir şey

Bakımlı Hamişlere bayılıyorum valla benim kızım küçük rakibim olduğundan doğru düzgün makyaj bile yapamıyorum ne görürse istiyor özellikle oje sürdüğümde sürekli dır dır ediyor küçük cadı tabi her kız böyle yapacak diye birşey yok ama kız anneleri kızlar büyümeden keyfini çıkarın süslenip püslenmenin

Yaaa yerim senin o gobusunun icindeki prensesi oyyy nasil da ordan bize el salliyo bak cikmis ortaya masallah yaa
O zor günleri düşünürken bu günler hayaldi
Allah ım bütün bebeklerimizi korusun sağlıkla gelsinler inşallah
Sende at haydi bir resim
GöZumuz gönlümüz açılsın

Yaaaa buyutmussun masallah canm benm yaa oyy sadece 2 hafta var aramzda ve ben demekki 2 hafta sonra bole gobus mu cikarcm kii
Hocam o degilde ogrencilere iyi davran iclerinden herhangi birinin senin kizin ogretmeni olmayacaginin garantisi yok

Canmm hosgeldn hayirli olsun ben de anadolu yakasndaym hangi hastane hangi doktora gidiyosunn

Ben daha yeni yataktan çıkmaya başladım
4 ay yattım ve artık sanki yata yata bütün enerjim bitmiş gibi hissediyorum
İşede gidemiyorum biraz oda beni etkiliyor
Zaten o evden çıkmam yasak gibi bir şey
Şu an bende çalışmıyorum. İlk 3 ay burnumun ucunu bile çıkartmadım dışarı riskli gebelik diye . Ama yattıkça yatası geliyor insanın. 2 hafta seyahate çıktık günde 12 km kadar yürüdüm hergün o ara çok yoruldum ama açıldım bildiğin. Şimdi yerimde durmuyorum yine çabuk yoruluyorum ama dinlenince geçiyor

Bana satasmalariniz iyi hos da cukurova baslamadan cayin yanina bu gece kanepede yatirmicam kocacigima bide askimin meyvelerine bisey hazirlayim ben
Gorusuruz cukurova baslayinca gocca gobisliler

yaa ben de calismak istemiyorum. Ama saglik nedeniyle yatmayayım tabi

O zor günleri düşünürken bu günler hayaldi
Allah ım bütün bebeklerimizi korusun sağlıkla gelsinler inşallah
Sende at haydi bir resim
GöZumuz gönlümüz açılsın
Cok sukur canim benim insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleri de gorcz burda gazdi boktu sidikti pisikti bunlari konuscaz

Hocam o degilde ogrencilere iyi davran iclerinden herhangi birinin senin kizin ogretmeni olmayacaginin garantisi yok
Ayy hic deme zaten varya hamilelikten beri daha bi vicdanli davraniyorum cocuklara cok bagirmiyorm artk eskiden olsa inletirdm sinifi artik oyle cok kizmiyorm ders anlatrken konussalar bile gormezden geliyorm analik duygularm durtukluyo icten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…