2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerimin ojesiz olmasına katlanabilirim zira ayaklar aslaa.. kız anası olmak kolay değil bebeem. Haftaya dipleride boyattım mı benden mutlusu yok.. ha bir de pilates ya da yogaya kaydolmam lazım . Bak o da beni mutlu eder
Kısss ne pilates yoga ben daha elektrik süpürgesini elleyemıyorum
Benimde bir titreyip kendime gelmem lazım

Hangi hastaneden randevu aldin canim ?ucreti neydi ve perinatalog mu bakiyor ?

meltem hastanesinden randevu aldım.
300 tl dedi ama özel sağlık sigortam geçtiği için ben ondan yararlanacağım.
kadın doğum ve perinatoloji olan bir kadın doktor yapacak canım.

Ellerimin ojesiz olmasına katlanabilirim zira ayaklar aslaa.. kız anası olmak kolay değil bebeem. Haftaya dipleride boyattım mı benden mutlusu yok.. ha bir de pilates ya da yogaya kaydolmam lazım . Bak o da beni mutlu eder
Yoga hamilelikte harika oluyor. Bi cd vardi onu bulursam yogaya da baslarim. kendi yoga hareketlerim egitmen esliginde hamile yogasi diye yerel televizyonda yayinlanmisti bi ara youtube ta da vardi ama telif hakki kaldirdilar. Kendimle birlikte yoga yapayim bari. O zaman kizim vardi tabi karnimda.

Kısss ne pilates yoga ben daha elektrik süpürgesini elleyemıyorum
Benimde bir titreyip kendime gelmem lazım
Ben balayına başladım sonuna kadar böyle gitsin inşallah zaten çok sıkılmamıştım ama olsun. Karnım hiç bu kadar şiş olmamıştı alışık değilim o biraz rahatsız ediyor. Ama yürüyorum geziyorum elektrik süpürgesi falan ellemiyorum ama

Yemek yapamiyom hamileyim diye yasli kadina hizmet ettir ama tut yoga yap
Ben kaynananin yerinde olsam yemek yapmayi birak gelsin gelin evimi temizlesin derim

Alın size artık önden giden göbiş neyseki içinde kızçem var baktıkça mutlu oluyorum
Maşallah diyelim lütfen
Yaaa yerim senin o gobusunun icindeki prensesi oyyy nasil da ordan bize el salliyo bak cikmis ortaya masallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…