Canım bende bi ara Doğum videoları izliyordumEvet bundan sonra oyle yapcm dogru soyluyosn anlatmayn etkileniyorm diye susturym
Kız hissetmiyorum ki gaz falan sadece kuru bir sancı işteO anlarda pırtlat gitsin
Yoksa beni çağır ben susturmasını bilirimEvet bundan sonra oyle yapcm dogru soyluyosn anlatmayn etkileniyorm diye susturym
Hayırlı olsun kuZum sağlıkla gelsin inşallah bütün bebişlerimizBugün kontrolümüz vardı. Herşey yolundaymış çok şükür. Cinsiyette sonunda netleşti. Bir oğlumuz olacakmış. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız umarım.
Sanki tam gününde mi doğaracaksın Şafak sayıyorsan :)Şafak 167
Daha çok var bitse de doğursak
O şehitlerimize yürek dayanamıyor ağlamadan duramıyorum o yüzden izlemiyorum haberCanım bende bi ara Doğum videoları izliyordum
Ablam şakın izleme dedi
Boşuna korkutma kendini hep pozitif ol
Asla kötü düşünme ve ağlama hepsi bebeğe yansıyor dedi
Ama ben çok sulu göz oldum
Herşeye ağlıyorum
Hele dünden beri 9 şehidimize ağlamaktan helak oldum
Çokta bıktırmamak lazım dimiKizlar hafta sonu geldi cok sukur. Yarin temizlikcim de gelir mis gibi olur evim oooh.
Kayinvalidemdeyiz şimdi. Yemekleri yapmış. Hatta bi cesit daha yapmis ki eve götürelim yatin yiyelim diye. Mis gibi kadin ya.Ne ballı gelinim. Nazar etmeyeyim kendime de. Esim kayinvalideme demis sevgi bi gun yemek yapsa bi gun yapamiyor. Yemesi de lazim bize 2 gun yemek yapar misin hafta ici diye. Kayinvalidem tutturmuş her gun yaparim. İşim kayinvalideme yakin gecerken alsin yemekleri eve gitsin. . Tabi ki kabul etmedik. Kadincagizi biktirmayayim. Cocuguma bakacak daha.
Olsun yaa böyle sayınca daha çabuk geçiyor zamanSanki tam gününde mi doğaracaksın Şafak sayıyorsan :)
Doktor 2/3 ay sonra tahmini günü söyler
Bende ama ister istemez denk geliyorum ve kötü oluyorum işteO şehitlerimize yürek dayanamıyor ağlamadan duramıyorum o yüzden izlemiyorum haber
Bebeği üzmemek için
Maşallah eşineÇokta bıktırmamak lazım dimi
Bende yemek yapmıyorum kayınvalidem yapıyor
Akşamları yiyoruz
Benim hafta sonuna eşim temizlik yapacak
Ben yarın biraz yapacam
Eşim güzel cam siliyor oda camlarımı silecek
Maşallah çok şanslısınKizlar hafta sonu geldi cok sukur. Yarin temizlikcim de gelir mis gibi olur evim oooh.
Kayinvalidemdeyiz şimdi. Yemekleri yapmış. Hatta bi cesit daha yapmis ki eve götürelim yatin yiyelim diye. Mis gibi kadin ya.Ne ballı gelinim. Nazar etmeyeyim kendime de. Esim kayinvalideme demis sevgi bi gun yemek yapsa bi gun yapamiyor. Yemesi de lazim bize 2 gun yemek yapar misin hafta ici diye. Kayinvalidem tutturmuş her gun yaparim. İşim kayinvalideme yakin gecerken alsin yemekleri eve gitsin. . Tabi ki kabul etmedik. Kadincagizi biktirmayayim. Cocuguma bakacak daha.
Kuzum senin misafirin bitmiyor maşallahOlsun yaa böyle sayınca daha çabuk geçiyor zaman
Bende ama ister istemez denk geliyorum ve kötü oluyorum işte
Haberleri bende izlemiyorum ağlamamak için
Maşallah eşine
Benim ki misafir var diye yardım etti birkaç gün
Bu akşam tık YÖK
Masayı toplamaya bile yardım etmedi
En doğrusunu yapıyorsunKuzum senin misafirin bitmiyor maşallah
Bu gün bende çalıştım ama kapılarımı silmeye çalıştım :)
Sonunda kapı ve petekleri bitirdim
Yarın da İnşallah tozlarımı alıp banyomu temizleyeceğim
Camlarım kaldı onlarıda kocam mecbur yapacak
O kadar da yapsın kuZumm
Ben hala ağır işler yapmıyorum
Kayınvalidem ses duyunca arıyor hemen ne iş yapıyorsan yapma diye
Evet kuzum be şehit haberleri benide mahvetti.Allahım analarına babalarına eşlerine sabır versin.ne desek boş.ateş düştüğü yeri yakıyor.Diyecek birseyim yok.Mekanları cennet olsunCanım bende bi ara Doğum videoları izliyordum
Ablam şakın izleme dedi
Boşuna korkutma kendini hep pozitif ol
Asla kötü düşünme ve ağlama hepsi bebeğe yansıyor dedi
Ama ben çok sulu göz oldum
Herşeye ağlıyorum
Hele dünden beri 9 şehidimize ağlamaktan helak oldum
ohh ne guzel hem kv hem kocadan yana sanslisin. Benim isim hic is yapmaz gibi bisey. Hele bobrek tasindan sonra daha beter oldu. Biraz duzelir de yardim eder insallah camasir asmak tasimak bulasik falan hepsi zor.Çokta bıktırmamak lazım dimi
Bende yemek yapmıyorum kayınvalidem yapıyor
Akşamları yiyoruz
Benim hafta sonuna eşim temizlik yapacak
Ben yarın biraz yapacam
Eşim güzel cam siliyor oda camlarımı silecek
Yalniz olmak cok zor. Biz variz ama senn icin. Eve temizlige birini aliyor musun?Maşallah çok şanslısın
Benim kayınvalide uzakta
Zaten yakın olsaydı da çok ilgili biri değil
Keşke annem gibi kayınvalidem olsaydı
Yada anneme yakın olsaydım
Çok eksikliğini yaşıyorum
Bu şehir de kendimi yapayalnız hissediyorum bazen
Sağol canım, hepimizinki inşallah. Böyle kolay dünür olunsaHayırlı olsun kuZum sağlıkla gelsin inşallah bütün bebişlerimiz
Birazdan yazarlar sana dünür olmak için :)
Ne güzel nadir kayınvalide-gelin ilişkilerinden. Biz de kayınvalidemle iyiyizdir ama yakın oturmuyor. Annem de uzakta. Sağolsun benimde zor zamanlarımda dostlarım yanımda. İyi ki hayatımızda böyle insanlar varKizlar hafta sonu geldi cok sukur. Yarin temizlikcim de gelir mis gibi olur evim oooh.
İyi ki siZler varsınızYalniz olmak cok zor. Biz variz ama senn icin. Eve temizlige birini aliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?