- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evime devamlı kadını artık istemiyorum yeni bir kadın buldum eşimde tanımadığımız birini eve temizliğe bile olsa sokmam dediohh ne guzel hem kv hem kocadan yana sanslisin. Benim isim hic is yapmaz gibi bisey. Hele bobrek tasindan sonra daha beter oldu. Biraz duzelir de yardim eder insallah camasir asmak tasimak bulasik falan hepsi zor.
Hic deme o sulu gozlugu napsak bilmem.. mutlu oluyorm agliyirm uzlyorm.agliyirm sinirleniyirm yine agliyirmCanım bende bi ara Doğum videoları izliyordum
Ablam şakın izleme dedi
Boşuna korkutma kendini hep pozitif ol
Asla kötü düşünme ve ağlama hepsi bebeğe yansıyor dedi
Ama ben çok sulu göz oldum
Herşeye ağlıyorum
Hele dünden beri 9 şehidimize ağlamaktan helak oldum
Ayyy ben izleyemedm sureyyayi bugun.. eve yeni geldik bsy istedim aksamdan beri gezmedgmz yer kalmadi onu bulmak icn
Söyle kocana yapsın kısssYalniz varya bu topigin en pisi benim sanirim.. en son nezaman temzlik yaptm hatrlamiyorm.. korkudan supurgeye yaklasmiyorm.. camlar desen camur icinde
Kısss ne istedin merak ettim heee söyleseneAyyy ben izleyemedm sureyyayi bugun.. eve yeni geldik bsy istedim aksamdan beri gezmedgmz yer kalmadi onu bulmak icn
Ayy yok soyleyemem kuzum buralarda zor buldk olan da asil memleketindekiyle alakasi olmayan bi tadi var bisekilde idare ettm.. bissuru gebe var yazik kimsenin nefsini hoplatmayalm gece geceKısss ne istedin merak ettim heee söylesene
Yapmisligi var aslinda siler ha desemSöyle kocana yapsın kısss
Ver eline bezi sildir camları
Çok mutluyum kendim gibi birini gördüm bende çok üzülüyorum
Atmayı denedim atamadim
Canim ataturk e gittim ali beyden aldim randevuyu zaten baskasi yokmus ali bey bakiyomus
Haftana gore veriliyor 20haftalik hamileye 3 hafta sonrasina verdiler banada 23.haftama gelecek sekilde 14 kasima verdiler
Herkese 23.haftaya denk gelecek sekilde yani
Masallah sende zayifsin sakin bozma fizigini
Ya beni bu kadina bayiliyorum yaaa cok harika bi doktor.. kendi elleriyle doguma girecek hastalarina yag masaji falan yapiyo.. ankarada olsam kesin buna giderdimm. Cok mu pahali kizlarr ankaradakiler
Siz Yemek mi aradınız Allah iyiliğini versin bende eve eşya bakdınız zannettimAyy yok soyleyemem kuzum buralarda zor buldk olan da asil memleketindekiyle alakasi olmayan bi tadi var bisekilde idare ettm.. bissuru gebe var yazik kimsenin nefsini hoplatmayalm gece gece
Ayyy cok sanslisin cokkk harika bi insan ben instadan takip ediyorum hastalarina davranisina hayranim.. tam bir anne gibi yaklasiyo ya.. ucuk degilmis ucret de dedgn gibiAy kendisi benim doktorum olur. Tamamlayici saglik sigortam oldugu icin ucretini tam bilmiyorum ama 100-150 arasi birsey sanirim muayene ucreti, cok ucuk bir fiyati yok. Cok tatlış bir bayan kendileri.
Kasık ağrısı grubumuza hoş geldiniz
Oluyor kuZum karnıma nadir ama kasıklarıma oluyor
Dün akşam kaburgamdan kasıklarıma uzanan bir ağrı oldu ki biraz daha sürse hastanelik olurdum
Canım korkma bende çok oluyor.
Teşekkürler kızlar. Bugün çok yoğun hissettim de hı batmaları ağrıları normal mi emin olamadımBende de oluyor o özellikle son 2 gündür
Rahim büyüyor normal dediler banada
Sağol ondan sonra. Yani seneler sonra oğlum oldu suan 7,5 yaşında. Rabbim kısmet ederse şimdi kızım olucak inşallah :)Canım ya ilk tecrübesizlikte kötü şeyler yaşamışsın. Geçmiş olsun. Rabbim yenisini sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Eğit araştırma hastanesi diye güveniyorsun. Malesef başına neler geliyor !! Bende tavsiye üzerine gittim bir ablam tüp bebek tedavisi, doğumunu falan orda yaptı. Hürkan Akyol doktoru. Hem muayene olmak hem de ayrıntılı için gitmek istedim ama nasip olmadı. Vardır bunda da bir hayır dicez artık
Üzerin den 11 sene geçti ama hala hastane adını duyunca kötü oluyorum ve asla tavsiye etmiyorum . geçti geçti rabbime çok şükür tekrar o güzel duyguyu yaşattı isteyen her kese nasip etsin. Rabbim :)Okuduklarıma İnanamadım nasıl öyle bir şey ya
O gazlı beze nasıl sokar ya aklım almıyor
İçim acıdı çok kötu oldum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?