Canim ben doktora sordum onu. Dedi ki yuksek ihtmalle gaz sancisidir o birden saplaniyo gibi mi dedi evet dedm. O normal ozellkle de aksamlari cok olur dedi. Kasilmayi nasil anlicm dedm adet sancisi gibi agri girerse kasilmadir dediKasık ağrısı grubumuza hoş geldiniz
Oluyor kuZum karnıma nadir ama kasıklarıma oluyor
Dün akşam kaburgamdan kasıklarıma uzanan bir ağrı oldu ki biraz daha sürse hastanelik olurdum
Bulantılarım olmasaydı kesin bende çok kilo alırdımSanırım 2 yaşından biraz küçüktü, 3 yaşına doğru iyice azıtıyorlar. Eşinin yanında olamaması zor. Tek ebeveyn olarak çocuğa bakmak oldukça zor. Umarım bir yolunu bulabilirsin. Sınır koymamak en çok onlara zarar veriyor çünkü
Hahaha millet manyak ya. Hiç takma kafaya, kesin koca göbekli kıskanç teyzelerdir onlar. Keşke bana da deseler öyle. Keşke benim de göbeğim olmasaydı, zayıf olsaydım...
Bu arada @betsy_pc başladım yürüyüşe öğlen toplam 45 dk tempolu yürüdüm bir seferde değildi maalesef arada dinlendim çünkü 4 aydır sedanter hayatım tamamen. İnşallah haftada en az 4-5 kez 30-45 dk tempolu yürüyüş yapabilirim. @Nurbal27 ben 4 kilo aldım şimdiye kadar. Bitmişim desene bu paylaştıklarına göre. Ama şu saatten sonra aktivitemi arttıracağım. Ne zaman spor yapmasam kilo alırım maalesef. Yapım böyle. Az da yesem çok da yesem, hamile olsam da olmasam da spor yapmıyorsam kilo alıyorum. O yüzden tempolu yürüyüşlere devam
Bende kesin ona giderdim acayip pozitif enerjisi varYa beni bu kadina bayiliyorum yaaa cok harika bi doktor.. kendi elleriyle doguma girecek hastalarina yag masaji falan yapiyo.. ankarada olsam kesin buna giderdimm. Cok mu pahali kizlarr ankaradakiler
Bende de oluyor o özellikle son 2 gündürKızlar karnıma kasıklarıma ağrı giriyor bir anda. Rahatsız edecek seviyede. Böyle ağrı bazen iğne batması gibi garip bişey. Normaldir değil mi?
Adet sancısı çekmezdim o yüzden bilmiyorumCanim ben doktora sordum onu. Dedi ki yuksek ihtmalle gaz sancisidir o birden saplaniyo gibi mi dedi evet dedm. O normal ozellkle de aksamlari cok olur dedi. Kasilmayi nasil anlicm dedm adet sancisi gibi agri girerse kasilmadir dedi
İyi ki yapmışsın Canım bu günler geçince Allah ın izni ile kucağınıza aldığınızda o zaman eşin kızlara aşkla bakarken sende ona aynısı söylersinCanım o çok rahat özgürlüğüne düşkün.1tane çocuk yeter derdi hep bana .ben çok anacım bende 1 tane daha olsun derken Rabbime şükür ikiz verdi.şimdi her defasında ben sana demiştim diyor...
Artık herşeyden korkar oldumCanim ben doktora sordum onu. Dedi ki yuksek ihtmalle gaz sancisidir o birden saplaniyo gibi mi dedi evet dedm. O normal ozellkle de aksamlari cok olur dedi. Kasilmayi nasil anlicm dedm adet sancisi gibi agri girerse kasilmadir dedi
Simdi sana nasil anlatsam adet sancisini. Hani biz suan karnimizin yan tarafindan baslayip nerdeyse tum karnimizi saran bi agri hisseiyoruz bicak saplanmasi gibi diyoruz hatta ben bazen hareket bile edemiyorum okdr soylim. Iste bu agri gaz sancisiymis. Ama kasilma olurken olan agri kasik bolgende ve icten olur dayanamazsin okdr kotu bi agri olur.. daha iyi tarif edebilck biri olrsa da yine oku canim adet sancisi cekmediysen iice arastr yaniAdet sancısı çekmezdim o yüzden bilmiyorum
Nasıl bir ağrı oluyormuş kasılma olduğunda
Ben de oyle cok korkuyorum.. azonce biyerde okudum birisi 20haftalikken karin agrisiyla hastanesine gtmis ve demisler ki gaz sancisi bu demisler. Aksam dayanamams bidha gtms bu defa alttan 3 defa muayene etmisler elle. Anlicgn gelen giden el atmis bukdr cehalet olamaz ve bu ozel hastanede oluyo. Kadincagz da yazik ilk gebeligi ve diyolar ki buna mecbursun bakmamiz gerek. Nyse tekrar buna sen naz yapiyosun bu gaz sanicisi deyip agri kesici verip gondermisler. Sonra evde dha kotu olms baska hastaneye gitmis ve 3cm acilma oldgunu soylemisler ve kadinin erken dogumuna sebep olmuslar.. aslinda evhamli olup arastrmak da bi yonden iyi bak biz kucik bi agrida kasilma mi diye korkuyoruz.. kadincagzin hic aklina kasilma fln gelmemis.. e 20haftalik dogan bebek yasar mi yazik kaybetmis bebegini nasil bi travmadir.. rabbim boyle bilgisizlerden bizi korusun bebislerimize de zamaninda saglikla gelmek nasip etsin.. bosver ne skntimiz varsa yazip soralim bu daha iyi en azindan bilgileniyoruzArtık herşeyden korkar oldum
Hayırlısı ile geçsin haftalar
Hazırlıklar başlasın dimi odalar yapılsın kıyafetler alınsın
Hastane çantası yapılsın
Allah ım inşallah hepimize sağlıkla göster o günleri
Benim de anlık sancılar oluyoSimdi sana nasil anlatsam adet sancisini. Hani biz suan karnimizin yan tarafindan baslayip nerdeyse tum karnimizi saran bi agri hisseiyoruz bicak saplanmasi gibi diyoruz hatta ben bazen hareket bile edemiyorum okdr soylim. Iste bu agri gaz sancisiymis. Ama kasilma olurken olan agri kasik bolgende ve icten olur dayanamazsin okdr kotu bi agri olur.. daha iyi tarif edebilck biri olrsa da yine oku canim adet sancisi cekmediysen iice arastr yani
Ben de oyle cok korkuyorum.. azonce biyerde okudum birisi 20haftalikken karin agrisiyla hastanesine gtmis ve demisler ki gaz sancisi bu demisler. Aksam dayanamams bidha gtms bu defa alttan 3 defa muayene etmisler elle. Anlicgn gelen giden el atmis bukdr cehalet olamaz ve bu ozel hastanede oluyo. Kadincagz da yazik ilk gebeligi ve diyolar ki buna mecbursun bakmamiz gerek. Nyse tekrar buna sen naz yapiyosun bu gaz sanicisi deyip agri kesici verip gondermisler. Sonra evde dha kotu olms baska hastaneye gitmis ve 3cm acilma oldgunu soylemisler ve kadinin erken dogumuna sebep olmuslar.. aslinda evhamli olup arastrmak da bi yonden iyi bak biz kucik bi agrida kasilma mi diye korkuyoruz.. kadincagzin hic aklina kasilma fln gelmemis.. e 20haftalik dogan bebek yasar mi yazik kaybetmis bebegini nasil bi travmadir.. rabbim boyle bilgisizlerden bizi korusun bebislerimize de zamaninda saglikla gelmek nasip etsin.. bosver ne skntimiz varsa yazip soralim bu daha iyi en azindan bilgileniyoruz
Allah korusunSimdi sana nasil anlatsam adet sancisini. Hani biz suan karnimizin yan tarafindan baslayip nerdeyse tum karnimizi saran bi agri hisseiyoruz bicak saplanmasi gibi diyoruz hatta ben bazen hareket bile edemiyorum okdr soylim. Iste bu agri gaz sancisiymis. Ama kasilma olurken olan agri kasik bolgende ve icten olur dayanamazsin okdr kotu bi agri olur.. daha iyi tarif edebilck biri olrsa da yine oku canim adet sancisi cekmediysen iice arastr yani
Allah korusun ya kısss güzel şeyler anlat Bilgi ver
İçim karardı
Ben de oyle cok korkuyorum.. azonce biyerde okudum birisi 20haftalikken karin agrisiyla hastanesine gtmis ve demisler ki gaz sancisi bu demisler. Aksam dayanamams bidha gtms bu defa alttan 3 defa muayene etmisler elle. Anlicgn gelen giden el atmis bukdr cehalet olamaz ve bu ozel hastanede oluyo. Kadincagz da yazik ilk gebeligi ve diyolar ki buna mecbursun bakmamiz gerek. Nyse tekrar buna sen naz yapiyosun bu gaz sanicisi deyip agri kesici verip gondermisler. Sonra evde dha kotu olms baska hastaneye gitmis ve 3cm acilma oldgunu soylemisler ve kadinin erken dogumuna sebep olmuslar.. aslinda evhamli olup arastrmak da bi yonden iyi bak biz kucik bi agrida kasilma mi diye korkuyoruz.. kadincagzin hic aklina kasilma fln gelmemis.. e 20haftalik dogan bebek yasar mi yazik kaybetmis bebegini nasil bi travmadir.. rabbim boyle bilgisizlerden bizi korusun bebislerimize de zamaninda saglikla gelmek nasip etsin.. bosver ne skntimiz varsa yazip soralim bu daha iyi en azindan bilgileniyoruz
Canım adet sancısı gibi sancı demek yattığın yerde Kıvranmak demekBenim de anlık sancılar oluyo
Bahsettiğin şey anlık olmuyor dimi
Canim dedgm gibi hani gobegin varya onun sag ve sol tarafindan giriyo sanci o gaz sancisiBenim de anlık sancılar oluyo
Bahsettiğin şey anlık olmuyor dimi
Ya of hic deme guzel seyler dusunmeye calistkca ya nette karsima bole seyler cikiyo ya da dyorm ki tam bugn iyi guzel pozitifim. Birden bi arkds basliyo kendi hamileliginden kotu bsyi anlatmaya varya cekiyorum resmen kotu olaylari. Cok da etkilenen biriyim yaniAllah korusun
Kıs güzel şeyler anlat içimizi karatma
Anlattırma kötu olaylar hemde hamile kadına kim geçirdiği kötü hamilelik olaylarını anlatır ki durduk yereYa of hic deme guzel seyler dusunmeye calistkca ya nette karsima bole seyler cikiyo ya da dyorm ki tam bugn iyi guzel pozitifim. Birden bi arkds basliyo kendi hamileliginden kotu bsyi anlatmaya varya cekiyorum resmen kotu olaylari. Cok da etkilenen biriyim yani
Anladım canımCanım adet sancısı gibi sancı demek yattığın yerde Kıvranmak demek
Allah göstermesin ayırt edebilecek şey
Anlık değil devam eden süren ağrı
Tamam anladım canım ara yaşadığım gaz sancısıymış o haldeCanim dedgm gibi hani gobegin varya onun sag ve sol tarafindan giriyo sanci o gaz sancisi
Evet bundan sonra oyle yapcm dogru soyluyosn anlatmayn etkileniyorm diye susturymAnlattırma kötu olaylar hemde hamile kadına kim geçirdiği kötü hamilelik olaylarını anlatır ki durduk yere
Onlardan uzak tut anlatmayın Psikolojim boZuluyor de
Netten de bakma öyle seylere
O anlarda pırtlat gitsinTamam anladım canım ara yaşadığım gaz sancısıymış o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?