2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kasık ağrısı grubumuza hoş geldiniz
Oluyor kuZum karnıma nadir ama kasıklarıma oluyor
Dün akşam kaburgamdan kasıklarıma uzanan bir ağrı oldu ki biraz daha sürse hastanelik olurdum
Canim ben doktora sordum onu. Dedi ki yuksek ihtmalle gaz sancisidir o birden saplaniyo gibi mi dedi evet dedm. O normal ozellkle de aksamlari cok olur dedi. Kasilmayi nasil anlicm dedm adet sancisi gibi agri girerse kasilmadir dedi

Bulantılarım olmasaydı kesin bende çok kilo alırdım
Çünkü kilo almaya çok müsait bir yapım var maalesef
Ama olsun diyorum artık
Bulantı olmasın kiloya razıyım

Ya beni bu kadina bayiliyorum yaaa cok harika bi doktor.. kendi elleriyle doguma girecek hastalarina yag masaji falan yapiyo.. ankarada olsam kesin buna giderdimm. Cok mu pahali kizlarr ankaradakiler
Bende kesin ona giderdim acayip pozitif enerjisi var
O şehir de planlar çok şanslı

Kızlar karnıma kasıklarıma ağrı giriyor bir anda. Rahatsız edecek seviyede. Böyle ağrı bazen iğne batması gibi garip bişey. Normaldir değil mi?
Bende de oluyor o özellikle son 2 gündür
Rahim büyüyor normal dediler banada

Canim ben doktora sordum onu. Dedi ki yuksek ihtmalle gaz sancisidir o birden saplaniyo gibi mi dedi evet dedm. O normal ozellkle de aksamlari cok olur dedi. Kasilmayi nasil anlicm dedm adet sancisi gibi agri girerse kasilmadir dedi
Adet sancısı çekmezdim o yüzden bilmiyorum
Nasıl bir ağrı oluyormuş kasılma olduğunda

Canım o çok rahat özgürlüğüne düşkün.1tane çocuk yeter derdi hep bana .ben çok anacım bende 1 tane daha olsun derken Rabbime şükür ikiz verdi.şimdi her defasında ben sana demiştim diyor...
İyi ki yapmışsın Canım bu günler geçince Allah ın izni ile kucağınıza aldığınızda o zaman eşin kızlara aşkla bakarken sende ona aynısı söylersin
Ben demiştim sana evlat diye :)

Artık herşeyden korkar oldum
Hayırlısı ile geçsin haftalar
Hazırlıklar başlasın dimi odalar yapılsın kıyafetler alınsın
Hastane çantası yapılsın
Allah ım inşallah hepimize sağlıkla göster o günleri

Adet sancısı çekmezdim o yüzden bilmiyorum
Nasıl bir ağrı oluyormuş kasılma olduğunda
Simdi sana nasil anlatsam adet sancisini. Hani biz suan karnimizin yan tarafindan baslayip nerdeyse tum karnimizi saran bi agri hisseiyoruz bicak saplanmasi gibi diyoruz hatta ben bazen hareket bile edemiyorum okdr soylim. Iste bu agri gaz sancisiymis. Ama kasilma olurken olan agri kasik bolgende ve icten olur dayanamazsin okdr kotu bi agri olur.. daha iyi tarif edebilck biri olrsa da yine oku canim adet sancisi cekmediysen iice arastr yani
Ben de oyle cok korkuyorum.. azonce biyerde okudum birisi 20haftalikken karin agrisiyla hastanesine gtmis ve demisler ki gaz sancisi bu demisler. Aksam dayanamams bidha gtms bu defa alttan 3 defa muayene etmisler elle. Anlicgn gelen giden el atmis bukdr cehalet olamaz ve bu ozel hastanede oluyo. Kadincagz da yazik ilk gebeligi ve diyolar ki buna mecbursun bakmamiz gerek. Nyse tekrar buna sen naz yapiyosun bu gaz sanicisi deyip agri kesici verip gondermisler. Sonra evde dha kotu olms baska hastaneye gitmis ve 3cm acilma oldgunu soylemisler ve kadinin erken dogumuna sebep olmuslar.. aslinda evhamli olup arastrmak da bi yonden iyi bak biz kucik bi agrida kasilma mi diye korkuyoruz.. kadincagzin hic aklina kasilma fln gelmemis.. e 20haftalik dogan bebek yasar mi yazik kaybetmis bebegini nasil bi travmadir.. rabbim boyle bilgisizlerden bizi korusun bebislerimize de zamaninda saglikla gelmek nasip etsin.. bosver ne skntimiz varsa yazip soralim bu daha iyi en azindan bilgileniyoruz

Benim de anlık sancılar oluyo
Bahsettiğin şey anlık olmuyor dimi

Allah korusun
Kıs güzel şeyler anlat içimizi karatma

Allah korusun
Kıs güzel şeyler anlat içimizi karatma
Ya of hic deme guzel seyler dusunmeye calistkca ya nette karsima bole seyler cikiyo ya da dyorm ki tam bugn iyi guzel pozitifim. Birden bi arkds basliyo kendi hamileliginden kotu bsyi anlatmaya varya cekiyorum resmen kotu olaylari. Cok da etkilenen biriyim yani

Anlattırma kötu olaylar hemde hamile kadına kim geçirdiği kötü hamilelik olaylarını anlatır ki durduk yere
Onlardan uzak tut anlatmayın Psikolojim boZuluyor de
Netten de bakma öyle seylere

Canım adet sancısı gibi sancı demek yattığın yerde Kıvranmak demek
Allah göstermesin ayırt edebilecek şey
Anlık değil devam eden süren ağrı
Anladım canım
Ben hiç yaşamadım çok şükür
Sadece belim ağrırdı o dönemler de

Anlattırma kötu olaylar hemde hamile kadına kim geçirdiği kötü hamilelik olaylarını anlatır ki durduk yere
Onlardan uzak tut anlatmayın Psikolojim boZuluyor de
Netten de bakma öyle seylere
Evet bundan sonra oyle yapcm dogru soyluyosn anlatmayn etkileniyorm diye susturym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…